Instruktør søkes til Basistrening

Postet av Flå IL den 30. Jun 2022


Vi trenger instruktør

Flå IL Allidrett søker intruktør til  basistrening på  torsdager i  høst.
Vi tilbyr relevant kursing og godtgjørelse.
Noe for deg?
Kontakt : Maria Holm på tlf  468 55 509
Mail: leder.flail.abu@klubbkontor.no


Gudrunhuletrim søndag 12.juni og sommerkonkurranse!

Postet av Flå IL den 9. Jun 2022

Månedens Trimpost i juni er Gudrunhula. Ta turen hit og for de som benytter Trimpoeng-appen, venter 40 poeng ved innsjekk her i juni. 

Månedens trimpost for mai var Botnmyra, og det var notert 382 besøk i Trimboka ved posten. Kristoffer Bolland hadde flest, med 20 besøk. Marit N. Holte ble trukket ut som heldig vinner - gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. Nå ser vi at det var registrert flere besøk i Trimboka, enn det var innsjekk ved Trimpoeng-app, som viste 293 innsjekk. Det er gledelig å se at folk har begynt å skrive seg inn i Trimboka igjen, og vi trekker månedens vinner ut i fra de som har skrevet seg i Trimboka. 

Søndag 12. juni arrangeres den årlige Gudrunhuletrimmen. Da blir det kaffeservering ved Gudrunhula fra kl 12-13. Start fra Langlandsbakkan, registrering oppe ved Gudrunhula. Håper du tar turen hit :-)

I juni arrangerer vi i tillegg en sommer-konkurranse: for å delta må du besøk minst 8 trimposter på samme dag, og det har ingen betydning hvilke poster man besøker. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med dato og hvilke poster, og du er med i trekningen av en "Sommer-bag" med solkrem, badehåndkle og annet fint til sommeren. E-post må sendes innen 30. juni, Premien kjøres ut fredag 01. juli. Håper dette kan være til motivasjon for å komme seg ut på tur :-)

Ønsker alle en fin juni - med besøk til Gudrunhula eller noen av de andre postene i Flå.