Flåtrimmen 2023

Postet av Flå IL - Trim den 31. Des 2022

Hei alle Flåtrimmere! Nå er 2022 snart historie. Det er åpnet opp for påmelding til Flåtrimmen 2023. Åpne appen, gå inn i hamburgermeny oppe til venstre og velg "Tilbake til konkurranseoversikt". Gå så tilbake til Mine konkurranser og velg "Finn en konkurranse". Der vil man kunne søke opp "Flåtrimmen 2023" Takk for ett flott trimår 2022 og God nytt trimår 2023:-) Månedens trimpost november og månedens trimpost desember

Postet av Flå IL - Trim den 11. Des 2022

Drammensveien var månedens trimpost i November, og 169 hadde skrevet seg inn i trimboka ved posten. Kristin Tangvik hadde flest, med 17 besøk. Marianne Bollandsås ble trukket ut som den heldige vinneren, Gratulerer - gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Nå i desember er det Kaldvellosen som er månedens trimpost, selv om du er travelt opptatt i julestria, kanskje du rekker en luftetur hit? 

Ellers kan vi nevne at det er nyoppkjørte løyper på Langmyra. Håper du får en fin tur, men ta på deg skjerf og votter :-)

En fin førjulstid ønskes alle!

Takk for en koselig kveld med Nissetrim og Julegrantenning!

Postet av Flå IL - Trim den 28. Nov 2022

Takk for en trivelig 1. søndag i advent i Styrkestien. Så trivelig at så mange kom og deltok på arrangementet vårt. Håper alle koste seg med gløgg og pepperkaker, før det bars avsted til skolen for julegrantenning. 

På skolen var det god stemning og korpset spilte fine julesanger, før nissen dukket opp... Mange snille barn var tilstede, og nissen utleverte 120 godteriposer!! Håper denne kvelden ble en fin stund for alle og ønsker dere ei fin adventstid!! Nå er Styrkestien hel og fin igjen -  takk til Eggen Maskin As som har gruset opp og ordnet stien etter flommen som var. Om du ikke rekker så lange turer nå i en travel førjulstid, så kan det være godt med en liten lufterunde i Styrkestien :-)
Nissetrim og Julegrantenning 27.11.

Postet av Flå IL - Trim den 20. Nov 2022

NISSETRIM OG JULEGRANTENNING

 

Søndag 27. november kl 16:45 møtes vi på parkeringsplassen ved skolen og går Styrkestien bort til trimposten i Styrkestien ved brua – her vil det bli servering av gløgg og pepperkaker. Etterpå går vi tilbake til skolen, hvor det blir spilling av Horg og Flå junior-korps kl 17:30, gange rundt juletreet og kanskje kommer nissen? Nissen frister med godtepose til «alle snille barn». Lyst til å bli med? Et hyggelig avbrekk i ei travel førjulstid, et fint møtepunkt for store og små! 

Hilsen Flå IL Trim og Allidrett

 


 


 

                                                                                                      
Månedens trimpost oktober og månedens trimpost november

Postet av Flå IL - Trim den 7. Nov 2022

Månedens trimpost i november er Drammensveien - du får 20 poeng ved innsjekk her. 

Søndag 06. november arrangerte vi kaffeservering ved posten, og omlag 30 dukket opp. Vi hadde en trivelig stund i høstsola, med kaffe og kaker. Litt konkurranse var det også; om å gjøre å gjette antall pastaskruer i glasset... de yngste jobbet hardt for ikke å røpe "svaret", og til slutt var det Magne Lundemo som kom nærmest og gjetter 157 skruer!! Han gikk av med seieren og vant en pose "Seigmenn" :-) Svaret var 166, gratulerer - premien blir levert på døra hos deg :-) Ellers var det litt gym og yoga blant de yngste, og noen ble mer eller mindre frivillig med på treninga. 


I oktober var Møstaosen månedens trimpost, og totalt 173 besøk ble registrert i trimboka. Ann Kristin Sandvik hadde flest, med 18 besøk og Karin Kullbotten ble trukket ut som månedens trimmer - gratulerer; Gavekort fra Prix Ler kommer i posten hos deg. Vinnere i "Topp 4 i Flå"-konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 2. Okt 2022

Vi hadde en fin tur til Bortsvollen idag, hvor det ble kaffe-servering, og vi fikk trukket vinnere i "Topp 4 i Flå"-konkurransen. Først må vi nevne de yngste i konkurransen, som hadde besteget Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet: Dorthe Sandvik Gråbak, Lukas Sandvik Gråbak og Elias Sørgård Fremo - gratulerer, dere fortjener alle hver deres t-skjorte for innsatsen! Blant de voksne ble det gjennomført trekning: Dorthe trakk blant de 10 herrene som hadde kvalifisert seg, og Per-Kenneth Fremo ble trukket ut som heldig vinner. Sonja trakk blant damene, det var 13 kvalifiserte der, og Ann-Kristin Eggen ble trukket ut - gratulerer til begge to, t-skjorte kommer. Ellers kan vi informere om at det er mulig å kjøpe t-skjorten, for de som ønsker det. Kan betales via vipps, den koster 250 kr. Noen har allerede bestilt, og det er mulig for flere. Dersom du ønsker; send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no

Oppfordrer alle til å ta turen ut i den gode høstlufta, besøk gjerne Møstaosen - som er månedens post i Oktober. Siste innspurt av "Topp 4 i Flå"

Postet av Flå IL - Trim den 25. Sep 2022

Takk for stor deltagelse konkurransen "Topp 4 i Flå". Vi har mottatt e-post fra flere som er kvalifisert, og fristen er ikke ut enda, så det gjelder å benytte de siste September- dagene hvis du vil være med i trekningen av en t-skjorte. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no dersom du har gått på tur til Vassfjellet, Kråkfjellet, Ballfjellet og Brungfjellet. Siste mulighet blir fredag 30.september. Det er også mulig å kjøpe t-skjorten for 250 kr. 

Søndag 02. oktober blir det Kaffeservering ved Bortsvollen mellom kl 12 - 13 og i den forbindelse gjennomføres trekningen av vinneren av "Topp 4 i Flå". Det trekkes vinner av en skjorte til dame og en til herre, samt at alle barna som er kvalifisert får hver sin t-skjorte. 

Informerer med det samme om at vi i Trimavdelinga jobber for at Styrkestien skal oppbygges etter flommen. Vi holder på å ordner med entreprenør som kan utføre jobben, samt søker om støtte fra Landbruksdirektoratet "Naturskadeordningen". Denne jobben kan ta litt tid, men vi håper at stien blir like fin som den var før flommen. Nå er det ekstra morro å se den fine naturlekeplassen som ansatte ved barnehagen i Flå har laget ved Gapahuken i Styrkestien. Månedens trimpost august og månedens trimpost september

Postet av Flå IL - Trim den 11. Sep 2022

Månedens trimpost for September er Ballfjellet - og dette er en av toppene i September-konkurransen "Til Topps i Flå". Mange er kommet godt i gang med å besøke de fire toppene, dvs Ballfjellet, Brungfjellet, Kråkfjellet og Vassfjellet. Så ta turen ut i den friske September-lufta. Nå er Trimpoeng-konkurransen, del 3 i gang, og mange er kommet godt i gang med poeng-sankingen.  Del 2 av konkurransen ble avsluttet 31.august, og Nils Holthe hadde klart å samle imponerende 10 000 poeng i del 2 - det måtte vi nevne, imponert over innsatsen!!

På august var Blukkuåsen månedens trimpost, og 294 hadde skrevet seg inn i boka. Berit Bolland hadde flest, med 30 besøk, bra jobba.  Nils Holthe ble trukket ut som månedens vinner- gratulerer, gavekort fra Prix Ler kommer i posen til deg! Ønsker alle sammen en fin uke, med nye muligheter og fine turer. 
Takk for innsatsen Marthe!

Postet av Flå IL - Trim den 4. Sep 2022

Marthe Buan Bolland har vært viktig medlem for Trimavdelinga siden 2016. Hun er godt kjent i marka, god til å markere turstier, blid og positiv - så henne vil vi savne. Her er bilde fra forrige møte i Trimavdelinga, hvor vi fikk takket henne av.

Nå er September i gang, og vi er kommet i gang med "Til Topps i Flå" - hvor det er om å gjøre å bestige Kråkfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Vassfjellet i løpet av måneden. Poengsummen for å sjekke inn på toppene er doblet, så man kan få et forsprang om man sjekker inn i September. Vi fikk produsert en T-skjorte i fjor, hos Marcin, ved North East Print ved "Det gamle hjørnet". På t-skjorten er det bilde av fjelltoppene og logo "Til topps i Flå". Dersom man sjekker inn på postene er man med i trekningen av en slik skjorte; en Dame- og Herremodell. I tillegg har vi tenkt at alle barna som sjekker inn i konkurransen skal få hver sin t-skjorte. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no, og du er med i trekningen. Det er også mulig å få kjøpe t-skjorte, den koster 250 kr.  

Blukkuåsen var månedens trimpost på august. Vi har ikke rukket å lest av månedens vinner - mer info kommer ved neste postering. Månedens post for September er Ballfjellet - vi ønsker alle en fin tur, og endelig har vi litt sol. Takk for godt oppmøte på Flå Games!

Postet av Flå IL - Trim den 28. Aug 2022

Takk for godt oppmøte på Flå Games! 34 barn i skolealder deltok, samt flere barnehagebarn og voksne. Det er artig for oss i Trimavdelinga når vi arrangerer noe! Det var diverse aktiviteter rundt omkring i løypa, og tautrekning når man kom i mål. Vi hadde hengt opp vester langs løypa, disse skulle telles. Vi hadde uhøytidelig trekning blant deltagerne; Matheo og Linus vant sjokoladeplate. Varg Benjamin vant 2 billetter til Melhus kino. Hovedpremien var det stort engasjement rundt...nemlig en fruktkurv til den klassen som hadde flest deltagere (prosentvis ift antall elever i klassen). Det var jevnt i toppen; og 3.klasse stakk av med seieren - Gratulerer, en fruktkurv blir utlevert til dere på tirsdag :-)

Nå er det snart ny periode i Trimpoeng-konkurransen - Torsdag 01. september nullstilles poengene, og "Del 3" i Trimpoengkonkurransen er i gang. Det kan bli spennende, med tanke på at "Til Topps i Flå" er konkurransen neste måned. Hvor man kan gå på tur til Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet og samle mange poeng. Da kan man få et forsprang på naboen, eller noen andre det måtte være morro å lede over :-) Flå Games i Styrkestien 28.aug

Postet av Flå IL - Trim den 22. Aug 2022

FLÅ GAMES

HVOR: OPPMØTE STYRKESTIEN

NÅR: SØNDAG 28.AUG KL 17

Bli med på diverse utfordringer i Styrkestien og opp til Rødlåven, eller Blukkuåsen, det er valgfritt. Forskjellige aktiviteter med hinderløype. Nytt av året: Det blir konkurranse blant elevene i 1. – 7. klasse ved Flå Skole. Det er om å gjøre at flest mulig klassekamerater deltar. Den av klassene, som har størst deltagelse ut i fra antall elever i klassen vinner en FRUKTKURV med masse godsaker, som vil bli levert til elevene på tirsdag 29.august. Så møt opp – det er DIN klasse som skal vinne!
Månedens trimpost juli og månedens trimpost august

Postet av Flå IL - Trim den 6. Aug 2022

Månedens trimpost for august er Blukkuåsen, du får 20 poeng ved innsjekk her i august. Det vokser og gror overalt, samt oppe ved posten. Det er vanskelig å holde buskaset unna, selv om vi har klipt med kantklipper, for å fjerne det verste. 

Månedens trimpost på juli var Raudsand, og mange tok turen hit. 98 innsjekk er registrert på trimappen. Avlesning er bare gjort via app nå i juli, for å forenkle jobben for trimavdelinga i ferietida. Heidi Bolland hadde flest besøk, med 14 innsjekk. Og den som er trukket ut som månedens trimmer er Wenche Gråbak, gratulerer - Gavekort på Prix Ler kommer i posten til deg.

Vi lever i en travel tid, men høster godt av den gode innsatsen som er lagt i Trimavdelinga gjennom flere år. Det er fint å se for oss som er med i Trimavdelinga nå. Et godt grunnlag, som har resultert i at vi har fine trimturer til mange trimposter, med plakater og oppslag som skal være til informasjon. Så selv om det vokser og gror overalt, og vi ikke rekker å rydde like godt som vi skulle ha gjort, så ta turen ut! Stien opp til Blukkuåsen er bratt og pulsen går opp. Belønninga får du når du kommer til toppen, hvor du kan sette deg på benken og nyte den fine utsikten. Nedenfor ligger noen bilder - og flere får du ved å ta turen ut selv, ønsker alle en fin tur ut!Månedens Trimpost Juni og Månedens Trimpost Juli

Postet av Flå IL - Trim den 1. Jul 2022

Det var Gudrunhula som var Månedens Trimpost på juni, og 70 besøk var notert i trimboka. Nils og Norunn Holthe hadde flest besøk, med 7 besøk hver! Bitte Sommersel ble trukket ut som en heldig vinner, gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Raudsand er månedens trimpost for juli - så ta gjerne turen hit for å være med i trekningen av månedens trimmer. Det er de som skriver seg inn i trimboka ved trimposten, som er med i trekningen. Ellers blir det lagt ut et gavekort fra Prix Ler, på en av trimpostene våre på juli. Det vil bli lagt ut på en av de tradisjonelle postene, hvor det er trimpostkasse. 

I juni har vi kjørt en sommer-konkurranse, hvor det var om å gjøre å besøke minst 8 trimposter på en dag. Det var 15 kvalifiserte i konkurransen, og Hege Skarhaug ble trukket ut som den heldige vinneren - gratulerer, en strandbag med mye godsaker blir levert hjem til deg! Legger ved et bilde, som kan gi inspirasjon til å komme seg ut - om vi er så heldig å få flere varme dager i sommer :-)Gudrunhuletrimmen 12.06.2022

Postet av Flå IL - Trim den 12. Jun 2022

Takk for en fin tur til Gudrunhula idag! Takk til alle 37 som tok turen hit - vi kokte bålkaffe og spiste sjokolade, og fikk mang en hyggelig prat. Gudrunhuletrimmen har vært tradisjon i over 40 år, og Brit Anni Øian hadde sin 42. tur hit idag, vi er imponert! Spennende å høre om den gamle historien fra 1907, om den store leteaksjonen etter Gudrun, hvor over 1000 mann deltok. Ved hula henger det et oppslag om historien, for de som ønsker å lese. Man kan utforske selve hula ved å krype igjennom, spennende trim for store og små. Vi kan anbefale å ta turen hit i Juni - 40 poeng venter for dem som benytter Trimpoeng-appen. 

Vi minner også om sommer-konkurransen som varer i hele Juni-måned: besøk minst 8 trimposter på en dag, det har ingen betydning hvilke poster man besøker. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med dato og hvilke poster, og du er med i trekningen av en "Sommer-bag" med solkrem, badehåndkle og annet fint til sommeren. E-post må sendes innen 30. juni, Premien kjøres ut fredag 01. juli. Håper dette kan være til motivasjon for å komme seg ut på tur :-) Månedens trimpost mai og månedens trimpost juni

Postet av Flå IL - Trim den 3. Jun 2022

Månedens Trimpost i juni er Gudrunhula. Ta turen hit og for de som benytter Trimpoeng-appen, venter 40 poeng ved innsjekk her i juni. 

Månedens trimpost for mai var Botnmyra, og det var notert 382 besøk i Trimboka ved posten. Kristoffer Bolland hadde flest, med 20 besøk. Marit N. Holte ble trukket ut som heldig vinner - gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. Nå ser vi at det var registrert flere besøk i Trimboka, enn det var innsjekk ved Trimpoeng-app, som viste 293 innsjekk. Det er gledelig å se at folk har begynt å skrive seg inn i Trimboka igjen, og vi trekker månedens vinner ut i fra de som har skrevet seg i Trimboka. 

Søndag 12. juni arrangeres Gudrunhuletrimmen. Da blir det kaffeservering ved Gudrunhula fra kl 12-13. Håper du tar turen hit :-)

I juni arrangerer vi i tillegg en sommer-konkurranse: for å delta må du besøk minst 8 trimposter på samme dag, og det har ingen betydning hvilke poster man besøker. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med dato og hvilke poster, og du er med i trekningen av en "Sommer-bag" med solkrem, badehåndkle og annet fint til sommeren. E-post må sendes innen 30. juni, Premien kjøres ut fredag 01. juli. Håper dette kan være til motivasjon for å komme seg ut på tur :-)

Ønsker alle en fin juni - med besøk til Gudrunhula eller noen av de andre postene i Flå. Rydding av tursti

Postet av Flå IL - Trim den 6. Mai 2022

Rydding av tursti over Skardet - 

DUGNAD LØRDAG 07.05. kl 10

Vi skal samles og ha en liten dugnad på lørdag, for å rydde veien som går igjennom Skardet. Vi ønsker å rydde vekk det som vokser på veien ned til veggrøfta. Har du ryddesag/ utstyr som kan brukes, så ta det med. Vi får gjort mye dersom vi er flere, så vi håper at du/dere har anledning, ta gjerne med en venn :-)

Ta kontakt med leder for Trim dersom du er usikker på hvor denne turstien/veien er. 

Kaffe og niste må alle ta med selv, så tar vi en kaffe og matpause etter økta :-)

Månedens trimpost april og månedens trimpost mai

Postet av Flå IL - Trim den 2. Mai 2022

Månedens trimpost i april var Styrkestien. I trimboka ved posten, kunne vi se at posten var besøkt hele 298 ganger. Så fint at folk har begynt å skrive seg inn i trimbøkene igjen. Mari Gamst hadde flest besøk, med 18. Ann-Kristin Eggen ble trukket ut som månedens vinner, gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i mai er Botnmyra, så ta turen hit. Fortsett å skriv dere i trimbøkene, og dersom man benytter Trimpoeng-appen, får man 20 poeng ved innsjekk for Botnmyra i mai. 

Trimpoeng-administrasjonen har hjulpet oss å nullstille poengene i Flåtrimmen for oss, så nå er del 2 av Flåtrim-konkurransen igang. Alle som hadde sjekket inn 01. mai har fått poengene registrert i del 2 av konkurransen. Oppfordrer alle til å gripe sjansen og samle poeng nå, før naboen har rukket å få altfor stort forsprang :-) 

Minner med det samme om kaffeservering ved Botnmyra 22. mai. Da blir det servering av kaffe og kake, og hyggelig samvær mellom kl 12 - 13. Det er konfirmasjon i bygda denne dagen, det var vi ikke klar over da vi planla trimplanen for 2022. Vi håper at dere som ikke er invitert i konfirmasjon denne dagen vil ta turen opp til Botnmyra denne dagen. 
Barnas Dag i Styrkestien 24.04.

Postet av Flå IL - Trim den 24. Apr 2022

Takk for en veldig fin "Barnas Dag i Styrkestien" i dag. Takk til alle som kom å deltok; 36 ivrige barn ble påmeldt. De tok turen rundt i stien, prøvde forskjellige aktiviteter, telte vester og fikk smoothie og diplom da de kom i mål. Takk til Coop Prix Ler, som sponset oss med smoothie! 

På det nederste bildet vises en "kosebamse" og hvit klut som ble funnet. Dersom noen savner denne kan de henvende seg til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18. 

Styrkestien er månedens trimpost, skriv dere i boka og bli med i trekningen for April.

Ønsker alle en fin uke - med nye turer og fine opplevelser!

Barnas Dag i Styrkestien 24.april

Postet av Flå IL - Trim den 18. Apr 2022

BARNAS DAG VED STYRKESTIEN 

SØNDAG 24.APRIL KL 12.00 

Kom og bli med på diverse aktiviteter langs Styrkestien!  

Dette er et fint arrangement for barn i barnehagealder og barneskole. Vi skal kaste rispose på blikkbokser, finne vester, ringspill og diverse. Vi møtes i området ved “Eika” for registrering. Når man kommer i mål blir det gratis smoothie til alle deltagere. 

En fin start på søndagen, velkommen til store og små :-) Trekning til påske

Postet av Flå IL - Trim den 7. Apr 2022

Da er trekningen av "M-konkurransen" gjennomført. Konkurransen gikk ut på å sjekke inn på minst 7 trimposter/innsjekkingspunkt med bokstaven M. fram t.o.m. 06. april. 25 personer hadde sendt e-post for påmelding, og her er de heldige som ble trukket ut som vinnere av hvert sitt påskeegg til påske: Kristin Bakk, Norunn Holthe, Linus Eggen, Brit Bolland, Ina R. Grendstad, Gudbrand Gråbak og Kristoffer Bolland. 

Minner med det samme om Månedens trimpost i April, som er Styrkestien. Skriv deg inn i Trimboka og du er med i trekningen av et gavekort fra Prix Ler. Innsjekk med Trimpoeng-app gir 10 poeng. Vi i Trimavdelinga ønsker alle sammen en god påske - håper på godt vær og fine turer ut!Månedens trimpost mars og månedens trimpost april

Postet av Flå IL - Trim den 1. Apr 2022

Månedens trimpost på mars var Bybotsmyra. Det var 234 registrerte innsjekk via Trimpoeng-appen og ca 20 personer hadde skrevet seg inn i trimboka. Ragnhild Braseth Ljøkjell hadde flest; med 44 innsjekk og det var hun som ble trukket ut som tilfeldig vinner også - Gratulerer - gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost på April er Styrkestien, og du får 10 poeng ved innsjekk her i April. Vi har hatt møte i Trimavdelinga og diskutert hvordan vi gjør det med trekning av månedens trimpost framover: Vi kommer til å gjennomføre trekning kun blant de som har skrevet seg inn i Trimbøkene, og ikke lenger via Trimpoeng-appen. Ikke alle har Trimpoeng-appen, og det blir mest rettferdig om vi trekker via bøkene. Vi oppfordrer derfor alle til å starte å skrive seg inn i trimbøkene igjen, selv om man også benytter Trimpoeng-appen.

Nå er det få dager igjen før "M-konkurransen" avsluttes. Konkurransen går ut på å besøke 7 forskjellige trimposter som har bokstaven "M" i seg. Mange har allerede sendt e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no og listet opp poster som er blitt besøkt. Tidligere har vi skrevet at konkurransen varer til 07.april, men påskeeggene blir utlevert 07.april, slik at fristen er 06.april. Benytt derfor helga til å komme deg ut på tur - kanskje du er heldig og vinner ett påskeegg til påske... :-)Månedens trimpost februar og månedens trimpost mars

Postet av Flå IL - Trim den 6. Mar 2022

Vi fikk mange fine skiturer til Ulvtjønna i februar, som var månedens trimpost. Hele 295 innsjekk på Trimpoeng-appen og 36 som hadde skrevet seg i boka. Arnstein Holthe hadde gått flest turer; 20 innsjekk og Arne Christian Guldahl ble trukket ut som heldig vinner; gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Månedens trimpost i mars er Bybotsmyra, og du får 20 poeng om du sjekker inn her i mars-måned. Vi vil med det samme arrangere en konkurranse som starter imorgen 7. mars og varer en måned fra t.o.m. 7. april. Det er om å gjøre å sjekke inn på 7 forskjellige poster som har månednes bokstav "M" i ordet. Send mail til leder.flail.trim@klubbkontor.no om du er kvalifisert og du er med i trekningen av et påskeegg til påske. Vi trekker 7 vinnere :-)

Nå er det mulig å skrive seg i Trim-bøkene igjen. De strengeste tiltakene ift Covid-19 pandemi er nå opphørt, og vi tenker derfor at folk kan skrive seg i bøkene igjen. Trekkingen av månendes trimmer vil foregå både for de som har sjekket inn med Trimpoeng-appen og skrevet seg inn i bøkene. 

Ønsker alle en fin måned - med mange fine turer ut nå som våren er i anmarsj. Dagens Løype - Ulvtjønna 20.02.2022

Postet av Flå IL - Trim den 20. Feb 2022

Takk for en superfin dag 20.02.2022 - Dagens løype var Ulvtjønna og vi hadde kaffe/saft-servering ved Ulvehiet. Mange tok turen innom i finværet og her er noen bilder fra dagen! Ønsker alle en fin vinterferie - og ta gjerne turen innom Ulvtjønna, som er månedens post i februar. Dagens løype Ulvtjønna 20.02.

Postet av Flå IL - Trim den 16. Feb 2022

Søndag 20.februar arrangeres Dagens Løype på Langmyra, et samarbeid med Trondhjems Skiklub. Dagens Løype går til Ulvtjønna og vi i Trimavdelinga i Flå vil stå ved gapahuken ved Ulvehiet mellom kl 12-14, for servering av varm saft, kaffe og noe godt. Ulvtjønna er månedens trimpost i februar, og man får 30 poeng ved innsjekk her. På søndag er det mulig å få 10 poeng i tillegg, dersom du sjekker inn ved Ulvehiet. For beskrivelse av løypene på Langmyra; se eget løypekart under fanen "Ski". Håper vi sees på søndag. 
Trekning Årets Flåtrimmer 2021

Postet av Flå IL - Trim den 14. Feb 2022


Da er trekningen av "Årets Flåtrimmer 2021" gjennomført - og den heldige vinneren ble : Inger Lise Borren! Gratulerer, gavekort verdi 3000 kr fra Melhus Torget venter deg! Vi har også trukket ut blant de voksne som gikk på alle trimpostene, og Else Holthe ble trukket ut - gratulerer. Blant barna var det kun 4 stykk som hadde vært på alle trimpostene i Flå, og Ellen Marie Stensås ble trukket ut som vinner. Gratulerer til dere begge - Gavekort fra Melhus Torget, verdi 500 kr ventes dere. Nedenfor ligger video av trekningen, så det var ingen juks her - med vitner til stede. Gunn Lauritzen var så sporty og stilte opp for oss slik at vi fikk gjennomført trekningen. Vil med det samme takke alle for en flott innsats i 2021 :-)

Trekning Årets Flåtrimmer 2021.mp4

Trekning alle trimposter barn 2021.mp4

Trekning alle trimposter 2021.mp4Vinner i Vinter-konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 2. Feb 2022

Da er Vinter-konkurransen over, og vi har trukket en vinner blant 16 kvalifiserte som hadde sjekket inn på trimpostene og laget ordet "Vinter". Gratulerer til Kari Pernille Feragen - gavekort fra Sport 1 kommer i posten til deg! 

Flat Rundløype på Langmyra var månedens trimpost på Januar. Man fikk 20 poeng ved innsjekk, og det var 235 innsjekk totalt via appen. Frank Vedal hadde flest; med 16 innsjekk. Ann-Synøve Eidsmo ble trukket ut som heldig vinner. Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Nå, i februar er det Ulvtjønna som er månedens trimpost, og man får 30 poeng ved innsjekk her. Anbefaler en tur hit, eller til en av de andre trimpostene våre. Flåsætra - nytt innsjekkingspunkt

Postet av Flå IL - Trim den 9. Jan 2022

Flåsætra: Vi har lagt til et nytt innsjekkingspunkt i Trimpoeng-appen, som ligger på Langmyra. Du går forbi trimposten Tjukkåsen, på nord-øst siden av Storlerhaugen. Fortsett langs skitraseen og du vil få Flåsætra på høyre side. Dette innsjekkingspunktet ble lagt til for de som ønsker å gå hele langrunden på Langmyra. 

Januar-konkurranse i Trimpoeng: Vi har mange fine trimposter i Flå, og arrangerer en januarkonkurranse. For å delta; må man sjekke inn på forskjellige trimposter i løpet av Januar, hvor bokstavene kan brukes til å danne ordet "Vinter". Premien er et gavekort fra Sport 1 Melhus Torget, verdi 300 kr. Send mail innen 31.januar til leder.flail.trim@klubbkontor.no med hvilke trimposter, og du er med i trekningen. Månedens trimmer Desember og månedens trimpost Januar.

Postet av Flå IL - Trim den 2. Jan 2022

Månedens trimpost på Januar er Flat Rundløype på Langmyra. På kartet ovenfor er Flat Rundløype markert rundt. Denne løypa er fin for de som ikke er glad i bakker, og man får 20 poeng ved innsjekk i Trimpoeng-appen i Januar. 

Månedens trimpost for Desember var Bybotsmyra. Det var 98 innsjekk i appen, og Geir Bollandsås og Arne Christian Guldahl hadde flest, med 14 innsjekk hver. Geir Bollandsås ble trukket ut som tilfeldig vinner - Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg, gratulerer!

Kåring av "Årets Flåtrimmer 2021" står snart klar for tur! Trimplan for 2021 kan leveres i postkasse til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18 (postkassestativ ved parkeringsplass Flå Skole) eller send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med utfylt trimplan. Fristen er 31. januar. Flere av arrangementene i 2021 ble avlyst grunnet Covid-19 pandemi, og kravet om deltagelse på arrangement er endret, slik at man er kvalifisert dersom man har deltatt på 2 av arrangementene til Trimavdelinga, og ikke et krav om deltagelse på 4, som det står på Trimplanen. Ellers må man ha besøkt minst 14 Trimposter og være medlem av Flå Idrettslag for å være kvalifisert. 

Ønsker at alle sammen kan få en fin start på 2022! Det er kommet snø og forholdene er fine på Langmyra, takket være de flinke løypekjørerne! Anbefaler en tur hit for de som er glade i å gå på ski.