Månedens trimpost november og månedens trimpost desember

Postet av Flå IL - Trim den 7. Des 2023

Først og fremst må vi takke for flott oppmøte på nissetrim og julegrantenning som var på søndag. Så bra at så mange dristet seg ut i kulda; selv om det var nede i 15 minusgrader. Møte med julenissen ble det også! Han ankom på rattkjelke; litt av en entre. Har ikke sett nissen rutsje ned på kjelke før, men reinsdyra trengte vel en pause...

Månedens trimpost i November var Drammensveien. 159 hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten, og Kristin Tangvik hadde flest besøk; 21. Bodil Ljøkjell ble trukket ut som månedens trimmer - Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer til deg.

Månedens trimpost i Desember er Møstaosen. Ta turen ut - det kan være godt med et avbrekk i en travel førjulstid. 20 poeng venter, for de som benytter seg av Trimpoeng-appen. 

Et år nærmer seg slutten, og siste innspurt ift å kvalifisere seg til å være med i trekningen av å bli "Årets Flåtrimmer". For å være kvalifisert må man ha deltatt på minst 4 av våre arrangementer,  samt ha besøkt minst 14 av de 21 Trimpostene våre. Dersom du har fylt kriteriene: Fyll ut Trimplan og lever i postkassa til Line Ljøkjell Lykkjvegen 18 eller send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med oversikt over de arrangementene du har deltatt på, samt Trimposter som er besøkt. Dette må leveres innen 31. januar, slik at man har fortsatt litt tid for å få levert det. Premie til Årets Flåtrimmer 2023 er ære og berømmelse samt et gavekort pålydende kr 3000,- fra Sport 1 på Melhus. 

Ønsker alle en fin førjulstid!

 
Nissetrim og julegrantenning - 1. søndag i advent

Postet av Flå IL - Trim den 28. Nov 2023

NISSETRIM OG JULEGRANTENNING

 

Søndag 03.desember kl 16:45 møtes vi på parkeringsplassen ved skolen og går Styrkestien bort til trimposten i Styrkestien ved brua – her vil det bli servering av gløgg og pepperkaker. Etterpå går vi tilbake til skolen, hvor vi synger og går rundt juletreet og kanskje kommer nissen? Nissen frister med godtepose til «alle snille barn». Lyst til å bli med? Ta gjerne på nisselue hvis du har. Et hyggelig avbrekk i ei travel førjulstid, et fint møtepunkt for store og små! 

Et bilde som inneholder plante

Automatisk generert beskrivelse

Hilsen Flå IL Trim og Allidrett

 
Månedens trimpost oktober og månedens trimpost november

Postet av Flå IL - Trim den 7. Nov 2023

Månedens Trimpost for november er Drammensvegen. Søndag 05. november hadde vi kaffeservering ved posten. Det kom 22 stykk, til tross for regnvær. Vi hadde kaffeservering ved posten, og fine samtaler. 


På oktober var Lokdalen månedens trimpost. Vi valgte å lese av fra trimappen denne gangen, det var 14 stykk som hadde sjekket inn her. Tobias Ørsnes Holthe ble trukket ut som heldig vinner - Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg.

Anbefaler alle å ta en tur ut selv om det begynner å bli høst og mørkere om ettermiddagene. Finn fram hodelykt og refleks - så vil du få en fin tur ut. Besøk gjerne Drammensveien som er månedens trimpost!  
"Til topps i Flå" - vinnere av konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 22. Okt 2023

Da er konkurransen "Til topps i Flå" avsluttet. Konkurransen gikk ut på å bestige Brungfjellet, Ballfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet - de fire største toppene i Flå. Konkurransen pågikk i September og ut høstferieuka på oktober. Takk til alle som kvalifiserte seg; tilsammen 16 personer. Tre spreke barn, som alle får utdelt hver sin "Til topps i Flå" t-skjorte. Ellers er det mulig å kjøpe t-skjorte, koster 250 kr pr stykk.


Tre gavekort fra Sport 1 Melhus er trukket; til en verdi for 500 kr. 

Vinner barn: Lukas Sandvik Gråbak

Vinner kvinner: Jorid Sunnset

Vinner menn: Per Kenneth Fremo

GRATULERER - til spreke trimmere!


Takk til Sport1 på Melhus for sponsing av konkurransen!

Månedens trimpost september og månedens trimpost oktober

Postet av Flå IL - Trim den 8. Okt 2023

Månedens trimpost i september var Finngangen. 33 hadde tatt turen hit og skrevet seg inn i boka ved posten. Ann Kristin Sandvik og Kristin Tangvik hadde flest; med 3 besøk hver. Lukas Sandvik Gråbak ble trukket ut som månedens trimmer - Gratulerer : Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i oktober er Lokdalen. Dette er en fin post å besøke på høsten. Man må kjøre opp til Rangåa og parkere. Det er bomvei opp dit, fra Fremo. Vi kan friste med 20 poeng for de som benytter seg av Trimpoeng-appen. 

Over her er bilde innsendt av en av de spreke trimmerne som har kvalifisert seg i "Til topps i Flå". Konkurransen varer ut høstferien; t.o.m. 15.oktober. Gå på tur til Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og  Kråkfjellet - og du er med å kvalifiserer deg i konkurransen. For de av dere som har gått på disse toppene, send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no. Har mottatt e-post fra endel, men det er ikke for sent enda :-) Så finn fram sko eller støvler, og ta turen ut på de fine toppene våre!