Premieutdeling 2017

Postet av Flå IL den 4. Apr 2017

Mandag 3. april arrangerte Flå IL ski og trim vår årlige premieutdeling fra sesongens skikarusell og utmerkelser til de som hadde kvalifisert seg til fjorårets Flåtrimmer. Over 100 stk tok turen til gymsalen på Flå skole der vi startet kvelden med en bildekavalkade for å minnes den fantastiske skivinteren vi har hatt her på Ler. Deretter ble det premieutdeling med diplom og pokal til de aller yngste og gavekort fra Sportshuset Melhus til de største. 39 barn fra barnehagealder tom 1 klasse har deltatt på årets skikarusell og 55 stykker har deltatt fom 2. klasse tom seniorer. Og vi har fått gjennomført 8 av 9 skirenn med alt fra nullrenn, hodelyktrenn, skilek og poengrenn med og uten tid. Tusen takk til løypekjørerne Ketil Reitan, Esten Engan, Ivar Bjørgen, Arnstein Holte og Jon Olav Eidsmo som har ordnet med perfekte spor både i lysløypa og på Langmyra i hele vinter! Tusen takk også til de som har hjulpet til med tidtaking: Anders Stensås, Morten Mellingen og Simen Stensås samt våre fantastiske kjøkkenhjelpere i skihytta Anne Reitan og Toril Langland!

Årets klasse (klassen med flest prosentvis flest deltagere) ble i år delt mellom 2. og 3. klasse hvor begge klassene hadde over 60 % deltagelse. De fikk hver sin fruktkorg fra Prix Ler. Gratulerer!

Etter premieutdelinga for ski ble det bildekavalkade fra Trimavdelingas flotte tursesong med turer både i nærområdet og utover Flåmarka til alle årstider. Det har vært rekordbesøk på trimpostene i 2016 med over 16 000 som har signert inn på trimpostene. Det vil si i snitt 44 stk per dag som har skrevet seg inn! 45 små og store hadde kvalifisert seg til årets Flåtrimmer. Det vil si at de hadde vært med på Gudrunhuletrimmen og tre andre arrangement i tillegg til å besøke 12 av de 19 trimpostene til trimavdelinga i Flå. Og selveste årets Flåtrimmer 2016 ble Simen Raaen Grenstad som fikk en sekk og et gavekort fra Melhusbanken på 3000,-. Gratulerer så mye!

Kvelden ble avsluttet med kveldsmat i trivelig lag med sambygdinger.


Vinnere av ei hver sin fruktkorg fra Prix Ler for flest prosentvise deltagere ble 2. og 3. klasse. Gratulerer!

Premieutdeling fra trimavdelinga.

Årets Flåtrimmer 2016: Simen Raaen Grenstad, gratulerer!