Aktiviteter i Flå IL uke 38

Postet av Flå IL den 19. Sep 2021

ALLIDRETT: 


Husk at du prøver alle våre aktiviteter gratis ut september! 

Treningen passer alle, både veltrent og fersk i treningsgamet.

  • Mandag klokken 19-20: Basistrening i gymsalen med Ella Høiseth og Nora Ljøkjell
  • Tirsdag klokken 20-21:  Steptrening i gymsalen med Ragnhild Elisabet Nyhus Røsbjørgen
  • Onsdag klokken 16:30-17:30: OBS! Dessverre ingen åpen gymsal denne uka, gymsalen                                              er opptatt!
  • Torsdag klokken 18:45-19:45: Styrkesirkel i gymsalen med Jorun Gråbak Holte
  • Torsdag klokken 20-21: Basistrening i gymsalen med Markus Løvik
Minner også om at ABU starter opp i uke 39 (29.09)

 

 

Vassfjellet. 1 av de 4 toppene i "Til topps i Flå", og gir dobbel poengsum ved innsjekk i september:-)


TRIM:  

Finngangen er månedens trimpost for september, innsjekk her gir 40 poeng!

Nå er vi inn i siste del av Trimpoeng - konkurransen for 2021. Poengene ble nullstilt 1.september - og poengsankingen har kommet godt i gang igjen! Siste del av konkurransen varer frem til 31.12. og kanskje DU blir på "førsteplass" i høst?... Uansett motivasjon, om det kun er for å konkurrere med seg selv, så håper vi dette kan gi glede og motivasjon for mange. På September kan du besøke de 4 største toppene i Flå; Brungfjellet, Ballfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet. På disse toppene får man dobbel poeng-sum ved innsjekk. For de som går på alle 4 toppene ila September så blir de med i en trekning av premie etter konkurransen er ferdig! Vi tenker også å lansere en egen t-skjorte; "Til Topps i Flå" som det er mulig å få kjøpt for dem som sjekker inn på alle fire postene ila September :-) For de som ikke benytter seg av appen kan man sende en mail til leder.flaIL.trim@klubbkontor.no, skrive opp dato for når toppene ble besøkt, og du er med i trekningen.  

                                                

Kråkfjellet. 1 av de 4 toppene i "Til topps i Flå", og gir dobbel poengsum ved innsjekk i september:-)FLÅ IL-heftet

Det ser ut til at det har sneket seg inn et par feil i Flå IL-heftet som er lagt ut i postkassene deres, dette gjelder et par tidspunkt for vinteraktiviteter. Vi beklager dette, redigert variant vil bli lå finne her på hjemmesiden.


VELKOMMEN TIL EN AKTIV UKE MED FLÅ IL!


0 Kommentar

Aktiviteter i Flå IL uke 36

Postet av Flå IL den 5. Sep 2021


ALLIDRETT: 

Allidrett starter opp enda flere aktiviteter denne uka, her er ukeoversikten. Husk at du prøver alle våre aktiviteter gratis ut september! Treningen passer alle, både veltrent og fersk i treningsgamet.


Mandag klokken 19-20:          Basistrening i gymsalen med Ella Høiseth og Nora Ljøkjell
Tirsdag klokken 20-21:            Steptrening i gymsalen med Ragnhild Elisabet Nyhus Røsbjørgen
Onsdag klokken 16:30-17:30:  Åpen gymsal for alle i barnehagealder
Torsdag klokken 18:45-19:45: Styrkesirkel i gymsalen med Jorun Gråbak Holte


TRIM:  

Lokdalen vare forrige måneds trimpost, og det er registrert totalt 30 innsjekk med appen. Berit Bolland hadde flest, med hele 8 innsjekk. Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten!:-)

Finngangen er månedens trimpost for september, innsjekk her gir 40 poeng!

Nå er vi inn i siste del av Trimpoeng - konkurransen for 2021. Fra 01.september nullstilles poengene - og poengsankingen begynner på nytt. Alle starter på "0" igjen -  så det er bare å hive seg med på tur :-) Siste del av konkurransen varer frem til 31.12. og kanskje DU blir på "førsteplass" i høst?... Uansett motivasjon, om det kun er for å konkurrere med seg selv, så håper vi dette kan gi glede og motivasjon for mange. På September kan du besøke de 4 største toppene i Flå; Brungfjellet, Ballfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet. På disse toppene får man dobbel poeng-sum ved innsjekk. For de som går på alle 4 toppene ila September så blir de med i en trekning av premie etter konkurransen er ferdig. Vi tenker også å lansere en egen t-skjorte; "Til Topps i Flå" som det er mulig å få kjøpt for dem som sjekker inn på alle fire postene ila September :-) For de som ikke benytter seg av appen kan man sende en mail til leder.flåil.trim@klubbkontor.no, skrive opp dato for når toppene ble besøkt, og du er med i trekningen.  

                                                

VELKOMMEN TIL EN AKTIV UKE MED FLÅ IL!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline