Aktiviteter ungdom/voksen våren 2022


KOM OG TREN MED OSS 😊


Endelig er det løsnet på mange av de strenge reglene idretten har vært underlagt. Du må fremdeles holde deg hjemme om du er syk, men alle friske er velkomne til å trene med oss i gymsalen. Har du ikke prøvd før? Kom å gi det et forsøk, det er nemlig både sosialt og artig!


Basistrening:  

Basistrening er styrke-, spenst-, hurtighet- og bevegelighetstrening. Dette er trening for alle, både de som driver aktivt i en eller flere idretter og de som ikke trener fra før. Treninger mandager og torsdager i gymsalen på Flå skole og er åpne for alle fra og med 5. klasse, ingen øvre aldersgrense.  

 

Step- og styrketrening: Dette er en effektiv og morsom kondisjonstime til musikk hvor vi går opp og ned på stepkasser som kan reguleres i høyden. Enkel koordinasjon. Avsluttes med styrketrening. Treninger tirsdager i gymsalen på Flå skole.  

 

Styrkesirkel: 

Felles oppvarming før sirkeltrening med ulike styrketreningsøvelser. Dette er flott trening for alle, uansett treningserfaring. Treningen foregår i gymsalen på Flå skole torsdager.  


Mandag: 

19:00-20:00 - Basistrening med Nora Ljøkjell og Ella Haanæs Høiseth. Starter opp mandag 17.01.22.

Tirsdag: 

19:45-20:45 - Step- og styrketrening med Ragnhild Røsbjørgen. Starter opp tirsdag 18.01.22.

Torsdag: 

18:45-19:45 - Styrkesirkel med Jorun Gråbak Holte. Starter opp torsdag 20.01.22.

20:00-21:00: Basistrening med Markus Løvvik. Starter opp torsdag 20.01.22. 


Følg gjerne med på Flå IL Allidrett sin Facebookside for informasjon om de ulike aktivitetene. Koronapandemien har ført med seg en del restriksjoner. Selv om det ser ut til å gå riktig vei nå, er det greit å følge med - endringer kan komme! 

Basistrening er gratis hele sesongen for barn/ungdom fra og med 5. klasse til og med 18 år.