Månedens trimpost juni og månedens trimpost juli

Postet av Flå IL - Trim den 11. Jul 2023

Månedens trimpost i juni var Gudrunhula. Det var 76 innsjekk i Trimpoeng-appen. Grunnet litt travle ferietider, så gjorde vi det enkelt og trakk fra Trimpoeng-appen denne gangen. Nils Holthe hadde flest, med 6 innsjekk og Rannveig Engdal Danielsen ble trukket ut som månedens trimmer; Gratulerer, Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Månedens trimpost i juli er Fisklaustjønna - ta turen hit - en bratt tur på vei opp bakkene i starten, men et fint fiskevann venter på toppen. 

I juli blir det lagt ut et tilfeldig gavekort på en av trimpostene våre - lykke til i jakten på dette - et gavekort fra Prix Ler venter, og du kan kjøpe deg noe godt i ferien :-)

Månedens trimpost mai og månedens trimpost juni

Postet av Flå IL - Trim den 4. Jun 2023

Månedens trimpost i mai var Botnmyra. 222 hadde skrevet seg i boka ved posten, og Marit Nilsen Holte hadde flest med 15 besøk. Beate Bolland Røe ble trukket ut som månedens trimmer - gratulerer Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i juni er Gudrunula. Ta turen hit, og du får 40 poeng ved innsjekk :-) Søndag 11. juni mellom kl 12 - 13 arrangerer vi kaffeservering ved Gudrunhula. Håper du tar turen ut, da vi kan friste med nykokt bålkaffe og noe godt attåt. Vi registrerer antall deltagere på denne turen, og du mottar en pin dersom du har gått til bronsje - sølv eller gullmerket. Som henholdsvis er etter 1 år, 5 år og 10 år. Vi har også noen utmerkelser for de som har deltatt i 20 og 30 år. For å være med å registrere seg vipser man 50 kr for barn, 100 kr for voksne og 250 kr for familie. Vippsnr er #525752. Kan vipses når man kommer på arrangementet. Dersom man ikke benytter Vipps kan man betale kontant, ha gjerne med eksakt sum ;-)

Velkommen til store og små.


Kaffeservering ved Botnmyra søndag 14.mai

Postet av Flå IL - Trim den 13. Mai 2023

Søndag 14. mai kl 12 - 13 blir det kaffeservering ved Botnmyra. Dvs ; kaffeserveringa foregår på vei opp mot posten, i krysset før veien går opp til Botnmyra, ved Reitan. Den sisten delen av veien opp til posten er dekket av is og snø, og ettersom folk har funnet fram lettere skotøy, velger vi å møtes i krysset nedenfor. Vi serverer saft, kaffe og kake - og forfriskende vannmelon ettersom det er meldt sol. Det blir ikke ekstra poeng denne dagen, ettersom vi ikke går hele veien til Botnmyra-posten, men alle som kommer skal få 20 poeng i innsjekk, ettersom Botnmyra er månedens post. 

Så ta turen ut - dette er en fin start på søndagen :-)
Månedens trimpost april og månedens trimpost mai

Postet av Flå IL - Trim den 7. Mai 2023

Månedens trimpost i April var Styrkestien. Det var 253 som hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten. Ann-Kristin Eggen hadde flest besøk, med 19 turer. Marit N. Holte ble trukket ut som heldig vinner - gratulerer, gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Månedens trimpost i Mai er Botnmyra - du får hele 20 poeng ved innsjekk her i mai, om du benytter Trimpoeng-appen. Vi har jo startet del 2 av Trimpoeng-konkurransen, og poengsanking i denne delen fordeler seg litt annerledes ift at sesongen på Langmyra er på hell. Så nå ligger det godt tilrette for de som liker å gå/springe. Vi har hatt fint trimvær i det siste - håper derfor alle kommer seg ut og får besøkt noen av de fine trimpostene våre. 

Søndag 14. mai arrangerer vi kaffeservering ved trimposten på Botnmyra, hvor vi serverer kaffe og kake. Vi har valgt å vise bildet fra kaffeservering for noen år tilbake, hvor det var flott oppmøte. Vi håper å se deg på søndag, og ta gjerne med en venn. 


Del 2 i Trimpoeng-konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 27. Apr 2023

TRIMPOENG - del 2 starter 02.mai. 

Nå nærmer det seg slutten av konkurranse del 1 for Trimpoeng 2023. Mange har samlet masse poeng, spesielt Kristoffer Bolland og Ann Kristin Sandvik helt i toppen, med 4505 poeng hver, i skrivende stund...

Konkurransen går ut den 01.05., da det er enklere for administrasjonen i Trimpoeng å starte konkurransen på nytt den 02.05. Til informasjon blir ingen innsjekk slettet, det blir bare satt en ny startdato, og poengene beregnes på nytt fra denne datoen. 

Nå er det kun noen dager igjen av del 1 i konkurransen - så dersom du vil rykke litt lengre opp på lista så er det bare å komme seg ut på tur - selv om været er litt varierende :-)