Månedens Trimpost Juni og Månedens Trimpost Juli

Postet av Flå IL - Trim den 1. Jul 2022

Det var Gudrunhula som var Månedens Trimpost på juni, og 70 besøk var notert i trimboka. Nils og Norunn Holthe hadde flest besøk, med 7 besøk hver! Bitte Sommersel ble trukket ut som en heldig vinner, gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Raudsand er månedens trimpost for juli - så ta gjerne turen hit for å være med i trekningen av månedens trimmer. Det er de som skriver seg inn i trimboka ved trimposten, som er med i trekningen. Ellers blir det lagt ut et gavekort fra Prix Ler, på en av trimpostene våre på juli. Det vil bli lagt ut på en av de tradisjonelle postene, hvor det er trimpostkasse. 

I juni har vi kjørt en sommer-konkurranse, hvor det var om å gjøre å besøke minst 8 trimposter på en dag. Det var 15 kvalifiserte i konkurransen, og Hege Skarhaug ble trukket ut som den heldige vinneren - gratulerer, en strandbag med mye godsaker blir levert hjem til deg! Legger ved et bilde, som kan gi inspirasjon til å komme seg ut - om vi er så heldig å få flere varme dager i sommer :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.