Flåtrimmen 2022

Postet av Flå IL - Trim den 31. Des 2021

Det nærmer seg nytt år og Trimavdelinga ønsker å takke alle turglade trimmere for året som har vært!

Del 3 av Flåtrimmen 2021 viser ett fortsatt stor engasjement, og Ann Kristin Sandvik endte opp med over 5300 poeng. Hun ble derfor den trimmeren med flest poeng i del 3 i Trimpoeng konkurransen.

Topp 5 i del 3.: 

  1. Ann Kristin Sandvik - 5305p
  2. Arild Vårvik - 4125p
  3. Arne Christian Guldahl - 3995p
  4. Geir Bollandsås - 3275p
  5. Mari Gamst - 3115p

Flåtrimmen 2022 er nå åpen for påmelding i Trimpoeng-appen. Trykk på meny øverst til venstre og velg "Tilbake til konkurranseoversikt". Der skal Flåtrimmen 2022 ligge klar.

Samme vilkår gjelder som tidligere. Konkurransen er gratis for medlemmer av Flå IL. (200,- for ikke medlemmer, betales til Vipps #525752)

Konkurransen deles opp i 3 deler, som foregående år:
Del 1 - Vinter (Januar-April)
Del 2 - Sommer (Mai-August)
Del 3 - Høst (September-Desember)

Årets Flåtrimmer 2021:

Trekningen av Årets Flåtrimmer 2021 foregår som tidligere år med innsending av utfylt skjema på trimplan. Trimplan kan lastes ned på denne siden for de som ikke har den for hånden (Trimplan2021). Skjema sendes på e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no eller i postkasse til Lykkjvegen 18 (ved parkeringa til skolen) innen 31 Januar 2022.
Månedens trimpost November og månedens trimpost Desember

Postet av Flå IL - Trim den 3. Des 2021

Månedens trimpost for November var Drammensveien. Det var mange som tok turen hit, 157 registrerte seg i Trimpoeng-appen. Marianne Bollandsås og Arne Christian Guldahl hadde flest; med 17 innsjekk hver. Ellinor Berg Nyhus er trukket ut som månedens trimmer, og et gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. Gratulerer! Månedens trimpost for Desember er Bybotsmyra, og vi kan friste med 20 poeng dersom du tar turen hit i Desember. Det er friskt nå om dagene, med mange minusgrader, men sola titter fram innimellom, så vi anbefaler å ta turen ut. I desember er det mulig å hive seg med på en liten adventskonkurranse hvor den som besøker 5 forskjellige trimposter er med i trekningen av en julekurv med frukt, nøtter og sjokolade. Du sjekker inn som vanlig med Trimpoeng-appen, og for de som ikke har appen er det mulig å sende en mail til: leder.flaIL.trim@klubbkontor.no Konkurransen varer fram til 20. desember, slik at vi har tid til å overlevere fruktkurven til jul. Vi ønsker alle ei fin adventstid! Månedens trimmer oktober og månedens trimpost november

Postet av Flå IL - Trim den 7. Nov 2021

Månedens trimpost på Oktober var Blukkuåsen, og det var 210 innsjekk på Trimappen. Nils Holthe hadde flest besøk; 15 innsjekk - bra jobba! Elisabeth Bolland ble trukket ut som den heldige vinner av gavekort fra Prix Ler, som kommer i postkassa til deg. Månedens trimpost for November er Drammensveien, og vi kan friste med 20 poeng ved innsjekk i Trimpoeng-appen. Trimposten ligger på en høyde med fin utsikt utover Møstadalen - og vi kan anbefale en tur tundt Aunåsen med det samme. Her er bilde fra tidligere idag hvor det var kaffeservering ved posten mellom kl 12 og 13. Det kom ca 25 stykk innom, og vi koste oss med kaffe og kake i fint høstvær. Nå er det like før snøen kommer - ta turen ut før skiene må hentes fram. 
Kvalifisering til Årets Flåtrimmer 2021

Postet av Flå IL - Trim den 17. Okt 2021

Vi i Trimstyret har diskutert hvilke kriterier som skal til for å være kvalifisert til å bli "Årets Flåtrimmer 2021". I forhold til at flere arrangementer har blitt avlyst i år, grunnet Covid-19 pandemi, så senker vi kravet fra 4 til 2 arrangementer. Det vil si at man må ha deltatt på minst 2 arrangementer i 2021 for å være kvalifisert, og ha besøkt 14 trimposter. Det er fortsatt mulig å kvalifisere seg da det gjenstår 2 arrangement; Kaffeservering ved Drammensveien søndag 7.november og Nissetrim 28. november. Så møt opp og bli med på disse :-) Ønsker alle ei fin tid framover med turer ute. Her er et bilde av utsikten og bålplassen ved månedens trimpost; Blukkuåsen. I oktober får du 20 poeng i Trimapp`en ved innsjekk her. Ønsker med det samme å informere om "Til topps i Flå" t-skjorte, fortsatt mulig å få kjøpt. Betaling gjøres enkelt i vipps-meny "Flå il Trim" nr #525752 og du finner "T-skjorte" i menyen. Dette er en unik t-skjorte kun designet med de høyeste toppene i området vårt. 
Månedens trimpost for September og Oktober

Postet av Flå IL - Trim den 6. Okt 2021

Månedens trimpost for September var Finngangen. Det var 68 innsjekk via Trimappen, og Berit Bolland hadde flest, med 10 innsjekk. Vi gjorde en trekning, og Heidi Bolland ble den heldige vinneren av gavekort fra Coop Prix, Gratulerer gavekort kommer i posten hos deg! Høsten er fin, med fine farger. Ta turen ut - månedens trimpost for oktober er Blukkuåsen, og du får 20 poeng for innsjekk her. 

Vil med det samme takke for en tur til Bortsvollen søndag 03. oktober. Det var så morro at så mange tok turen, nå som alt har vært nedstengt så lenge. Det var 36 som møtte opp, og 21 voksne og 15 barn. Det var servering av bålkaffe og twist, og de yngste ble med på litt lek og morro til slutt. Nedenfor er bilder fra dagen, takk for en fin tur!

Til Topps i Flå

Postet av Flå IL - Trim den 1. Okt 2021

Da er konkurransen "Til topps i Flå" avsluttet. Konkurransen foregikk i September måned, og det var om å gjøre å besøke de fire høyeste toppene i Flå; Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet - (Toppen på Kråkfjellet ligger vel også i Trondheim, men den diskusjonen tar vi ikke her;-) Vi lanserer en T-skjorte som det er mulig å få kjøpt, for de som er så spreke og har besøkt alle toppene. T-skjorten er hvit, med sort print og med bilde av toppene og navnet på hver fjelltopp øverst. Sponsorene Coop Prix, Melhus Banken og Heimdal Eiendomsmegling er trykt på baksiden. Prisen pr skjorte blir 250 kr - og for de som ønsker å bestille, send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no T-skjortene fins i str S - M -L - XL, så det skal være noe for enhver ;-)

Det var mange som deltok i konkurransen og i trimappen var det 49 innsjekk på Vassfjellet, 31 innsjekk på Brungfjellet, 44 innsjekk på Ballfjellet og 38 innsjekk på Kråkfjellet. Vi har gjort en trekning blant alle deltagerne og Amalie Ørsnes Holthe ble den heldige vinneren av gavekort på Melhus Torget, verdi 500 kr. Gratulerer! 

Bra innsats til alle som har deltatt, vi er heldige som har så fine topper vi kan besøke!

Tur til Bortsvollen søndag 3.oktober

Postet av Flå IL - Trim den 27. Sep 2021


På søndag går vi på tur til Bortsvollen. Vi starter ved Rangåa eller Trongan kl 11. Når vi kommer fram ved posten blir det kaffeservering, muligheter for å grille og aktiviteter for de minste. Det har kommet forslag om Twist-hinderløype, ringkast og blikkboks-kasting. Høstfargene har begynt å komme, og vi håper på godt vær. Det kan være bløtt noen plasser, så finn fram gore-tex sko eller støvler. Vi kan lokke med 50 poeng ved innsjekk mellom kl 12 og 13 denne dagen. 
TRIMPOENG-KONKURRANSE

Postet av Flå IL - Trim den 31. Aug 2021

                                                                                                                        Foto: Vassfjellet

Nå er vi inn i siste del av Trimpoeng - konkurransen for 2021. Fra 01.september nullstilles poengene - og poengsankingen begynner på nytt. Alle starter på "0" igjen -  så det er bare å hive seg med på tur :-) Siste del av konkurransen varer frem til 31.12. og kanskje DU blir på "førsteplass" i høst?... Uansett motivasjon, om det kun er for å konkurrere med seg selv, så håper vi dette kan gi glede og motivasjon for mange. På September kan du besøke de 4 største toppene i Flå; Brungfjellet, Ballfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet. På disse toppene får man dobbel poeng-sum ved innsjekk. For de som går på alle 4 toppene ila September så blir de med i en trekning av premie etter konkurransen er ferdig. Vi tenker også å lansere en egen t-skjorte; "Til Topps i Flå" som det er mulig å få kjøpt for dem som sjekker inn på alle fire postene ila September :-) For de som ikke benytter seg av appen kan man sende en mail til leder.flail.trim@klubbkontor.no, skrive opp dato for når toppene ble besøkt, og du er med i trekningen. 
"FLÅ GAMES" i strålende sol

Postet av Flå IL - Trim den 29. Aug 2021


"FLÅ GAMES" - ble en stor suksess, til tross for få deltagere. Kun 9 personer var klare til start klokken 17.00. Været var upåklagelig, med sol og 20 grader. Det var forskjellige hindre på vei opp til Blukkuåsen, med saftstasjon på toppen. På vei ned gikk runden fordi trappa i Styrkestien og endte i trillebårkjøring til slutt. Det ble gjennomført trekning og utdelt premier da alle var tilbake i mål. Vi håper å kunne arrangere dette til neste år også - kanskje flere blir med da ;-)


FLÅ GAMES 29.08.21

Postet av Flå IL - Trim den 18. Aug 2021

Søndag 29.08.2021 prøver vi noe nytt - "Flå Games"

Se påmelding nedenfor. Bli med å "kick-starte" høsten med hinderløype og morro. Dette kan være en artig treningsøkt for alle, samme hvilken idrett man driver med til vanlig. Det er også for deg som ønsker å prøve hindrene og løypa i "Styrkestien" - for morro uten tidtaking.  

Flå Games 29.08.21.pdf

Aktiviteter i Styrkestien 09.08.

Postet av Flå IL - Trim den 11. Aug 2021


På mandag hadde vi en fin ettermiddag i Styrkestien, til tross for få deltagere. Ungene koste seg med Blikkboks-kasting, tautrekking og øvelser i finværet :-) Her er noen bilder fra dagen. 
Aktiviteter i Styrkestien og info Månedens Trimpost

Postet av Flå IL - Trim den 1. Aug 2021

Aktivitetsdagen 09.august vil foregå i Styrkestien. Det vil være forskjellige øvelser, hindre, lek og morro, og vi koser oss med en smoothie etterpå. Vi møtes ved Eika kl 16:30, og det varer til ca 18:30 Meld deg på - send en mail til leder.flail.trim@klubbkontor.no Vi har noen påmeldte, men har plass til flere. Vi passer på at deltagerne holder avstand, for å unngå evt smitte. 

Månedens trimpost på august er Lokdalen. Ta gjerne turen hit, og for de som har trimpoeng-appen, kan vi lokke med 20 poeng ved innsjekk. Månedens post i juli var Langlandsbakken, og 137 sjekket inn. Gavekort på juli ble lagt ut på en tilfeldig trimpost - håper noen fikk glede av dette, og kunne kjøpe seg noe godt:-)

Ta turen ut - temperaturen er fortsatt fin og vi har mange, fine trimposter som kan besøkes.
Minner om: Aktivitetsdag med Trim 2. og 9. august for alle mellom 0 og 100 år

Postet av Flå IL - Trim den 4. Jun 2021


Dato:                                               Aldersgruppe:

 2. august og 9. august 2021.           0 – 100 år.

Oppmøte:

Styrkestien, ved Eika kl. 16:30 – 18:30 begge dagene. Parkering på Flå skole og barnehage, følg gangfeltet opp byggefeltet og ta andre til høyre, da ser dere en grusvei og en råd låve. Følg denne og hold til venstre på grusveien, dere ser ei stor eik og en benk. Dette er oppmøtestedet.

Påmelding: 

Navn og alder på deltaker (navn og telefon på foresatt) sendes innen 25.07.21   leder.flail.trim@klubbkontor.no Vær rask ute med påmelding da det er plass til 20 deltakere per dag. Deltakerne vil bli delt inn i grupper for bedre kontroll på smittevern. 

Om arrangementet: 

Arrangementet er delt over to dager, det er kun mulig å melde seg på en dag for å sikre at så mange som mulig får mulighet til å delta. Det vil bli publisert på hjemmesiden og Flåils facebookside dersom det er ledige plasser etter påmeldingsfristen og det åpnes da for at barna kan delta på begge dagene. 

Innholdet på dagene vil bli likt. Lang styrkestien vil det være ulike aktivitetsposter som deltakerne skal igjennom. Aktivitetene vil være blant annet risposekasting, ringspill, tautrekking mm. 

Det vil bli servert enkel mat, brukt og smoothie til deltakerne.