Dugnad skihytta 22.10.22

Postet av Flå IL den 21. Sep 2022

22.10.22 kl. 10-16 er det dugnad i skihytta. Velkommen og på forhånd takk for hjelpen! 
OBS!!!

Postet av Flå IL den 17. Sep 2022

På grunn av store nedbørsmengder er deler av Styrkestien , og spesielt området rundt fossen og brua i meget dårlig forfatning ! Vervekampanje

Postet av Flå IL den 15. Sep 2022

Fredag 09.09.22 hadde Flå IL vervekampanje og teknisk støtte på Coop Prix Ler. Flere benyttet seg av støtte til å betale medlemskap og endre fra enkeltmedlemsskap til familiemedlemsskap både for å redusere pris og antall faktura som mottas. 

Gjennom helgen bla alle nyinnmeldte og de som vervet nye medlemmer med i konkurranse av produkt fra vår nye klubbkolleksjon. 

Den heldige vinneren av en Flå IL Lue er Sander Grønskag Hansen - Gratulerer!

Etter høstaktivitetene startet opp igjen har vi opplevd en positiv utvikling i medlemstallene - og det er positivt for både økonomi og engasjementet i klubben - vi vil derfor rette en stor takk til alle våre nye og våre trofaste medlemmer!

Husk at du som medlem har rabatterte priser på aktivitetene. For barn og unge er aktivitetene gratis for våre medlemmer.

Rekrutteringskampanje og teknisk støtte på Prix Ler

Postet av Flå IL den 6. Sep 2022
Fredag 09.09.22 kl. 15:30 - 16:30 finner dere oss på Prix Ler.

Trenger du teknisk støtte for å komme deg inn på MinIdrett for å oversikt over dine medlemskap, hjelp til å finne ut om du har betalt medlemskap eller hvordan du betaler kan du få hjelp til dette. 

Det vil og være en vervekampanje som starter på fredag og ut søndag 11.09.22. Om du verver enn venn vil du motta et pannebånd fra vår nye klubbkolleksjon! Vervingen foregår ved at den du verver ved innmelding sender en epost til aktivitet.flail.styret@klubbkontor.no og informerer om hvem som har vervet seg. 

Alle nyinnmeldte blir automatisk med i en uttrekning av premier. Premiene vil være produkter fra vår nye klubbkolleksjon som snart vil bli lansert. 

Høstens aktiviteter starter opp for fult denne uka og vi minner om at gratisaktiviteter og reduserte priser gjelder kun for våre aktive medlemmer - så dette er et godt tidspunkt å vurdere å bli med oss eller sjekke om sitt medlemskap er aktivt. Medlemskapet aktiveres to dager etter betalt faktura, eller øyeblikkelig om man betaler med Vipps.