Godt nytt år med Flå IL!

Postet av Flå IL den 2. Jan 2019

Selv om det ble ei snøfattig og regnfull jul håper vi alle har hatt ei fin julehøytid. Og nå har dere sjansen til å komme i gang med trening og aktivitet med Flå IL i jubileumsåret. Allerede i morgen torsdag 4. januar braker det løs i gymsalen:

Torsdag 4. januar:

18:45-20:00: Styrkesirkel med Jorun Gråbak Holte

Med ulike styrkeøvelser både med vekter og ved hjelp av egen kroppsstyrke får du trent hele kroppen. Jorun geleider dere gjennom øvelsene på en trygg og god måte. 

Styrketrening er viktig for å styrke skjelettet, musklene og leddene. Dette forebygger arbeids- og belastningsskader og beinskjørhet. Videre styrkes hjerte og lunger og gir i tillegg en bedre fordøyelse, balanse, nattesøvn, selvtillit og et bedre forhold til din egen kropp. Det kan også redusere symptomer og tegn på mange kroniske sykdommer, som slitasjegikt, ryggsmerter, fedme, hjertesykdom, depresjon og diabetes. 

Les også: Styrketrening - bra for hjertet

20:00-21:00: Basistrening for unge og voksne med Håkon Vistnes og Isak Einvik

Basistrening er en allsidig treningsform som passer for alle. NRK har laget en sak om et slikt treningsopplegg fra Leinstrand og Byneset i dag:

Innslag Midtnytt: Satser på nytt treningstilbud for ungdom

NRK nyheter: Satser på "allidrett" for ungdom

Håkon og Isak har tatt dette kurset for ungdom i regi av Sør-Trønderlag Idrettskrets. Basistreninga som foregår i gymsalen på torsdager baserer seg på samme opplegget som det vises i innslaget her. Vi i Flå IL har riktignok utvidet tilbudet til å gjelde ungdom og voksne, noe som har blitt en stor suksess. Dette er en sosial og artig treningsform hvor hele familien kan få trent sammen. Egner seg for unge fom 5. klasse.

 

Tirsdag 8. januar:

20:00-21:00: Step og styrke med Ragnhild Nyhus Røsbjørgen

Ei kondisjons- og styrkeøkt hvor vi går opp og ned fra en stepkasse i takt til fengende musikk. Dette er en garantert svetteøkt med enkle koordinsajonsøvelser opp og ned fra stepen der pulsen og pusten får kjørt seg. Ragnhild har mange års erfaring fra ulike typer gruppetimer og har hatt step på Ler i mange år.


I tillegg anbefaler vi alle å laste ned den nye trimappen Trimpoeng der du kan registrere alle trimpostene til Flå IL via mobilen:

INFORMASJON TRIMPOENG

Dette er en morsom form for å få registrert trimturene på en artig og motiverende måte.


Vi håper snøen kommer for fullt igjen for allerede neste uke blir det mulighet til å være med på skikarusell i lysløypa:

INFORMASJON SKIKARUSELL 2019


Og i tillegg må vi minne om Jubileumshelga 9.-10. februar. Påmeldingfrist 19. januar:

PÅMELDING JUBILEUMSHELG 2019


Da ønsker vi alle i bygda et riktig godt nytt trimår! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.