RAUDSANDRaudsand
Kjør til Fremo Leir (6 km øst for Ler sentrum). Bomveg opp mot Rangåa, til du kommer til parkeringsplassen. Følg stien i omtrent 2 km og du kommer til Raudsand. 


Grunneier: Flå Sameie    H.o.h:  ca 450 m


Ligger i ett av de gamle seterområdene for Flå. Her var det et yrende liv av folk og fe i gamle dager. Nå er det bare beitedyr som klarer seg sjøl som ferdes her. Den nærmeste vollen ligger 100 m videre etter stien, Teigavollen. Det var 4 gårdsbruk som delte på den vollen. På den andre sida av stien her kan en se ”helleristninger” i berget. Det er gjetere som har risset inn initialer og årstall, helt fra 1800-tallet. Nede ved Teigatjønna finner du en idyllisk rasteplass (ca 100 m ned bakken).


Turtips:

        
  1. Du kan følge stien videre     sørover ca. 2 km til trimpost i Lokdalen (sør for Dalsvollen) Og     er du riktig sprek, kan du fortsette stien utover til trimposten ved     Austtjønna (6 km herfra)
        
  2. Ta til høyre etter     Teigatjønna, mot Losavollen/Aunvollen. Ved Losavollen er det også     en trimpost (ca 3 km herfra). Da får du en fin rundtur tilbake til     parkeringsplassen ved Rangåa (ca 5 km herfra).
        
  3. Tar du rett til høyre, kan du     følge Perlestien tilbake til P-plassen (ca 4 km).