Medlemskontingent 2020

Postet av Flå IL den 9. Jul 2020

Kjære medlemmer i Flå idrettslaget. 


Fakturaen for medlemsåret 2020 har forfalt og vi har en stor gruppe som ikke har betalt. Fakturaen er sendt på e-post og kan betales i nettbank. Den ligger også på minimert.no hvor du kan logge inn med e-post og passord. På min idrett kan du betale med vipps, kort eller i nettbank. 

Har du ikke mottatt på e-post ber vi deg gå på minidrett.no og kontrollere e-post adressen din. Ønsker du å endre ditt medlemskap gjøres også dette via minidrett.no. For hjelp send e-post til aktivitet.flaail.styret@klubbkontor.no eller ring 93860744. 


Medlemskontingent er hovedinntekten til idrettslaget og grunnlaget for at vi kan drive de aktivitetene, skianlegget og fortsette med de tilbudene vi har til våre medlemmer! Vi ber derfor om at fakturaen betales slik at vi kan fortsette å gi et så godt tilbud som mulig til våre medlemmer. 


0 Kommentar

Medlemskontingent 2020

Postet av Flå IL den 16. Jun 2020

Kjære medlemmer. 


Det er nå sendt ut kontingent for medlemsåret 2020. Vi håpet at vi med nytt system ville unngå at våre medlemmer fikk flere enn en faktura. Beklageligvis ser det altså ut som at dere fortsatt får flere faktura, det gjelder spesielt familiemedlemmer som mottar faktura på hvert medlem. 

Det er en og samme faktura og betaler du den ene så er alt i orden, da kan du se bort fra de andre. Om du er usikker på ditt medlemskap så kontroller fakturanummeret, de skal være like. Dersom de ikke er like kan det være at ett eller flere familiemedlemmer ikke er registrert som familie og står da med enkeltmedlemskap. Dette kan dere både kontrollere og endre på minidrett.no. Ta gjerne kontakt dersom dere trenger hjelp til dette (aktivitet.flail.styret@klubbkontor.no).


God sommer alle spreke Flåbygg!


0 Kommentar

Uke 24

Postet av Flå IL den 10. Jun 2020


Vi  er kommet til  uke 24 og det går mot sommer i  Flå IL.Sesongen i skiavdelingen lakker mot slutten etter å  hatt gode løyper langt forbi 17.mai.


Håndball er kommet godt i gang med sommertrening og har hatt opp mot 50 deltakere. 

Kjempeartig  at  så mange er er ivrige på å  starte opp igjen etter koronastengte haller og treninger. 


Allidrett planlegger for både kjente aktiviteter og kanskje noen  nye  spennende innslag  utover høsten . 


Trim er en populær aktivitet i  Flå  og det registreres stor aktivitet. 

Ukas høydepunkt i  så måte er den  43. Gudrunhuletrimmen som  i år arrangeres søndag 14 Juni. 

Det  vil bli servering av  saft og kaffe, men  grunnet  smittevernhensyn  så  må alle ta med egen kopp. 

Mere info finner du her:

Info Gudrunhuletrim 2020Vi  ønsker alle en  flott og aktiv uke i  godværet. 
0 Kommentar

Velkommen til 17.mai-feiring på Ulvtjønna kl 13:00!

Postet av Flå IL den 14. Mai 2020

Nasjonaldagsfeiringa i år blir spesiell på flere måter, for det første på grunn av koronapandemien, og for det andre på grunn av den sene våren. Derfor ønsker Flå IL å invitere til alternativ 17.mai-feiring, på ski på Langmyra!

Skiavdelinga kjører opp spor. Vi møtes ved trimposten ved Ulvtjønna, og vi synger «Ja vi elsker» kl 13:00. Ta på deg finstasen og ta med flagg. Ønskes mat/drikke, må dette medbringes av hver enkelt.

Trimavdelinga spanderer hele 50 trimpoeng for de som sjekker seg inn på Ulvtjønna 17. mai.

Velkommen! Dette blir et arrangement du neppe får oppleve flere ganger!


0 Kommentar

Status fra Flå Idrettslag 30. april 2020

Postet av Flå IL den 30. Apr 2020

Hei, godtfolk! 

Vi har lagt bak oss noen underlige uker, med hjemmeskole, hjemmekontor, karantene og isolasjon. De fleste av oss har opplevd en helt annen hverdag enn vi noen gang har sett for oss. Den uvanlige situasjonen har utfordret oss til å tenke nytt i forhold til fysisk aktivitet. Fortsatt er all organisert aktivitet, som betinger samvær med mer enn fem personer, avlyst, foreløpig frem til 15. juni.

Rundt om i bygda ser vi at svært mange er ute på trimturer! Det er kjempeflott.  Flå IL kan fortsatt tilby flotte skispor på Langmyra. Svært mange har benyttet seg av skianlegget i de siste ukene. Bruk gjerne helga til å gå på ski. Det er sannsynligvis den siste helga vi finner skiføre i nærmiljøet.

Flå stadion er gjenåpnet, under forutsetning av at myndighetenes smittevernregler følges. Flå skole har delt av kunstgressbanen slik at den tilfredsstiller myndighetenes retningslinjer. Vi ber om at alle respekterer dette, og lar de tekniske innretningene stå i fred. Vi ber også om at foreldre følger opp de unges aktivitet på kunstgresset, så det ikke samles for store grupper på én gang.

Flå IL oppfordrer alle til å komme seg ut hver dag. Gåtur, løpetur skitur, sykkeltur. Få rørt på kroppen, få frisk luft og dagslys i ansiktet.  Naturen er åpen 24/7, og i Flå har vi mange fine turstier som kan benyttes.

I mai måned tilbyr vi en ny månedens trimpost, som er Botnmyra. Her trekkes et gavekort på kr 250,- blant de besøkende. Du kan dessverre ikke skrive deg inn i boka. Har du ikke app, skriv deg en oversikt sjøl, som leveres til leder i Trimavd.

Flå IL lanserer en ny utfordring i mai: 
Registrer minst 31 innsjekk på trimposter i løpet av mai, og bli med på uttrekning av to gavekort på henholdsvis kr 1000,- og kr 500,-. Oppsøk gjerne trimposter du ikke besøker så ofte, så får vi spredd oss litt. De som bruker trimapp blir automatisk registrert. De som ikke bruker app noterer antall besøk m/dato, og leverer enten pr epost eller på papir til leder i Trimavd (Line Ljøkjell).

Med ønske om en god mai måned! 

Berit Bolland, leder Flå IL.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline