Avslutning Allidrett

Postet av Flå IL den 29. Mai 2023

Bli med på avslutningstur for allidretten onsdag 31.5! Møt opp kl 17:00 på parkeringen på skolen, så går vi sammen langs styrkestien og opp til naturlekeplassen.

Vi stiller med pølse m/ brød og drikke. Det vil bli mulighet for å gå natursti. Premie til de som gjennomfører. TABATA

Postet av Flå IL den 7. Mar 2023

Torsdag 19:45 er det TABATA i gymsalen på Flå. 

Tabata er en kombinert styrke og kondisjonsøkt hvor man jobber aktivt i 20 sekunder og hviler i 10 sekunder. 

Varierte øvelser med egen kroppsvekt. 

Her stilles ingen krav til fysisk form eller atletisk anlegg. Kom som du er og jobb med det du har. 

Vi jobber individuelt så man trenger kun å fokusere på seg selv. 

Ingen øvre eller nedre aldersgrense, får du ikke barnevakt så ta med deg barna. Vil besteforeldre være barnevakt så ta de heller med på trening!

Vi ses!


Obs! Grunnet lite interesse utgår intro step og styrke. Intro step & basis

Postet av Flå IL den 10. Jan 2023

Kunne du tenkt deg å bli med på step & styrke på tirsdager, men synes det er litt skummelt fordi du ikke har erfaring med step? Eller tror du kanskje ikke du er i god nok form? Vel, nå har du muligheten til å lære deg og utvikle deg på step samtidig som du kommer i bedre form! 

Allerede nå torsdag 12. januar starter Flå IL opp et nytt tilbud - Intro step & basis, med Linda Havdal som instruktør. Gymsalen på Flå kl. 19:30 - 20:30. 

På denne økta vil du få innføring i grunnleggende steg på steppen samt basistrening, bare ved bruk av egen kroppsvekt. Kondisjonsdelen vil være på stepkassen med enkle grunnleggende trinn, ingen avanserte steg eller koreografi. Det blir mye repetisjon så du skal slippe å falle av lasset under økta.
Utover vinteren og våren vil vi prøve oss på nye steg, så kommer du på treningene blir du raskt godt rustet til å bli med på tirsdagssteppen. 

Med denne økta ønsker vi å tilby grunnleggende styrke og kondisjonstrening, men vi ønsker også å rekruttere til et av våre mest populære Allidrett-tilbud, nemlig tirsdagssteppen med Ragnhild Røsbjørgen. Det betyr at her er det ingen aldersgrense, verken øvre eller nedre, så vil du trene sammen med dine barn så ta de gjerne med. Anbefalt nedre alder 10 år, men det er opp til foreldre å vurdere!

Er du godt trent, men ønsker mer step og styrke i hverdagen er det ikke bortkastet å komme. Intensitet og utbytte av økta er helt opp til deg. Du kan gjøre steppen høyere, ta stegene helt ut, legge på mer armer og gå høyere opp og lavere ned - kom og prøv. 

Bilde fra step og styrke med Ragnhild, høsten 2022.