FLÅRENNET

Postet av Flå IL den 23. Jan 2023

Flårennet 2023❄️

Vi håper dere tar turen til lysløypa på Ler lørdag 28.januar! Da blir det skirenn med fine premier! To bålpanner er kjøpt inn, så det er mulighet til bålkos og småprat ruint bålet! ☺️ Vi har en finfin skilekbakke. Om det er snø nok så kan det være gøy å leke litt der etter endt renn!

Veibeskrivelse: https://goo.gl/maps/ijn1FrMXjg8g8bSs9


Velkommen skal dere være😊
Skiplan for skitrening vinteren 2022-2023

Postet av Flå IL den 23. Okt 2022

Skiplan-høsten-2022.pdf
Vi trenger deg til Flå IL SKI

Postet av Flå IL den 21. Mar 2022

 


Etter en flott  sesong med mange aktiviteter, god oppmøte og perfekte  løyper søker den glade gjengen i Flå Il ski flere ivrige hender. Deler av styret blir med til neste sesong og noen takker av etter super innsats gjennom flere år. 
Vil du være med på laget og sørge for at vi også neste år kan arrangere poengrenn, skitreninger  og seterrenn?  
Ta kontakt med  leder i  Flå IL  Gunn Lauritzen for å høre mere om hvilke oppgaver som er ledige.  tlf 406 32 602  eller mail til :  leder.flail.styret@klubbkontor.no
Avvis ikke tanken om å bli med før du har  snakket med en av oss eller noen andre i idrettslaget.  Vi trenger nettopp deg på teamet!FLÅRENNET 2021

Postet av Flå IL den 20. Des 2020

FLÅRENNET 2021
Vi håper på en snørik start av januar slik at alle skiglade barn og unge, og de litt eldre, kan få gå skirenn igjen! Vi må selvfølgelig forholde oss til gjeldende smittevernregler. Pr i dag så vet vi skirenn kan arrangeres med god organisering, og godt med folk i arrangementsstaben. Vi håper derfor at folk i bygda stiller opp på en dugnad i uke 3 for Flå il ski.

Så, sett av lørdag 23.januar! Send gjerne ei melding på sms til Svanhild, om du vet du stiller på dugnaden 🙂

Med ønske om ei god og snørik jul!
Flå il skiInnsamling av skiutstyr

Postet av Flå IL den 5. Des 2019