Dugnad skihytta 22.10.22

Postet av Flå IL den 21. Sep 2022

22.10.22 kl. 10-16 er det dugnad i skihytta. Velkommen og på forhånd takk for hjelpen! 
Vervekampanje

Postet av Flå IL den 15. Sep 2022

Fredag 09.09.22 hadde Flå IL vervekampanje og teknisk støtte på Coop Prix Ler. Flere benyttet seg av støtte til å betale medlemskap og endre fra enkeltmedlemsskap til familiemedlemsskap både for å redusere pris og antall faktura som mottas. 

Gjennom helgen bla alle nyinnmeldte og de som vervet nye medlemmer med i konkurranse av produkt fra vår nye klubbkolleksjon. 

Den heldige vinneren av en Flå IL Lue er Sander Grønskag Hansen - Gratulerer!

Etter høstaktivitetene startet opp igjen har vi opplevd en positiv utvikling i medlemstallene - og det er positivt for både økonomi og engasjementet i klubben - vi vil derfor rette en stor takk til alle våre nye og våre trofaste medlemmer!

Husk at du som medlem har rabatterte priser på aktivitetene. For barn og unge er aktivitetene gratis for våre medlemmer.

Flå IL Klubbkolleksjon

Postet av Flå IL den 15. Sep 2022

Flå IL har inngått samarbeid med Trimtex og fått ny klubbkolleksjon. I vår webshop finner du et bredt utvalg av trenings- og fritidsklær.

Webshoppen er åpen i gitte perioder i løpet av året. Den er nå åpen til og med 25.09.22 med forventet levering i uke 45. For å se vårt utvalg og bestille trykk her.

Dersom du har handlet fra Trimtex.no før kan du logge inn med eksisterende bruker eller du oppretter ny bruker og varene blir levert direkte til deg. Dersom du kommer bort fra siden, eller du vil handle andre produkter fra Trimtex sin hovedkolleksjon i tillegg, kan du benytte aktiverings/klubbkoden FlaIL2022.  For våre aktive medlemmer har vi også en rabattkode på Tirmtex ordinære kolleksjon, altså ikke klubbkolleksjonen. Send mail til aktivitet.flail.styret@klubbkontor.no for kode. Rekrutteringskampanje og teknisk støtte på Prix Ler

Postet av Flå IL den 6. Sep 2022
Fredag 09.09.22 kl. 15:30 - 16:30 finner dere oss på Prix Ler.

Trenger du teknisk støtte for å komme deg inn på MinIdrett for å oversikt over dine medlemskap, hjelp til å finne ut om du har betalt medlemskap eller hvordan du betaler kan du få hjelp til dette. 

Det vil og være en vervekampanje som starter på fredag og ut søndag 11.09.22. Om du verver enn venn vil du motta et pannebånd fra vår nye klubbkolleksjon! Vervingen foregår ved at den du verver ved innmelding sender en epost til aktivitet.flail.styret@klubbkontor.no og informerer om hvem som har vervet seg. 

Alle nyinnmeldte blir automatisk med i en uttrekning av premier. Premiene vil være produkter fra vår nye klubbkolleksjon som snart vil bli lansert. 

Høstens aktiviteter starter opp for fult denne uka og vi minner om at gratisaktiviteter og reduserte priser gjelder kun for våre aktive medlemmer - så dette er et godt tidspunkt å vurdere å bli med oss eller sjekke om sitt medlemskap er aktivt. Medlemskapet aktiveres to dager etter betalt faktura, eller øyeblikkelig om man betaler med Vipps. 
Aktiviteter i Flå IL uke 36

Postet av Flå IL den 5. Sep 2021


ALLIDRETT: 

Allidrett starter opp enda flere aktiviteter denne uka, her er ukeoversikten. Husk at du prøver alle våre aktiviteter gratis ut september! Treningen passer alle, både veltrent og fersk i treningsgamet.


Mandag klokken 19-20:          Basistrening i gymsalen med Ella Høiseth og Nora Ljøkjell
Tirsdag klokken 20-21:            Steptrening i gymsalen med Ragnhild Elisabet Nyhus Røsbjørgen
Onsdag klokken 16:30-17:30:  Åpen gymsal for alle i barnehagealder
Torsdag klokken 18:45-19:45: Styrkesirkel i gymsalen med Jorun Gråbak Holte


TRIM:  

Lokdalen vare forrige måneds trimpost, og det er registrert totalt 30 innsjekk med appen. Berit Bolland hadde flest, med hele 8 innsjekk. Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten!:-)

Finngangen er månedens trimpost for september, innsjekk her gir 40 poeng!

Nå er vi inn i siste del av Trimpoeng - konkurransen for 2021. Fra 01.september nullstilles poengene - og poengsankingen begynner på nytt. Alle starter på "0" igjen -  så det er bare å hive seg med på tur :-) Siste del av konkurransen varer frem til 31.12. og kanskje DU blir på "førsteplass" i høst?... Uansett motivasjon, om det kun er for å konkurrere med seg selv, så håper vi dette kan gi glede og motivasjon for mange. På September kan du besøke de 4 største toppene i Flå; Brungfjellet, Ballfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet. På disse toppene får man dobbel poeng-sum ved innsjekk. For de som går på alle 4 toppene ila September så blir de med i en trekning av premie etter konkurransen er ferdig. Vi tenker også å lansere en egen t-skjorte; "Til Topps i Flå" som det er mulig å få kjøpt for dem som sjekker inn på alle fire postene ila September :-) For de som ikke benytter seg av appen kan man sende en mail til leder.flåil.trim@klubbkontor.no, skrive opp dato for når toppene ble besøkt, og du er med i trekningen.  

                                                

VELKOMMEN TIL EN AKTIV UKE MED FLÅ IL!