Takk for 2019 - velkommen 2020!

Postet av Flå IL den 30. Des 2019

Jubileumsåret 2019- En stor takk til bygda

For et år, for ei bygd, og for en idrettsglede! Jubileumsåret 2019 har vært preget av engasjerte medlemmer som har gitt ledelsen i idrettslaget inspirasjon og motivasjon til nye aktiviteter og tilbud.

Jubileumshelga i februar ble et stort høydepunkt, med idrettsfestival, bygdakafé, jubileumsfest, revy, festmiddag, æresutmerkelser og fest på lørdag. Og Flåbyggen sov ikke bort søndagen, for da var det Dagens Løype på Langmyra, med servering både i brakka og i Ulvehiet.  Jubileumshelga gav bygda fantastiske og uforglemmelige opplevelser.


Flå IL fikk tildelt det ærefulle oppdrag å holde 17.maitalen, sammen med medjubilant Flå kirke. Vi takker for tilliten.

I august ble det arrangert tur til Kråkfjellet, hvor vi markerte Kong Olav V og statsminister Per Borten sitt besøk på Kråkfjellet 13. august 1969, samt vårt eget jubileum. Over 100 spreke deltakere i alle aldre deltok på turen i et aldeles nydelig sommervær. Aldri har det vel før vært samlet så mange spreke og blide folk på toppen av Kråkfjellet.

Nytt av året var Trimapp´n fra Trimavdelinga. Aldri hadde vi vel trodd at den skulle fenge bygdas innbyggere i så stor grad som den har gjort! Engasjementet har vært stort, og kampen mellom sambygdinger, naboer, familiemedlemmer har vært stor og engasjerende. Mange har kommet seg ut av sofaen og i trim-modus. Dette tiltaket er noe vi selvfølgelig tar med oss inn i året som kommer, og selvfølgelig nuller vi ut poengsummen, slik at alle starter på 0 poeng 01.01.2020. Se mer info her:

Flåtrimmen 2020

I forbindelse med jubileet ønsket Flå IL å gi en gave tilbake til medlemmene og til bygda. Et mangeårig ønske om en ny tursti ble i løpet av 2019 oppfylt! 19. september var det offisiell åpning av Styrkestien. Dette er en sti med lett tilgjengelighet, og brukes nå hyppig av barnehage, sfo, skole, foreldre som venter på at ungene trener ved Flå skole og alle andre trimmere i alderen 0 til godt over 90 år! Det har til tider vært nærmest køgåing på stien, og det gleder ledelsen i idrettslaget. 

Foto Styrkestien: Ingrid Eggen Vårvik

Vi ønsker å takke alle som stiller opp og bidrar til at vi kan opprettholde og videreutvikle aktiviteten i vårt lokalsamfunn. All den idrettsglede vi opplever ute i skiløypa, langs turstiene, i gymsalen, på fotballbanen og i våre håndballhaller er ikke mulig uten innsatsen fra frivillige og foreldre. Og for ikke å snakke om alle dere som har bidratt med dugnadstimer på våre uteanlegg, vi kan ikke få takket dere nok! Dere er uunnværlige!

Gjennom året har Flå IL gjennomført mange aktiviteter for store og små, og vi har lagt vekt på å gjennomføre flere aktiviteter hvor både barn og voksne trener sammen. Dette ble en stor suksess, som vi tar med oss videre!

Idrettslaget har gjennom året opplevd markant økning i antall deltakere i alle avdelinger. Dette gleder oss stort. Med økt antall deltakere skaper vi bredde, og gjennom bredde skaper vi et livslangt positivt forhold til fysisk aktivitet. Og vår filosofi er at uten bredden kan vi heller ikke skape enere. Sammen kan vi løfte alle til å bli mer fysisk aktive, på hvert sitt nivå. 

Vi ønsker alle medlemmer, sambygdinger og samarbeidspartnere et godt nytt år, og inviterer dere alle inn i 2020 – Lekens år! Nå skal vi leke oss i form, store som små. Planene for 2020 er kommet i postkassa di, og følg med på sosiale medier gjennom hele året.


Nyttårshilsen fra leder Flå IL

Berit Bolland
vinterens treninger og renn 2020

Postet av Flå IL den 20. Des 2019

Her har du full oversikt over vinterens skitreninger og skirenn:

                               Skiplan vinteren 2020
Siste uke før jul!

Postet av Flå IL den 16. Des 2019

Vi er inne i siste uka før jul. Ingen grunn til å droppe treninga, vi i Flå IL kjører gymsalaktiviteter ut uka:

Mandag 16. desember:

Kl 19:00-20:00 Basistrening med Louise

Tirsdag 17. desember:

Kl 20:00-21:00 Styrketrening med Louise

Kl 21:00-22:00 Fotball for gøy

Torsdag 19. desember:

Kl 20:00-21:00 Basistrening med Håkon


Og gled dere til nyttår, da blir "Lekens år med Flå IL"  kicket i gang lørdag 11. januar:

Lekens år med Flå IL


Velkommen!
Det tikke mot jul!

Postet av Flå IL den 8. Des 2019

Vi er godt inne i julekalender og adventstid, men treningstilbudet i gymsalen fortsetter! Så hvis dere ønsker at vi holder på de siste ukene av desember, møt opp i gymsalen i uke som kommer. Dette skjer i gymsalen:

Mandag 9. desember:

Kl 19:00-20:00 Basistrening med Louise

Tirsdag 10. desember:

Kl 20:00-21:00 Styrketrening med Louise

Kl 21:00-22:00 Fotball for gøy

Torsdag 12. desember:

Kl 18:45-19:45 Styrkesirkeltrening med Jorun

Kl 20:00-21:00 Basistrening med Håkon


Og gled dere til nyttår, da blir "Lekens år med Flå IL"  kicket i gang lørdag 11. januar:

Lekens år med Flå IL


Ha ei fin førjulsuke! 
2020: Lekens år med Flå IL!

Postet av Flå IL den 6. Des 2019

Film fra 125-årsjubileet til Flå IL 9. februar 2019. Filmet og redigert av Simon Hindenes og Sander Bollandsås.

2020 blir lekens år med Flå IL! Da skal vi leke oss i form, store som små, og vi starter det hele med en kick-off lørdag 11. januar. I tillegg til gruppetimer med 3T-instruktør gjentar vi suksessen fra i fjor med en innebandy-/kanonballturnering. Se fullstendig invitasjon her:

Invitasjon kick-off Lekens år 2020.pdf

 

Velkommen alle i bygda til en artig og aktiv dag i gymsalen! I tillegg kan du treffe trivelige sambygdinger til en god kopp kaffe i bygdekafeen utenfor gymsalen. 


 VEL MØTT!


2020: Lekens år med Flå IL!

Postet av Flå IL den 6. Des 2019
Innsamling av skiutstyr

Postet av Flå IL den 5. Des 2019
Har du lyst å bli instruktør i Flå IL?

Postet av Flå IL den 5. Des 2019

 


Flå IL har de siste årene utvidet gruppetimetilbudet betraktelig. Vi har hatt stor suksess med å benytte oss av ungdomskurs via Idrettsforbundet. Dette er et kurs som går over ei helg hvor du får lært masse om å lede andre. Ungdom i bygda som allerede har deltatt på dette kurset har vært storfornøyd med opplegget: «sosialt, artig og lærerikt.» De har alle vært instruktører for klubben etterpå, både for ABU og på basistreningene. Vi i Flå IL tenker å sende to stk på dette kurset som arrangeres i Knyken skianlegg på Orkdsal 24.-26. januar 2020. Hvis du synes dette høres spennende ut, har lyst til å bli instruktør for Flå IL og er en ungdom mellom 15-19 år, da kan det hende at akkurat du får muligheten til å delta. Flå IL betaler reise, kurs og opphold mot at du er positiv til å jobbe som instruktør hos oss etterpå. Send inn en søknad om deg selv innen mandag 9. desember.

Dette er et unikt tilbud! 


Les mer her: Lederkurs for ungdom


Søknad sendes nestleder i Flå IL ragnhild.rosbjorgen@ntnu.no innen mandag 9. desember.

Desemberbrev fra Flå IL: god advent!

Postet av Flå IL den 1. Des 2019

1. desember og bygda er i full førjulsstemning. Her er et stemingsbilde fra Langmyra hvor det var god mulighet til å prøve skiene i helga. Og det har virkelig vært full aktivitet i alle avdelinger første adventshelg:


Ski:

Samarbeidsklubbene har hatt sin årlige skisamling på Savalen med over 90 små og store fra Trønderlyn, Lundamo, Hovin og Flå. Det var ypperlige snøforhold som la til rette for ei super skihelg!


Trim og ABU:

Nissemarsj fra samfunnshuset til skolen søndag 1. desember. I overkant av 50 barn fikk oppleve fakkeltog, gang og sang rundt juletreet og sannelig kom nissen. Perfekt kveld for å komme i julestemning!


Håndball:

Minihåndballturnering i Lundahallen med nesten 135 barn i aksjon lørdag 30. november. Det var god stemning både på banen og blant publikum. Håndballglede på sitt beste!


Og ellers var det mange spor rundt styrkestien denne helga og! 

Så flott og se at folk er i aktivitet både ute og inne. Og i uka som kommer er det fremdeles muligheter til å få svettet litt både her og der:

Mandag 2. desember:

Kl 19:00-20:00 Basistrening med Louise

Tirsdag 3. desember:

Kl 20:00-21:00 Nissestep med Ragnhild

Kl 21:00-22:00 Fotball for gøy

Torsdag 5. desember:

Kl 18:45-19:45 Styrkesirkeltrening med Jorun

Kl 20:00-21:00 Basistrening med Håkon


Vi ønsker alle ei riktig god adventstid! 
Siste uke av november.

Postet av Flå IL den 24. Nov 2019

Utsikt fra Reitan: Flå i vakkert vinterlys. 


Flå skole har juleavslutning i begynnelsen av denne uka, og gymsalen blir stengt til og med tirsdag. Derfor tilbyr vi i Flå IL to økter onsdag 27. november:

kl 19:00-20:00: Basistrening med Louise.

Kl 20:00-21:00: Step med Ragnhild.

Så da blir det mulighet til å ta igjen det tapte. Kom og bli med! Og ikke nok med det: torsdag går treninga som planlagt:

Torsdag 28. november:

kl 18:45-19:45: Styrkesirkel med Jorun.

kl 20:00-21:00: Basistrening med Håkon.


Før onsdag er det fullt mulig å bli med på skitrening mandag, se her: Ski samarbeidsklubbene. ABU avslutter sesongen med nissemarsj søndag, følg med på facebook for mer informasjon. Og alt om håndball finner dere her: Flå og Lundamo håndball


Ha ei fin ny uke! 


Ukesinfo uke 47 fra Flå IL

Postet av Flå IL den 17. Nov 2019

Nydelig novembersøndag nytes på Oldebenken. Vi i Flå har fått donert en benk av Ingeborg Offstad på toppen oppom Rødlåven. Her kan man sitte å se utover den vakre bygda vår. Heldige oss, tusen takk, Ingeborg!

En dårlig nyhet, men samtidig noen gode nyheter denne uka:

Gymsalen er dessverre stengt for all aktivitet da skolen skal rigge scene og lyd/lys i gymsalen til skoleforestilling neste uke. Men fortvil ikke, vi har noen tilbud å komme med likevel:

Mandag 18.11: Kl 19:00-20:00 Utetrening på fotballbanen med Louise. Ta på uteklær og bli med på ei svett økt på kunstgressbanen. Det loves lek og styrketrening for alle!

Torsdag 21.11: Kl 18:45-19:45 Fellestur til Bottenmyra og Styrkestien med Jorun. Ta på uteklær og hodelykt og bli med på en fin kveldstur. 


Følg forøvrig med på facebooksidene for de ulike avdelingene:

Trim

Håndball

Ski

ABU


Og ellers meldes det om novembersol igjen uti uka. Så for dere som har mulighet til å komme dere ut på formiddagen: ut og få dagslys! Det er viktig i mørketida. Og for oss andre: det kommer nye muligheter til neste helg:


Utsikt på vei ned fra Reitan.


Ha ei strålende uke fine Flåbygg! 

Medlemskontigent - til dere som har mottatt flere faktura.

Postet av Flå IL den 14. Nov 2019

Hei. Det er nå sendt ut kontigent for 2019. Det jobbes kontinuerlig med systemet for å unngå at familier mottar flere fakturaer, men det ser ikke ut til å ha blitt helt i orden. Til dere som har mottatt flere fakturaer med familiemedlemskap skal betale bare en av disse. Kontroller at fakturaene har samme fakturanr. dersom den ikke har det gi oss beskjed på aktivitet.flail.styret@klubbkontor.noMedlemskontingent - til dere som har mottatt flere faktura

Postet av Flå IL den 14. Nov 2019

Hei. 

Det er nå sendt ut medlemskontingent. Dere som er registrert med familie medlemskap kan oppleve å få flere faktura. Dere skal betale bare en av disse fakturaene. Kontroller at det er samme fakturanr. på alle fakturaene, dersom det er ulikt fakturanr. gi beskjed til aktivitet.flail.styret@klubbkontor.no.

Det jobbes kontinuerlig med å rette denne systemfeilen, men det ser altså ikke ut til å ha gått i orden enda. Vi beklager dette. 
skisamling på Savalen

Postet av Flå IL den 6. Nov 2019

29.nov-1.des blir det skisamling på Savalen. Se info her:

Savalen 2019
Støtt Flå IL, gi din stemme!

Postet av Flå IL den 27. Okt 2019

Flå il skal utvikle sitt aktivitetstilbud. I 2020 vil vi tilby aktiviteter hvor folk i alle aldre sammen kan leke seg i form. Dette vil vi oppnå ved at barna kan ha det moro med mor, far, besteforeldre, søsken, ja hele familien får god trim.

Gå inn på denne linken og gi din stemme:

spleis.no/flaail

På forhånd: Tusen takk! 

Vel overstått høstferie!

Postet av Flå IL den 13. Okt 2019Vel overstått høstferie! Med et nydelig høstvær er det mange som har benyttet seg av styrkestien. Det er helt supert! Vi lover å få opp bedre skilt til våren. Men enn så lenge finner dere alle øvelsene her: STYRKESTIEN ØVELSE NR 1.pdf

Så selv om høststormen setter inn for fullt og plakatene suser av sted, kan øvelsene gjøres hvor enn du er, bare se i linken over!

Og i dag var det over 50 stk som ble med på familieturen til Bortsvollen, for ei sprek bygd vi bor i! Tur til Bortsvollen

Velkommen til ei ny og innholdsrik uke med Flå IL. Her er hva som skjer i uka her og fremover i høst:

Mandag 14/10:

Kl 18:00-20:00 Oppstart skitreninger med trening og kveldsmat på Kvennabakkan på Hovin. Mer info: Skiplan høst 2019 

Kl 19:00-20:00: Basistrening i gymsalen med Louise. Kjerne og puls står på planen. Info på facebook:

Basistrening ungdom/senior

Tirsdag 15/10: 

Kl 18:00-20:00: Innebandy for barn født 2007-2008 gjennom Melhus IL. Mer info: innvitasjon.docxinnvitasjon.docx

Kl 20:00-21:00: Step og styrke i gymsalen med Ragnhild. Kondisjonsøkt med påfølgende tabatastyrke.

Kl 21:00-22:00: Fotball for gøy. Følg med på facebook om det blir eller ikke: Team Uff UFf Futsal

Onsdag 16/10: 

Kl 16:30-17:30: Åpen gymsal

ABU: styrkestien. Mer info på facebook: Flå il ABU

Torsdag 17/10:

Kl 18:45-19:45: Styrkesirkeltrening med Jorun.

Kl 20:00-21:00: Basistrening med Håkon. Følg med på facebook: Basistrening ungdom/senior

Fredag 18/10:

Kl 18:00-21:00: Oppstart teknikktrening Horghallen, mer info: Horghallen teknikktrening

Følg forøvirg med på facebook for mer info om håndballtreninger og kamper utover høsten.

Lørdag 19/10:

Lysløypa og skihytta gjøres klar for vinteren: Dugnad kl 09:00, se her: Dugnad skihyttaVi ønsker alle ei riktig god og aktiv ny uke! 
God høstferie med Flå IL!

Postet av Flå IL den 4. Okt 2019

Med solnedgang på Styrkestien ønsker vi alle en riktig god helg og en finfin høstferie for de som har det!

Og det er mulighet for ei styrketrening inne i gymsalen til uka: mandag 7/10 kl 19:00-20:00 kjører Louise Basistrening for alle, nye som gamle ønskes velkommen! Resten av aktivitetene tar en liten pause neste uke, men er tilbake rett etter høstferien.

Håndball har håndballskole i Horghallen i høstferien. Håndballtreningene starter for fullt uka etter høstferien. Velkommen tilbake til en ny og spennende håndballsesong!

Skiaktiviteter kommer også i gang rett etter høstferien. Det blir pangstart på sesongens skitreninger på Kvennabakkan på Hovin mandag 14. oktober - med lek, trening og kveldsmat for alle. Videre blir det trening på Lundamo på torsdager, deretter fast mandagstreninger på Flå. Alle ønskes velkommen! Se her: Skiplan høst 2019

For alle turglade kan det meldes om felles tur til Bortsvollen søndag 13/10. Mer info her: Tur til Bortsvollen
 

Ut og nyt et fantastisk høstvær i helga! Klar og frisk luft i forening med nydelige farger. 

GOD HELG! 
Skiplan høsten 2019

Postet av Flå IL den 30. Sep 2019


Velkommen til skilek, trening og aktivitet

Vi ønsker alle barn, unge og voksne fra Trønder-Lyn, Lundamo, Hovin og Flå velkommen til sesongens skitreninger!

Se denne filen for all nødvendig info:

Skiplan høsten 2019
Styrkestien offisielt åpnet.

Postet av Flå IL den 21. Sep 2019

Oppmøte for åpninga var under eika rett ved Flå Oppvekstsenter. Foto Ingrid Eggen Vårvik.

Torsdag 19. september arrangerte Flå Idrettslag offisiell åpning av en ny tursti like ved Flå Oppvekstsenter. Stien er en gave til innbyggerne i Flå i forbindelse med idrettslagets 125-årsjubileum.

Leder i Flå IL, Berit Bolland, uttaler at et mangeårig ønske om en ny tursti er oppfylt. Idrettslaget har som hovedsatsningsområde å lokke Flåbyggene ut av sofaen, og ut i naturen for å utøve en eller annen form for fysisk aktivitet. Kombinasjonen trim og friluftsliv har i mange år vært populært for bygdas innbyggere, og dette ville Flå IL bygge videre på. 

Velkomsttale av leder for Flå IL, Berit Bolland. Foto: Ingrid Eggen Vårvik.

- Vi har ønsket oss en tursti med enkel tilgjengelighet, som kan benyttes av gående, løpende og syklende, for folk i alle aldre og i ulik fysisk form. Stien, som er ca 1,3 km lang, vil være et flott tilbud til barnehage, skole, beboere i Flå, og ikke minst til foreldre som venter mens ungene trener ved Flå Stadion.

Idrettslaget ønsket at stien skal være så lett tilgjengelig at også beboere ved Flå eldresenter kan gå hit, eller bli kjørt hit i rullestol. - Tenk å kunne sette seg på benken under den ærverdige eika, nyte en kopp kaffe fra termosen, og nyte den flotte utsikten over åkerlandskapet, uttaler en engasjert Bolland. 

Prix Ler sponset med frukt og smothie. Foto: Ingrid Eggen Vårvik

For de som kan gå hele traseen, er det satt opp enkle styrketreningsposter underveis, hvor man kan styrke kroppen, mens det flotte kulturlandskapet som omgir stien kan styrke den psykiske helsa. Derav navnet Styrkestien: En tursti som skal styrke både fysisk og psykisk.

Kommende ordfører Jorid Jagtøyen og leder for Flå IL Berit Bolland ved åpninga. Jorid fikk ei Flå IL t-skjorte med Flå Challenge i gave fra idrettslaget. Foto Ingrid Eggen Vårvik

Til våren kommer også en treningstrapp opp langs fossen i Bortna. Dette vil gi muligheter for god styrke- og intervalltrening i spektakulære omgivelser tett inntil den flotte fossen.

Stien vil også bli en meget god tur- og treningsarena for barnehage og skole. Her kan skolen legge sine gymtimer, og området kan benyttes til læring i friluft. Stien er også en flott trasé til «Inn På Tunet»-tilbudet på ØverBortn. 

Ved åpninga. Foto Ingrid Eggen Vårvik

Idrettslaget har stor tro på at jubileumsgaven vil bidra til mer trivsel og god folkehelse i bygda, og håper på at bygdefolket vil ta godt vare på stien og det fine området rundt den.

Kommende ordfører Jorid Oliv Jagtøyen og en av Flå IL sine æresmedlemmer, Ketil Reitan, sto for en original snorklipping ved å sage over en stor trestokk.

Kommende ordfører Jorid Jagtøyen og æresmedlem i Flå IL, Ketil Reitan foretar snorklipping på Styrkestien. Reitan poengterer at dugnadsarbeid er en viktig faktor i bygda. En dugnad består av at minst to personer arbeider sammen, og det ønsket han å praktisere ved snorklippinga også, hvor de sagde over en trestokk med ei gammel stokksag. Foto: Ingrid Eggen Vårvik


I lang-lang rekke gikk de fremmøtte i samlet tropp rundt den 1,3 km lange stien. Foto: Ingrid Eggen Vårvik


Etter snorklippinga gikk de over 60 fremmøtte en runde på Styrkestien, hvor Flå IL demonstrerte de ulike styrketreningspostene undervegs i løypa. Nestleder i Flå IL, Ragnhild Nyhus Røsbjørgen veiledet Marit Krogstad  hvordan øvelsene utføres. 

Sju poster med ulike styrkeøvelser er hengt opp langs stien. Kari Johanne Einvik er avbildet og viser hvordan øvelsene skal utføres. Foto Ingrid Eggen Vårvik.


Flere benyttet anledningen til å bli med på styrkeøvelsene underveis. Her demonstreres knebøy. Foto: Ingrid Eggen Vårvik Eggen


Utfallsøvelse ved fossen. Foto Ingrid Eggen Vårvik


Ny flott bru har kommet opp over Bortna. Den er satt opp at Stig Eggen. Foto Ingrid Eggen Vårvik


På rasteplassen ved Bortna er det kommet en ny trimpost hvor man kan skrive inn navnet sitt i boka og sjekke inn på Trimpoengappen og få 10 poeng. Foto Ingrid Eggen Vårvik


Sporty kommende ordfører tok utfordringen om å demonstrere en god ryggøvelse på en uvanlig treningsplass, nemlig oppå en rundball. Denne øvelsen er fin for ryggen og kalles supermann. Foto Ingrid Eggen Vårvik
Ukesbrev uke 38: ÅPNING AV STYRKESTIEN

Postet av Flå IL den 13. Sep 2019

Minner fra en sommer så fin...

Men fortvil ikke! Mye spennende som skjer med Flå IL selv om yr og storm melder høst:

Søndag 15/9: Kl 11:00: Høsttur til Finngangen med Trimavdelinga. Det blir og terrengløp nedover igjen til parkering for de som ønsker det. Mer info her!

Mandag 16/9: Kl 19:00-20:00: Basistrening i gymsalen med Louise. 

Tirsdag 17/9: Kl 20:00-21:00: Step og styrke i gymsalen med Ragnhild.

Onsdag 18/9: Kl 16:30-17:30: Åpen gymsal

                    kl 17:30-18:30: ABU 1.-2. klasse diskotek

                    kl 18:30-19:30: ABU 3.-4. klasse diskotek

Torsdag 19/9: Kl 18:00 ÅPNING AV STYRKESTIEN

Styrkestien blir en tursti for alle. Den går fra Rødlåven (låven oppom skolen), forbi eika langs åkerkanten, videre over bekken Bortna, via gapahuken og ned igjen til Rødlåven. Det er en opparbeidet grussti på 1,3 km med ulike styrkeøvelser du kan utføre underveis. Det vil bli benker så man kan ta se en hvil. Ny trimpost blir og satt opp på stien ved Bortna. Dette er en gave til folk i bygda fra Flå IL i forbindelse med jubilumsåret. Det skal være tilrettelagt for vogn og rulator slik at stien skal passe for 0-100 år. Velkommen til offisiell åpning torsdag 19/9 kl 18:00 ved Rødlåven!

Så denne kvelden oppfordrer vi alle som har tenkt seg på aktiviteter i gymsalen til å bli med ut på åpninga. Det blir absolutt mulighet for å bli svett og klar her langs stien. Og kanskje blir det noen overraskelser!


Mer info om tilbudet i gymsalen:

Gymsal Flå skole høst 2019


God helg og ny uke med Flå IL!


ABU høst 2019

Postet av Flå IL den 4. Sep 2019

VELKOMMEN TIL ABU HØST 2019!


Aktive Barn og Unge er et allsidig gratistilbud til de som går på barnehagen og barneskolen. For de aller yngste (barnehagen) er det åpen gymsal onsdager kl 16:30-17:30. 1.-2. klasse har gymsalen 17:30-18:30, mens 3.-4. klasse har 18:30-19:30. 5.-7. klasse har tilbud om å være med på basistreningene mandag kl 19:00-20:00 eller torsdag kl 20:00-21:00. De trenger ikke å betale for å være med på basistreningene. Se mer info om basistreningene her: Aktiviteter i gymsal Flå skole.

Her er høstens ABU-tilbud:

Høstplan: 2019 - For aktive barn og unge (ABU)

1630-1730 = Åpen gymsal for barnehagebarn

1730-1830 = 1. klassen og 2. klassen

1830-1930 = 3. klassen og 4. klassen

-------------------------------------------------------------------------------------------

04.09.2019 Håndball.

11.09.2019 Håndballturnering

18.09.2019 Diskotek (Dans)

25.09.2019 Sykkeltur (åpning av åpen gymsal først) +5-7 klassen.

02.10.2019 Dans med Onstage fra Melhus.

09.10.2019 Høstferie.

16.10.2019 Styrkestien (Her kan også 5-7 klassen bli med)

23.10.2019 Basistrening med Nora & Astrid.

30.10.2019 Lommelykttur.

06.11.2019 Turn med Håkon fra basistreningene på torsdager.

13.11.2019 Ballspill (Hjørnefotball, kanonball & basketball)

20.11.2019 Taekwondo.

27.11.2019 Svømming (Her blir det påmelding)

01.12.2019 Nissemarsj (NB Dette er en søndag)


Velkommen til en artig og allsidig ABU-høst!

Aktiviteter i gymsalen på Flå skole høst 2019

Postet av Flå IL den 22. Aug 2019

Klar for høstens trening? Lyst å komme igang, men sliter litt med "dørstokkmila"? Da er gymsalen på Flå skole plassen for deg allerede første uka på september. Første mulige trening i gymsalen blir basistrening med vår nye instruktør Louise mandag 2. september kl 19:00-20:00. Aktivitetene i gymsalen skal være noe for alle og enhver. For mer beskrivelse av timer og instruktører se informasjon under timeplanen:
Dag

Tidspunkt

Aktivitet

Mandag

18:00-19:00

 

19:00-20:00

Skitreninger fom uke 42


Basistrening med Louise 

Tirsdag

20:00-21:00

 

21:00-22:00

Step og styrke med Ragnhild


Fotball for gøy fom uke 42

Onsdag

17:00-20:00

ABU (se egen plan)

Torsdag

18:45-19:45

 

20:00-21:00

Styrkesirkeltrening med Jorun


Basistrening med Håkon

Basistreninger:

Basistrening er styrke-, spenst-, hurtighet- og bevegelighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. Vi i Flå IL har utvidet tilbudet til å gjelde ungdom og voksne, noe som har blitt en stor suksess. Dette er en sosial og artig treningsform hvor hele familien kan få trent sammen. Egner seg for alle fom 5. klasse. Håkon og Louise vil gi dere varierte og morsomme økter. Følg gruppa "Basistrening ungdom/senior, Flå IL" på facebook for å se hvilken type trening som er planlagt.

 

Step og styrke:

Step er en effektiv og morsom kondisjonstime til musikk hvor vi går opp og ned på stepkasser som kan reguleres i høyden. Enkel koordinasjon. Avsluttes med styrketrening. I år kommer vi til å variere med pulssteptimer der vi kjører intervalldrag på stepen med styrketrening mellom intervalldragene. Intervalldragene kan bestå av 4x4 min og 3 min aktiv pause med ulike styrkeøvelser. Ragnhild garanterer ei real svetteøkt!

 

Styrkesirkeltrening:

Her blir det felles oppvarming før sirkeltrening med ulike styrketreningsøvelser. Dette er flott trening for alle som ønsker å komme i gang med trening. Det blir ulike styrkeøvelser både med vekter og ved hjelp av egen kroppsstyrke slik at du får trent hele kroppen. Jorun geleider dere gjennom øvelsene på en trygg og god måte. 

 

Fotball for gøy:

Uorganisert fotballtrening for voksne. Dag Alexander Gamst er kontaktperson. Dette er et tilbud som ikke er direkte gjennom Flå IL, så det er helt gratis å være med.

 

 

Instruktører:

Louise Brose Sæther

Vi i Flå IL er så heldige å ha fått med en ny instruktør på laget: Louise fra Klæbu. Hun er 19 år gammel og studerer Bevegelsesvitenskap på NTNU. Hun har stor interesse for trening og har tidligere gått idrett på Melhus vgs. Hovedsakelig er det fotball hun har holdt på med, men trener nå mest styrke og løping. Louise kommer til å ha basistreningene på mandager.


Jorun Gråbak Holte

Jorun har vært vår supre torsdagsinstruktør med styrkesirkeltrening i 3 år. Opplegget er inspirert av hennes deltagelse på styrketrening i regi av Bedriftsidretten i Trondheim. Styrkesirkeltreninga er noe som passer for alle uansett form eller alder, og det er trivsel og glede som skal stå i fokus. Jorun er generelt interessert i treningsaktiviteter og friluftsliv.

 

Håkon Vistnes

Håkon har vært en av våre flinke basistrenere i ett år og gleder seg til å fortsette som det i høst. Han er 17 år og har drevet aktivt med fotball og turn. Han tok lederkurs for ungdom i regi av Sør-Trøndelag idrettskrets i fjor. Etterpå fikk han prøvd seg som turntrener for barn her på Ler. Han går Friluftsliv på Øya vgs og skal være fotballtrener og ha noen økter for elevene på Øya i tillegg til basistreningene på torsdager.

 

Ragnhild Nyhus Røsbjørgen

Ragnhild har vært instruktør siden det glade 90-tallet. Hun har hatt både aerobic- og steptimer på Ler og andre plasser i Gauldalen gjennom karrieren som instruktør. Å trene andre er til stor inspirasjon og glede. Hun skal i år som de foregående årene ha step med styrketrening på tirsdager.


I september er det gratis prøvetimer. Så ta med naboen, en venn eller et familiemedlem og kom på en prøvetime i gymsalen!


Priser for aktiviteter høst 2019:

Step: 

400,- medlem av Flå IL

500,- ikke medlem av Flå IL

Basistrening:

400,- medlem av Flå IL

500,- ikke medlem av Flå IL

Styrkesirkel:

400,- medlem av Flå IL

500,- ikke medlem av Flå IL


Step+basis+styrkesirkel:

600,- medlem av Flå IL

700,- ikke medlem av Flå IL


Enkelttimer 70,- på alle aktiviteter.


Fotball er gratis og for alle, uansett kjønn og alder.

Betales inn på vipps 525752 eller konto 42300920300. NB! Merk med navn og hvilken aktivitet dere betaler for.


Da ønsker vi alle en riktig god og aktiv høst med Flå IL!
Jubileumstur på Kråkfjellet

Postet av Flå IL den 11. Aug 2019

Over 100 spreke trimmere i alle aldre tok turen til Kråkfjellet søndag 11. august i et nydelig sommervær. Flå IL og Lundamo IL arrangerte felles tur fra Samsjøen for å markere kong Olav V og statsminister Per Borten sitt besøk på Kråkfjellet 12. august 1969. 

I lang lang rekke fra Samsjøen.

Flere benyttet seg av tilbudet om buss til Samsjøen og fulgte KIM-merket rute til toppen. Andre kom fra hytter ved Håen og omegn, mens noen hadde til og med tatt turen gjennom hele Flåmarka for å nå toppen.


Kråkfjellet ligger på grensa mellom Melhus og Klæbu, og er Klæbu kommunes høyeste fjell med sine 817 moh. Når Klæbu blir en del av Trondheim kommune i 2020, vil Kråkfjellet bli Trondheims høyeste topp.


Minnesteinen som er satt opp på Kråkfjellet. Her kan dere lese mer om turen til kong Olav V og statsminister Per Borten for 50 år siden i Trønderbladet.


Det ble en meget flott tur i et strålende sommervær med 23 grader på toppen. Folk i alle aldre tok turen til Kråkfjellet og det var en godt fornøyd gjeng som samlet seg rundt varden. Denne turen var også et bidrag i forbindelse med Flå ILs 125 års jubileum i år.


Flå IL ønsker å takke alle som var med på å gjøre denne turen til en fin og minnerik tur. Aldri har det vel før vært samlet så mange spreke og flotte folk på toppen av Kråkfjellet samtidig! 
Høsten med Flå IL

Postet av Flå IL den 8. Aug 2019

Kveldsstemning ved Austtjønna. Foto: Marthe Buan Bolland


En sommer er på hell og hverdagen innhenter oss. Men fortvil ikke, det er mye spennende i vente i høst med Flå IL. Allerede førstkommende søndag markeres Kong Olav og statsminister Per Bortens tur til Kråkfjellet med en felles tur fra Samsjøen. Mer info her. Og det er mulig å tjene hele 100 trimpoeng!

Oppsamlingsheat for Gudrunhuletrimmen 17.-18. august.

Månedens trimpost er Fisklaustjønna.

Alle aktiviteter i gymsalen starter i september. Foreløpig plan:

Mandag: Basistrening kl 19:00-20:00

Tirsdag: Pulsstep med styrke kl 20:00-21:00

             Fotball kl 21:00-22:00

Torsdag: Styrke sirkeltrening 18:45-19:45

             Basistrening 20:00-21:00


Følg med her på hjemmesida for mer info.


I september blir det åpning av styrkestien.


Velkommen til en aktiv høst med Flå IL!Aktivitetstilbudet for barn i 5. - 10. trinn. Vi trenger din hjelp!

Postet av Flå IL den 19. Jun 2019

Vi i Flå il ønsker å forbedre vårt tilbud til barn og unge i Flå.  For å få til det trenger vi å vite mer om hva bana vil ha. Vi trenger informasjon om hva barn og unge fra 5. til 10. trinn ønsker til aktivitetstilbud. Det er opprettet en spørreundersøkelsen som tar max 5 minutter å gjennomføre. Vi hadde satt stor pris på om dere foreldre hjelper barna til å gå inn på linken og svare. Alle svar og meninger verdsettes. 


https://no.surveymonkey.com/r/QHK7Z88

Ulovlig kryssing av stengt planovergang

Postet av Flå IL den 28. Mai 2019

Flå IL har fått tilbakemelding fra Bane NOR om at det mandag krysset en trimmer på sykkel over jernbanesporene, der det før var planovergang, og krøp under det stengte gjerdet. Det er derfor satt opp ekstra anleggsgjerde der nå. Før planovergangen ble stengt var lokførerne klar over mulig kryssingsfare. 

Nå etter at planovergangen er stengt, er det derfor SVÆRT farlig å krysse sporene.

Det bes om at våre trimmere overholder forbudet mot å krysse den gamle jernbaneovergangen!


Mvh
Leder Flå IL
Berit Bolland
Åpning av ny undergang - stenging av jernbaneovergang Ler stasjon

Postet av Flå IL den 27. Mai 2019

Bane NOR har i helga jobbet hardt ved Ler stasjon. Ingen tog har fått passere, og det har blitt jobbet for fullt for blant annet å få gjort ferdig ny undergang under togskinnene. Undergangen skal erstatte den mye brukte usikrede planovergangen på Ler stasjon. 

Det betyr at våre mange aktive turgåere som har krysset jernbanelinja på veg til trimpostene ved Gaula nå må gå under jernbanen i stedet for over. Den gamle jernbaneovergangen er stengt med gjerde.

Bane NOR og Flå IL håper dere turgåere verdsetter at det nå er tryggere å ta seg frem til elva, og fort venner dere til ny tur-rute.

Onsdag 29. mai markerer Bane NOR åpning av undergangen, og ønsker turgåere som har anledning til det, velkommen til å delta.

Både ordfører, banesjef og prosjektsjef vil være til stede.

Snorklippinga vil foregå mellom klokka 10:30 og 11:30 på onsdag.

Digital dugnad 2019

Postet av Flå IL den 26. Mai 2019

Vi i Flå IL har blitt trekt ut til å delta i årets digitale dugnad! Takk til alle som nominerte oss. 

Dugnaden starter mandag 27.5 kl. 14:00. Den samlede potten til banken er på 200 000,-, og hvert lag kan maksimalt få 25 000,-. Hver stemme teller 50,- og dere kan stemme hver dag. Dugnaden løper frem til potten er tom.


Gå inn her for gi din stemme:

STEM HER!


Da trenger vi din hjelp, din nabos hjelp og dine venners hjelp til å stemme frem Flå IL. Stem ivei for å få fart i folkehelsa på Flå!

Mandag 27.5 kl. 14:00 logger vi på. 
Takk til 17. maikomiteen!

Postet av Flå IL den 24. Mai 2019

Flå Idrettslag fikk i anledning 17.mai-feiringa ved Flå skole spørsmål om vi som 125-årsjubilant ville holde 17.mai-tale. Og selvfølgelig ville vi det!

Sammen med 225-årsjubilanten Flå kirke fikk vi holde årets festtale. For deg som ikke fikk med deg Flå IL sin tale, finner du den her: 17.mai tale.docx.

Som takk fra 17.maikomiteen, fikk begge jubilantene en gave i form av kr 500,-. Vi takker for tilliten, og for pengegaven. Vi skal finne et godt formål å bruke disse pengene på!
God 17. mai fra Flå IL!

Postet av Flå IL den 15. Mai 2019

Endelig har våren kommet og det har blitt Flå-farge i skog og li! Det meldes om sol og sommertemperaturer på 17. mai. Det blir i år mulighet til å gå under våre nye, flotte faner laget for anledningen. Leder for Flå IL Berit Bolland skal holde 17. mai-talen i gymsalen på Flå skole kl 14:30. Og etter en flott dag med mye is og kaker, kan det være godt å ta en trimtur i kveldinga til månedens trimpost på Botnmyra. Håper alle får en fin 17. mai-feiring, hipp hurra!

Premieutdeling skisesongen 2019

Postet av Flå IL den 11. Apr 2019

Mandag 8. april var det premieutdeling i gymsalen. 

Små og store fikk diplom og medalje for deltagelse i vinterens poengrenn.


spente barn venter på premier

barn i barnehagealder


1.-klassinger


2.-klassinger


3.-klassinger


4.-klassinger


5.-klassinger
årets 2. klasse fikk en ekstra utmerkelse for beste (andel) deltagelse


Fersk leder av Flå IL, Berit Bolland, hedrer Jan Magnus Røsbjørgen og Vegard Stav for sin innsats for idrettslaget


Flå Trim hadde premieutdeling samme kvelden
Ukesbrev Flå IL uke 15: Premieutdeling og innspurt til påska

Postet av Flå IL den 7. Apr 2019

Ler by night.

Da er vi klar for siste uke før påske:

Mandag 8. april:

Kl 18:00: Gymsal Flå skole: Premieutdeling ski og trim. Husk uttrekning Årets Flåtrimmer og gavekort blant de som har klart 125 poeng i trimappen. 

Tirsdag 9. april:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander

Onsdag 10. april:

ABU: Tur til Blukkuåsen for alle både barnehage- og skolebarn. Oppmøte på skolen kl 17:30. ABU ordner med pølser, ta med drikke selv. 

Torsdag 11. april

kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole 

kl 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL


Månedens trimpost er Raudsand. 

Ha ei fin ny uke!
Ukesbrev Flå IL uke 14: Og snøen varer helt til påske...

Postet av Flå IL den 31. Mar 2019

Sjekk de flotte vottene! Mens vi venter på våren er det bare å ta frem strikkepinnene og sette i gang: oppskrift finner dere her.

Mars måned er over og vi hopper inn i april og fortsetter innetreningene i gymsalen frem til påske. Her er ukas tilbud, ingen aprilspøk dette:


Tirsdag 2. april:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander

Onsdag 3. april:

kl 16:30-17:30 Oppstart Åpen gymsal for barn under skolealder.

ABU:

kl 17:30-18:30: 1.-2. klasse    

kl 18:30-19:30: 3.-4. klasse

Torsdag 14. mars:

kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Jorun

kl 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL


Månedens trimpost er Raudsand. Og siden 1. januar har det vært over 6000 besøk på trimpostene! Bra jobba! Nye muligheter følger. Ha ei fin ny uke, yr melder vår fra neste helg, så fortvil ikke! 


OPPSKRIFT JUBILEUMSVOTTEN, FLÅ IL 125 ÅR

Postet av Flå IL den 28. Mar 2019


FØRSTE UTGAVE AV JUBILEUMSVOTTEN ER NÅ FERDIG, OG OPPSKRIFT FOR DE SOM ØNSKER LIGGER UNDER HER SOM PDF.


VOTTER PÅ BILDET ER STRIKKET I VIKING SPORTSRAGG OG VIKING REFLEKSGARN, KJØPT LOKALT PÅ COOP PRIX LER.


GARNFORBRUK FOR TYPE NEVNT OVER ER 2 STK I GRØNN ( NO: 533) OG 

1 STK I HVIT REFLEKS (NO: 400).


JUBILEUMSVOTT1.125.ÅR.pdf
Ukesbrev Flå IL uke 12: Årsmøte mm

Postet av Flå IL den 17. Mar 2019

Velkommen til en ny uke med Flå IL i mars. Dette er hva som skjer i kommende uke:

Mandag 18. mars:

kl 18:00 Årsmøte, se her.

kl 18:00-19:00: Skitrening Trehjørningen på Kvål

Tirsdag 19. mars:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander

Onsdag 20. mars:

kl 16:30-17:30: Åpen gymsal for alle under skolealder, se info her.

kl 17:30-18:30: 1.-2. klasse turn

kl 18:30-19:30: 3.-4. klasse turn

Torsdag 21. mars:

kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Jorun

kl 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL

Fredag 22. mars:

kl 18:00: Teknikktrening håndball Horghallen, se mer info her: Teknikktrening Horghallen fb

Søndag 24. mars:

Kl 21:00-22:00 Håndball for gøy i Horghallen: Håndballtrening for de som ikke ønsker deltagelse i seriespill, men ha det gøy og kaste håndball sammen


Årsmøte Flå IL mandag 18. mars

Postet av Flå IL den 12. Mar 2019Flå IL ønsker alle sine medlemmer velkommen til årsmøte mandag 18. mars kl 18:00 på SFO-rommet på Flå skole. Vedlagt finnes innkalling, sakliste, årsberetninger, budsjett og regnskap samt andre saksdokumenter.

Sakliste Årsmøte 2019 Flå IL.docx

Sak 5b Forslag til endring av medlemskontingent i Flå IL.docx


ÅRSBERETNINGER 2018:

Årsberetning alle pdf.pdf


REGNSKAP 2018:

resultatregnskap.pdf

Noter regnskap Flå Idrettslag 2018.pdf

revisjonsberetning flå il 2018.pdf


BUDSJETT 2019:

budsjett ABU 2019.pdf

budsjett ski 2019.pdf

budsjett trim 2019.pdf

budsjett håndball 2019.pdf

budsjett hovedstyret 2019.pdf


ORGANISASJONSPLAN:

Organisasjonsplan 2019 uten håndball.pdf

Org.plan håndball 2018-2020.rev2019.pdf


STYRKESTIEN:

Styrkestien trasé.pdf

Svar - Spillemidler - søknad om forhåndsgodkjenning.pdf

Kostnad og finansplan.pdf


Vel møtt!

Åpen gymsal vår 2019

Postet av Flå IL den 11. Mar 2019


Onsdag 13.03.19 kl. 16:30-17:30 åpner vi igjen gymsalen for de minste. 

Her får barna i følge med foreldre komme å boltre seg med de aktiviteter de ønsker i gymsalen sammen med andre barn. 

Høsten 2018 var det variabelt hvor mange barn som kom, men jevnt over var det godt oppmøte. Vi så at de barna som var der oftest etter hvert tok mer og mer kontakt med hverandre, og det ble mye fin leik på tvers av aldersgruppene som kom. 

Vi så også mange voksne som fant frem barnet i seg og det var veldig populært for barna. 


Så ta med deg barnet og gjerne barnet i deg og kom å lek med oss!


Tilbudet er for barn under skolepliktig alder og er gratis.
Vi setter stor pris på at alle er med å rydder når vi er ferdige :) 


Velkommen!
Ukesbrev Flå IL uke 11

Postet av Flå IL den 10. Mar 2019

Bildet er tatt fra Barnas skidag på Langmyra søndag 10. mars. Lek og moro i skiftende, men flott vintervær der sola kom gjennom tilslutt. Ukas muligheter for spreke Flåbygg:

Mandag 11. mars:

kl 18:00-19:00: Skitrening Kvennabakkan Hovin, fristil

Tirsdag 12. mars:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander

Onsdag 13. mars:

kl 16:30-17:30 Oppstart Åpen gymsal for barn under skolealder.

Oppstart ABU ballspill i gymsalen:

kl 17:30-18:30: 1.-2. klasse    

kl 18:30-19:30: 3.-4. klasse

Torsdag 14. mars:

kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Jorun

kl 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL

Fredag 15. mars:

kl 18:00: Teknikktrening håndball Horghallen, se mer info her: Teknikktrening Horghallen fb

Søndag 17. mars:

Kl 21:00-22:00 Håndball for gøy i Horghallen: Håndballtrening for de som ikke ønsker deltagelse i seriespill, men ha det gøy og kaste håndball sammen.


Flåtrimmen på Trimpoengappen ruller og går til 1. april! Se her: Trimpoeng

Månedens trimpost er Losavollen. God tur!
Flåklypa-renn på Langmyra

Postet av Flå IL den 8. Mar 2019

Skiglede og stor stemning på Flåklypa-renn på Langmyra onsdag 6. mars.
Både skilek og nedoverbakkeløp var populært.
Artig at skiløpere fra Flå fikk selskap både fra Hovin og Melhus.
Takk for god hjelp, både fra løypekjørere og løypevakter, skilekende voksne og saft/kaffe-ansvarlig.
Med alle positive bidrag ble det en super kveld!

SKIDAG 10.03

Postet av Flå IL den 4. Mar 2019

Barnas skidag 2019.docx

Barnas skidag 2019

Alle barn og foreldre i Flå inviteres til skidag på Langmyra 10.03.19 kl. 11-13.

Det blir skileik og bålkos for store og små!Det vil bli servert pølser til barna! Ta med godt med drikke til eget bruk J


Følg løyetrase fra parkeringsplassen, gå opp den første lange bakken og ta så til venstre. Totalt ca. 1,5 km fra parkeringsplassen. Velkommen!

ABU
Ukesbrev Flå IL uke 10: Første uke i mars

Postet av Flå IL den 3. Mar 2019

Snøen kom fort tilbake, og vinteren på Langmyra fortsetter. Det er meldt knakende godt vær til uka, så her er det nye muligheter til å komme seg ut på ski! Og på kveldene kan det gjøre godt med ei styrketrening eller ei anna svettisøkt i gymsalen på Flå skole:

Mandag 4. mars:

kl 18:00-19:00: Skitrening Lysløypa på Fremo

Tirsdag 5. mars:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander

Onsdag 6. mars:

Kl 18:00: Flåklypa-renn på Langmyra. Med lek og skiglede, skicross og valgfri løypelengde kan dette passe for alle! Se mer info her: Flåklypa-renn 2019

Torsdag 7. mars:

kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Jorun

kl 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL

Fredag 8. mars:

kl 18:00: Teknikktrening håndball Horghallen, se mer info her: Teknikktrening Horghallen fb

Søndag 10. mars:

Barnas skidag på Langmyra. Følg med her på hjemmesida og på facebook: Flå IL ABU

Kl 21:00-22:00 Håndball for gøy i Horghallen: Håndballtrening for de som ikke ønsker deltagelse i seriespill, men ha det gøy og kaste håndball sammen.


Månedens trimpost er Losavollen. God tur!
Flåklypa-renn 2019

Postet av Flå IL den 3. Mar 2019

Velkommen til Flåklypa-renn på Langmyra onsdag 6.mars kl.18.00!

Med lek og skiglede, skicross og valgfri løypelengde kan dette passe for alle!

Se invitasjon

mvh

Flå IL Ski
Aktivitetsplan ABU vår 2019

Postet av Flå IL den 3. Mar 2019

ABU aktivitetsplan vår 2019.docx

ABU - Aktivitetsplan
        Vår 2019            

10.03             Barnas skidag på Langmyra. Velkommen barnehagebarn og 1.-7. trinn.  

13.03             Ballspill

20.03             Turn

27.03             Styrketrening

03.04             Innebandy

10.04             Tur til Blukkuåsen. Velkommen barnehagebarn og 1.-7. trinn.  Oppmøte 17:30 på skolen for alle aldersgrupper. 

           P         Å         S          K         E                     

24.04             Jubileumstur til gapahuken v/Bortna. Oppmøte 17:30 for alle aldre. 

05.05             Klatring i Leangen klatresenter fra kl. 11-13 OBS! Denne datoen kan endres da den kolliderer med tur til Botnmyra med trimavdelingen. 

08.05             Skyting. Følg med på facebook for nærmere info

25.5                Avslutningstur til Storvatnet, Lundamo. Oppmøte kl 12:00. 

Felles tur til Litjsten kl. 13:00.

Følg med på hjemmesiden og facebook for oppdatert informasjon. Endringer kan forekomme.

                                                                                             Velkommen, hilsen ABU-styret
Klubbmesterskap ski 2019

Postet av Flå IL den 1. Mar 2019

Klubbmesterskapet på ski ble gjennomført i lysløypa på Fremo onsdag 27. februar.
Rennet foregikk i fristil, og det var plussgrader i luften.

Det ble premieutdeling i skihytta samme kveld.

Resultat 2019

Avlyst Seterrenn

Postet av Flå IL den 26. Feb 2019

Seterrennet var planlagt til 3. mars 2019.
Det har smeltet veldig mye snø den siste uka, og værmeldinga ser lite lovende ut mtp skiføret.
I samråd med løypeansvarlig, ser vi oss nødt til å avlyse seterrennet til helgen.
Det er partier uten snø opp Åsan, og noen bekker er åpne. Generelt lite snø.
Vi holder muligheten åpen for å arrangere seterrennet senere på mars.

Mvh
Flå IL Ski
Ukesbrev Flå IL uke 9: Vårstemning

Postet av Flå IL den 26. Feb 2019

Bildet er tatt fra Flåmarka i vinterferien som til tider minnet mer om en påskeferie vær- og føremessig. Fotograf: Marthe Buan Bolland.

Men ny uke, nye muligheter med Flå IL. Opp og hopp og sprett siste uka av februar:

Tirsdag 26. februar:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander

Onsdag 27. februar:

Lysløypa på Fremo: Klubbrenn på ski, fristil, se mer info her:

Klubbrenn 2019

Torsdag 28. februar:

kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Jorun

kl 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL

Fredag 1.mars:

Horghallen: Flå og Lundamo håndball inviterer til showkamp, se mer info her:

Showkamp 2019


Ha en strålende uke!
Klubbrenn onsdag 27. februar 2019

Postet av Flå IL den 26. Feb 2019

Flå IL Ski inviterer til klubbrenn i lysløypa på Fremo:

Klubbrenn 2019
Årsmøte Flå IL

Postet av Flå IL den 19. Feb 2019

GOD VINTERFERIE!

Postet av Flå IL den 19. Feb 2019


Vinterferien er godt i gang med full aktivitet i Horghallen med håndballskole for de yngste. Stor stas for håndballglade unger! 

Det blir fotball i gymsalen tirsdagskveld for de som har lyst til å få svetta skikkelig. NB! Kl 20:00. De andre gymsalaktivitetene tar fri i uka her, men kommer sterkere tilbake neste uke.

Og trimpoengappen koker fremdeles: vinterferien er en gylden mulighet til å samle flere poeng. 

God vinterferie til de som skal ha fri!
Skikarusell nr.6 2019

Postet av Flå IL den 14. Feb 2019

Onsdag 13. februar var det poengrenn i klassisk stil.

Resultat Poengrenn 13.02.2019

Ukesbrev Flå IL uke 7: Det går mot lysere tider!

Postet av Flå IL den 11. Feb 2019

Ut og nyt skiføret før plussgradene og regnet tar knekken på snøen. Og kom gjerne inn i gymsalen og få svettet og styrket din kropp. I uka her er det følgende muligheter:


Tirsdag 12. februar:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander

Onsdag 13. februar:

kl 18:00: Skikarusell klassisk, med eller uten tidtaking. Følg med på facebook: Flå IL ski facebook

Torsdag 14. februar:

kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Jorun

kl 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL

Fredag 15. februar:


Velkommen til Horghallen Teknikktrening på fredag!

Kl 1800 - I LUNDAHALLEN har vi basicøkt med de som spiller på minihåndball og opp til og med 11-års lag. Vi jobber med basic og oppfordrer til NHF sine teknikkmerker.


Kl 1930 - I HORGHALLEN kjører vi spillerutvikling i henhold til spillerenes eget behov, alt ut i fra hvor de spiller til vanlig. For de små som for de store starter motivasjonen ut i fra mestringsfølelse. Her får du hjelp til å lykkes mere og mere der du spiller på banen.


Dette er et gratis tilbud uavhengig klubbtilhørighet.p


I uke 8 kjører vi Horghallen Håndballskole på mandag, tirsdag og onsdag, i fra 0900 til 1500.

Instruktører er utøvende juniorspillere som kommer i fra våre klubber, men har flagget ut til satsningsklubber.

Her begynner det virkelig å bli mange. Vi passerer 40 deltagere før uka her er endt.

Sikre dere plass med å melde dere på her:

https://www.deltager.no/horghallen_handballskole_vinterferie2019


Håndballskolen leveres av Støren Bilsenter og Horgmo Rør! Vi står sammen lokalt!

Følg med på hjemmesida for kamper i Horghallen lørdager og søndager. Se her:

Banekalender Horghallen

Søndag 17. februar:

Kl 21:00-22:00 Håndball for gøy i Horghallen: Håndballtrening for de som ikke ønsker deltagelse i seriespill, men ha det gøy og kaste håndball sammen.

Ha ei fin fin uke! 
Vel overstått jubileumshelg i Flå IL!

Postet av Flå IL den 10. Feb 2019

TUSEN TAKK til alle som gjorde Flå ILs jubileumshelg til en fantastisk og uforglemmelig opplevelse! 

Den ble gjennomført som planlagt og startet med idrettsfestival og kanonball- og innebandyturnering i gymsalen på Flå skole lørdag formiddag. Kampviljen og konkurranseinnstinktet var det ingenting å si på! 6 lag og ca 30 stk deltok på turneringa. Laget Låkkårtjønnrena bestående av Håvard Ler, Jørgen Holte, Reidar Einvik, Beate Bolland Røe og Emma Reitan vant knepent sammenlagtseieren og fikk hvert sitt gavekort fra Sport1 Melhus. Dommere var Jon Olav Røsbjørgen og Erlend Vistnes. Dag Alexander Gamst holdt orden på resultatene og oppdaterte deltagere og publikum med en solid speakertjeneste underveis. Marianne Bollandsås og Kirsten Stordal stekte sveler og solgte masse godt i kiosken ute i gangen hvor både turneringsdeltagere og andre kunne kose seg. Ute var det full aktivitet både i skibakken og på skøyteisen. Endre Hugdal Jr og gode hjelpere hadde lagt alt til rette for en super utedag for småbarnsfamilier. 

Vinnerlaget Låkkårtjønnrena.

I kampens hete.

Speaker Dag Alexander Gamst, dommere Jon Olav Røsbjørgen og Erlend Vistnes.

Damene i kiosken Marianne Bollandsås og Kirsten Stordal.

Bygdakafeén utenfor gymsalen.

Kl 18:00 startet Jubileumsidrettslagsfesten i Flå Samfunnshus som var nydelig pyntet av Rita Bolland, Aina Reitan og Siw Irene Skjetne. De 175 gjestene kunne mingle til taffelmusikk servert av Johan Krogstad, Sigve Granlund og Trond Erik Krogstad før det hele ble satt i gang med revy om livet i Flå. Og dette bød på mange latterkuler fra publikum da Heidi Bolland, Marthe Buan Bolland, Eli-Marie Rolseth, John Ola Snuruås og Sigve Granlund bød på revyinnslag av ypperste klasse. Lyd og lys ble styrt av Per Einar Iversen og regiansvarlig var Kari Langland. Musiker var Trond Erik Krogstad.

Mingling før festen starter.

Husbandet bestående av Johan Krogstad, Sigve Granlund og Trond Erik Krogstad.

Den fantastiske revygjengen bestående av John Ola Snuruås, Heidi Bolland, Eli-Marie Rolseth, Marthe Buan Bolland og Sigve Granlund.

Våre eminente toastmastere for kvelden Jon Røstum og Reidar Einvik. Maria Langland var ikke tilstedet på bildet.


Toastmasterne Maria Langland, Reidar Einvik og Jon Røstum geleidet oss trygt og humoristisk gjennom resten av kvelden. Nydelig koldtbord fra Stensås Catering i Sokndal ble disket opp i «litj-salen». Varaordfører Stine Estenstad og leder for Melhus Idrettsråd Ruth Laila Berge hadde begge med gaver til Flå IL som ble overrakt og begge holdt taler. 

Etter middagen var det tid for utdeling av æresutmerkelser. Leder Gunnar Senneset ledet utdelingen på en høytidelig og fin måte. Disse ble tildelt medalje og diplom for sin ekstraordinære innsats for Flå IL:

 1. Ketil Reitan – Flå ILs Æresmedlemskap
 2. Arnstein Holte – Flå ILs  Fortjenestemedalje
 3. Ivar Bjørgen - Flå ILs  Fortjenestemedalje
 4. Kjell Tangvik - Flå ILs Fortjenestemedalje
 5. Esten Engan - Flå ILs Fortjenestemedalje
 6. Wenche Gråbak - Flå ILs Fortjenestemedalje
 7. Knut Bjørnar Granheim - Flå ILs Fortjenestemedalje
 8. Magne Lundemo - Flå ILs  Fortjenestemedalje
 9. Even Teialeret - Flå ILs Fortjenestemedalje
 10. Ragnhild Røsbjørgen - Flå ILs  Fortjenestemedalje
 11. Berit Bolland - Flå ILs  Fortjenestemedalje
 12. Dag Alexander Gamst – Årets stemme

Æresutmerkelser 2019.

Æresmedlem Ketil Reitan holdt en flott takketale.

De uunnværlige og supre hjelperne på kjøkkenet og i baren. Tusen takk!

Kaker til kaffen sponset av Melhus banken, tusen takk! 

Tilslutt ble det musikk og dans med Arve Grytbakk som holdt liv i dansefoten uti de små nattetimer.

Men Flåbyggen sov ikke bort søndagen. Dagens løype i regi Trondhjems skiklubb var på Langmyra. Skisportens venner stilte med gratis kaffe, saft og nystekte vafler i brakka ved parkeringa. I gapahuken ved Ulvtjønna hadde Trimavdelinga tent bål og serverte saft og godsaker til de som kom forbi. Parkeringsplassen var full og til tider kunne man oppleve å gå i kø. 


Stolt over å være Flåbygg etter denne helga her! Tusen takk! 
Skikarusell nr.5 2019

Postet av Flå IL den 7. Feb 2019

Onsdag 6. februar ble det arrangert et såkalt nullrenn i lysløypa,
dvs. to runder (valgfri lengde) hvor det var om å gjøre å gå begge rundene på så lik tid som mulig.

20 barn i barnehage/førsteklasse-alder deltok, samt 34 stk større barn / ungdommer / voksne.


"Pallen":
1. plass; Elias og Kaido (delt)
2. plass; Iver
3. plass; Andre og Oddvin (delt)

Resultat Nullrenn 6 februar 2019.pdf

Etterpå ble det selvsagt kos i skihytta.
Dagens løype på Langmyra

Postet av Flå IL den 7. Feb 2019

Lørdag 9. og søndag 10. februar arrangeres Dagens løype på Langmyra
- et samarbeid mellom Trondhjems skiklubb, Flå il ski og Flå il trim.

Løypemannskapet i Flå IL ski sørger selvsagt for oppkjørte løyper (flatløype, kortløype samt lang løype).
Den lange løypa, 15 km, er Dagens løype og merket med gule bånd, men du bestemmer selvsagt selv løypealternativ.

Søndag mellom kl. 1200-13.30 serverer Flå il trim varm saft og kaffe ved Ulvehiet (ca 5 km fra P-plass) - alt gratis. Her blir det tent bål og muligheter for å grille medbragt.
I tillegg, samme dag, åpner vi brakka, ca 11.00-14.00, (fyrer i ovnen og) ved parkeringsplassen og tilbyr enkel servering - et alternativ for alle, med eller uten ski.
Det siste gjør vi blant annet for å markere Flå ils 125 årsjubileum. Gratulerer!

Velkommen på Langmyra og god tur i helga!
Ukesbrev Flå IL uke 6: Jubileumshelg i sikte!

Postet av Flå IL den 3. Feb 2019

Nå er det like før det braker løs med jubileumshelg her i Flå IL! Mye som skjer i uka som kommer:

Mandag 4. februar:

kl 18:00: Skitrening på Fremo. Klassisk stil. Etter treninga blir det saft/kaffe inne i skihytta.

Tirsdag 5. februar:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander


Onsdag 6. februar:

kl 18:00: Skikarusell nullrenn. Følg med på facebook: Flå IL ski facebook


Torsdag 7. februar:

Torsdag kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Jorun

Torsdag 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL


Fredag 8. februar:

Teknikktrening for håndball i Horghallen:

Kl 1800-1900: For de fra 6 til og med 9 år.

Kl 1900-2000: For de fra 10 til og med 13 år.

Kl 2000-2100: For de fra 14 år og oppover.


Følg med på hjemmesida for kamper i Horghallen lørdager og søndager. Se her:

Banekalender Horghallen


Lørdag 9. februar:

Kl 10:00-15:00: 

Idrettsfestival med kanonball- og innebandyturnering i gymsalen Flå skole.

Aktiviteter ute i skibakken for de aller yngste.

Salg i kiosk utenfor gymsalen.


Kl 18:00-01:00

Jubileumsidrettslagsfest Flå SamfunnshusSøndag 10. februar:

Kl 12:00-15:00: Dagens løype på Langmyra.

Kl 21:00-22:00 Håndball for gøy i Horghallen: Håndballtrening for de som ikke ønsker deltagelse i seriespill, men ha det gøy og kaste håndball sammen.

VELKOMMEN! 
Skikarusell nr.4 2019

Postet av Flå IL den 2. Feb 2019

60 stk deltok i poengrenn onsdag 30. januar, hvorav 24 var barnehage/førsteklasse-barn.

Rennet gikk i klassisk stil.

Resultat poengrenn 30.01.19

Etter rennet var det kos i skihytta, der saft, kaffe og vaffel stod på menyen.

(Jakten på kjente navn)
Ukesbrev Flå IL uke 5: Vinter og sne, en skiløper suser avsted!

Postet av Flå IL den 27. Jan 2019

Fullsatt parkering på Langmyra både lørdag og søndag. Det meldes om ypperlige forhold! Og trimappen koker, flott at folk blir motivert og kommer seg ut for å jakte poeng natt og dag. Men for all del: det må ikke gå dere til hodet! 😉🙃 Ha ei god ny trimuke både inne og ute! ☺️


Mandag 28. januar:

kl 18:00: I morgen er det skitrening på Trehjørningen på Kvål kl.18:00. Fristil.

Tirsdag 29. januar:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander

Onsdag 30. januar:

kl 18:00: Skikarusell klassisk, med eller uten tidtaking. Følg med på facebook: Flå IL ski facebook

Torsdag 31. januar:

kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

Torsdag 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL

Fredag 1. februar:

Teknikktrening for håndball i Horghallen:

Kl 1800-1900: For de fra 6 til og med 9 år.

Kl 1900-2000: For de fra 10 til og med 13 år.

Kl 2000-2100: For de fra 14 år og oppover.

Følg med på hjemmesida for kamper i Horghallen lørdager og søndager. Se her:

Banekalender Horghallen

Søndag 3. februar:

Kl 21:00-22:00 Håndball for gøy i Horghallen: Håndballtrening for de som ikke ønsker deltagelse i seriespill, men ha det gøy og kaste håndball sammen.


Ha ei fin fin vinteruke!
Skikarusell nr.3 2019

Postet av Flå IL den 26. Jan 2019


Resultat Poengrenn 2019 01 23.pdf

30 skiløpere i klassen med tidtaking, og ca. 15 i barnehagealder og 1.klasse trosset minusgradene og møtte på onsdagens poengrenn. Rennet gikk i fristil.

Etter kilometerne var unnagjort, var det godt å varme seg på kakao, saft og vaffel i skihytta.

Onsdag 30.januar er neste mulighet for å være med på poengrenn, da kjører vi nullrenn.
Gå to runder, og prøv å få mest mulig lik tid på begge rundene.

Ukesbrev Flå IL uke 4: Her kommer den kalde, fine tida!

Postet av Flå IL den 20. Jan 2019


Da er det over 140 påmeldte til jubileumsidrettslagsfest lørdag 9. februar! Men før fest må vi svette litt! Meld dere på kanonball- og innebandyturneringen i gymsalen, mer info her: 

Info jubileumshelg

Vi har utvidet påmeldingen til fredag 25. januar. 

Påmelding jubileumshelg


Mandag 21. januar:

kl 18:00: I morgen er det skitrening på Kvennabakkan på Hovin kl.18:00. Det blir i klassisk stil.

Tirsdag 22. januar:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander


Onsdag 23. januar:

kl 18:00: Skikarusell fristil, med eller uten tidtaking. Følg med på facebook: Flå IL ski facebook


Torsdag 24. januar:

Torsdag kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Jorun

Torsdag 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL


Fredag 25. januar:

Teknikktrening for håndball i Horghallen:

Kl 1800-1900: For de fra 6 til og med 9 år.

Kl 1900-2000: For de fra 10 til og med 13 år.

Kl 2000-2100: For de fra 14 år og oppover.


Følg med på hjemmesida for kamper i Horghallen lørdager og søndager. Se her:

Banekalender Horghallen


Søndag 27. januar:

Kl 21:00-22:00 Håndball for gøy i Horghallen: Håndballtrening for de som ikke ønsker deltagelse i seriespill, men ha det gøy og kaste håndball sammen.


Nyt vinteren!
Startliste Flårennet 2019

Postet av Flå IL den 19. Jan 2019

Startliste Flårennet 2019


Foreløpig 144 påmeldte til årets Flårenn!

Etteranmelding senest kl. 10.00 i morgen, i skihytta.


Velkommen!
Ukesbrev Flå IL uke 3: Vinteren i anmarsj!

Postet av Flå IL den 13. Jan 2019

Endelig laver snøen ned! Store muligheter for vinteraktivitet i uka som kommer, følg med på skisporet.no:

Løypestatus Langmyra


Trimpoeng-appen går så det suser! Totalt har alle som er med på Flå Trimmen klart over 6500 poeng tilsammen! Og husk: alle som når 125 poeng innen 1. april er med i trekning av premie fra Sport1 Melhus.

Jubileumshelg: Meld dere på! NB! FRIST 19. JANUAR! Over 50 stk som er påmeldt idrettslagsfesten hittil og 20 på idrettsfestivalen lørdag. 


Og dette kan dere bli med på i uka som kommer i tillegg til å jakte flere trimpoeng:

Mandag 14. januar:

kl 18:00: Skitrening i lysløypa på Fremo. Det blir klassisk-trening, så møt gjerne 10-15 min før hvis ski skal smøres, så alle er klar til å starte kl 18:00. Etter treninga blir det kakao inne i skihytta.


Tirsdag 15. januar:

kl 20:15-21:15: Step og styrke i gymsalen på Flå skole med Ragnhild

kl 21:15-22:15: Fotball for gøy i gymsalen på Flå skole med Dag Alexander


Onsdag 16. januar:

kl 18:00: Skileik i lysløypa på Fremo. Følg med på facebook: Flå IL ski facebook


Torsdag 17. januar:

Torsdag kl 18:45-20:00: Styrkesirkel i gymsalen på Flå skole med Jorun

Torsdag 20:00-21:00: Basistrening i gymsalen på Flå skole med Isak og Håkon. Facebookside: Basistrening ungdom/senior, Flå IL


Fredag 18. januar:

Teknikktrening for håndball i Horghallen:

Kl 1800-1900: For de fra 6 til og med 9 år.

Kl 1900-2000: For de fra 10 til og med 13 år.

Kl 2000-2100: For de fra 14 år og oppover.


Følg med på hjemmesida for kamper i Horghallen lørdager og søndager. Se her:

Banekalender Horghallen


Søndag 19. januar:

Kl 11:00: Flårennet i lysløypa på Fremo. For alle som har lyst å gå skirenn og få premie. Se her for mer info og påmelding:

Flårennet 2019


Kl 21:00-22:00 Håndball for gøy i Horghallen: Håndballtrening for de som ikke ønsker deltagelse i seriespill, men ha det gøy og kaste håndball sammen.


Nyt vinteren både inn og ut med Flå IL! :)Sesongens første skikarusell

Postet av Flå IL den 10. Jan 2019

Heldigvis kom det litt snø, så vi fikk gjennomført årets første del av skikarusellen, skileik i lysløypa onsdag 09.januar. 35 ivrige barn var i full aktivitet i godt og vel en time. De fikk prøvd både skifotball, hauk og due, svampemesterskap, hopp, slalom og kuleløype.

Etter lek og moro ute i snøen ble det servert kakao, saft og kaffe i skihytta.

Onsdag 16.januar kl. 18.00 er det igjen mulighet for å være med på skileik!
Ukesbrev Flå IL uke 2: Nytt år og duft av vår

Postet av Flå IL den 6. Jan 2019

For en kickstart på 2019: 

* GYMSAL: 20 stk på Basis og 10 stk på Styrkesirkel på årets første torsdagstrening! Treninger i gymsalen i uka som kommer: 

Tirsdag kl 20:00-21:00: Step og styrke med Ragnhild

Tirsdag kl 21:00-22:00: Fotball for gøy med Dag Alexander

Torsdag kl 18:45-20:00: Styrkesirkel med Jorun

Torsdag 20:00-21:00: Basis med Isak og Håkon

* TRIM: 100 stk har lastet ned Trimpoengappen og er påmeldt Flå Trimmen! Info: FLÅ TRIMMEN

Månedens trimpost for januar er Tjukkåsen, veibeskrivelse: TJUKKÅSEN

* SKI: Skitreningene i gang og de rakk akkurat ei trening på snø på Langmyra torsdag før det ble vannski i løypa. Følg med her for info om vinterens skitreninger: SKITRENINGER Og følg med på Flå IL ski på facebook for siste oppdatering mtp vær og føre. 

* HÅNDBALL: Fredag 11/1 kommer selveste Arne Høgdahl på teknikktrening i Horghallen, mer info her: TEKNIKKTRENING HORGHALLEN

* JUBILEUMSHELG: Over 20 stk påmeldt Jubileumshelga 9.-10. februar! Info: JUBILEUMSHELG 

NB! Husk påmeldingsfrist 19. januar! Dette blir årets happening i bygda vår! Få med deg naboen, familie og venner og bli med på ei trivelig og aktiv helg med aktiviteter for unge og gamle på dag- og kveldstid!


Da ønsker vi alle ei riktig ny og god uke med eller uten snø!
Vinterens treninger og renn

Postet av Flå IL den 5. Jan 2019

I denne pdf'en får du full oversikt over vinterens skitreninger og skirenn:

Skiplan vinteren 2019.pdf
Skikarusell og klubbrenn 2019

Postet av Flå IL den 3. Jan 2019

Velkommen til vinterens skikarusell! Alle renn er på onsdager kl.18.00.
Vi ønsker å fokusere på skiglede og moro!


Klassekonkurranse

I 2018 vant 2.klasse premien for størst prosentvis deltakelse. Hvem vinner fruktkurva i år?


Skilek

09. januar lek og moro i lysløypa

16. januar lek og moro i lysløypa

Poengrenn

23. januar fristil, med eller uten tidtaking

30. januar klassisk, med eller uten tidtaking

6. februar Nullrenn

13. februar klassisk, med eller uten tidtaking

6.mars FLÅKLYPA-renn på Langmyra.

Klubbrenn

27. februar kl.18.00 - fristil


Påmelding

Påmelding skjer i skihytta fra kl.17.00 til 17.45 på renndager.
Det er også mulig å melde seg på skikarusellen under skileken.
Vi stiller med betalingsterminal.

Startkontingent:

- enkeltdeltaker skikarusell inkl. klubbrenn: 200,-

- familie skikarusell inkl. klubbrenn: 500,-

- enkeltrenn: 50,-

SKILEK er gratis.

Premieutdeling

Flå skole mandag 8.april

Velkommen!

NB! Endringer på arrangementene kan forekomme pga. snø- og føreforhold.
Følg med på hjemmesida og Facebook samme dag.
Godt nytt år med Flå IL!

Postet av Flå IL den 2. Jan 2019

Selv om det ble ei snøfattig og regnfull jul håper vi alle har hatt ei fin julehøytid. Og nå har dere sjansen til å komme i gang med trening og aktivitet med Flå IL i jubileumsåret. Allerede i morgen torsdag 4. januar braker det løs i gymsalen:

Torsdag 4. januar:

18:45-20:00: Styrkesirkel med Jorun Gråbak Holte

Med ulike styrkeøvelser både med vekter og ved hjelp av egen kroppsstyrke får du trent hele kroppen. Jorun geleider dere gjennom øvelsene på en trygg og god måte. 

Styrketrening er viktig for å styrke skjelettet, musklene og leddene. Dette forebygger arbeids- og belastningsskader og beinskjørhet. Videre styrkes hjerte og lunger og gir i tillegg en bedre fordøyelse, balanse, nattesøvn, selvtillit og et bedre forhold til din egen kropp. Det kan også redusere symptomer og tegn på mange kroniske sykdommer, som slitasjegikt, ryggsmerter, fedme, hjertesykdom, depresjon og diabetes. 

Les også: Styrketrening - bra for hjertet

20:00-21:00: Basistrening for unge og voksne med Håkon Vistnes og Isak Einvik

Basistrening er en allsidig treningsform som passer for alle. NRK har laget en sak om et slikt treningsopplegg fra Leinstrand og Byneset i dag:

Innslag Midtnytt: Satser på nytt treningstilbud for ungdom

NRK nyheter: Satser på "allidrett" for ungdom

Håkon og Isak har tatt dette kurset for ungdom i regi av Sør-Trønderlag Idrettskrets. Basistreninga som foregår i gymsalen på torsdager baserer seg på samme opplegget som det vises i innslaget her. Vi i Flå IL har riktignok utvidet tilbudet til å gjelde ungdom og voksne, noe som har blitt en stor suksess. Dette er en sosial og artig treningsform hvor hele familien kan få trent sammen. Egner seg for unge fom 5. klasse.

 

Tirsdag 8. januar:

20:00-21:00: Step og styrke med Ragnhild Nyhus Røsbjørgen

Ei kondisjons- og styrkeøkt hvor vi går opp og ned fra en stepkasse i takt til fengende musikk. Dette er en garantert svetteøkt med enkle koordinsajonsøvelser opp og ned fra stepen der pulsen og pusten får kjørt seg. Ragnhild har mange års erfaring fra ulike typer gruppetimer og har hatt step på Ler i mange år.


I tillegg anbefaler vi alle å laste ned den nye trimappen Trimpoeng der du kan registrere alle trimpostene til Flå IL via mobilen:

INFORMASJON TRIMPOENG

Dette er en morsom form for å få registrert trimturene på en artig og motiverende måte.


Vi håper snøen kommer for fullt igjen for allerede neste uke blir det mulighet til å være med på skikarusell i lysløypa:

INFORMASJON SKIKARUSELL 2019


Og i tillegg må vi minne om Jubileumshelga 9.-10. februar. Påmeldingfrist 19. januar:

PÅMELDING JUBILEUMSHELG 2019


Da ønsker vi alle i bygda et riktig godt nytt trimår!