Nytt trimår 2024 - Velkommen!

Postet av Flå IL - Trim den 31. Des 2023

Nå er vi på tampen av 2023 ; og vil takke for et fint år med trim :-)

Ny Trimplan for 2024 er kjørt ut i disse dager. De er lagt rundt omkring i postkassene. Desverre har vi trykt opp litt for lite, bygda er jo blitt større med mange leiligheter ved Litjskjeet blant annet. For de som ikke har mottatt trimplan, kan man laste ned/ skrive ut Trimplan selv. Gå inn på fanen "Trim" på hjemmesida og videre til Trimplan 2024. Beklager at det ble slik, til neste år skal vi trykke opp flere. 

Trimplan for 2023 kan leveres i postkassa til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18, eller sende en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no og dere er med i trekning av å bli "Årets Flåtrimmer" for 2023. Hovedpremien er gavekort fra Sport 1 Melhus på 3000 kr, samt heder og ære. Kriteriene for å være kvalifisert er oppført på Trimplanen; man må delta på minst 4 arrangementer og ha besøkt minst 14 av Trimpostene våre ila året. 

For alle som har lyst til å være med i "Flåtrimmen 2024" og benytte Trimpoeng-appen er denne klar til å lastes ned nå. Trimpoeng-appen har til hensikt å motivere folk til å komme seg ut på trimposter. Vi har innsjekkingspunkter i tillegg til de fysiske trimpostene våre. Man er med og samler poeng og kan konkurrere med seg selv eller kanskje naboen? :-) Vi lager også små konkurranser i Trimpoeng-appen innimellom. Denne appen er gratis for alle som er medlemmer av Flå Idrettslag, øvrige må betale 200 kr pr år. Til #525752 på Vipps. 

Månedens trimpost for Januar er Flat rundløype på Langmyra. Ta deg en tur ut på ski - og få dobbel poengsum for de som benytter Trimpoeng-app. 

Ønsker alle trimmere et godt nytt år! 





Månedens trimpost november og månedens trimpost desember

Postet av Flå IL - Trim den 7. Des 2023

Først og fremst må vi takke for flott oppmøte på nissetrim og julegrantenning som var på søndag. Så bra at så mange dristet seg ut i kulda; selv om det var nede i 15 minusgrader. Møte med julenissen ble det også! Han ankom på rattkjelke; litt av en entre. Har ikke sett nissen rutsje ned på kjelke før, men reinsdyra trengte vel en pause...

Månedens trimpost i November var Drammensveien. 159 hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten, og Kristin Tangvik hadde flest besøk; 21. Bodil Ljøkjell ble trukket ut som månedens trimmer - Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer til deg.

Månedens trimpost i Desember er Møstaosen. Ta turen ut - det kan være godt med et avbrekk i en travel førjulstid. 20 poeng venter, for de som benytter seg av Trimpoeng-appen. 

Et år nærmer seg slutten, og siste innspurt ift å kvalifisere seg til å være med i trekningen av å bli "Årets Flåtrimmer". For å være kvalifisert må man ha deltatt på minst 4 av våre arrangementer,  samt ha besøkt minst 14 av de 21 Trimpostene våre. Dersom du har fylt kriteriene: Fyll ut Trimplan og lever i postkassa til Line Ljøkjell Lykkjvegen 18 eller send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med oversikt over de arrangementene du har deltatt på, samt Trimposter som er besøkt. Dette må leveres innen 31. januar, slik at man har fortsatt litt tid for å få levert det. Premie til Årets Flåtrimmer 2023 er ære og berømmelse samt et gavekort pålydende kr 3000,- fra Sport 1 på Melhus. 

Ønsker alle en fin førjulstid!

 




Nissetrim og julegrantenning - 1. søndag i advent

Postet av Flå IL - Trim den 28. Nov 2023

NISSETRIM OG JULEGRANTENNING

 

Søndag 03.desember kl 16:45 møtes vi på parkeringsplassen ved skolen og går Styrkestien bort til trimposten i Styrkestien ved brua – her vil det bli servering av gløgg og pepperkaker. Etterpå går vi tilbake til skolen, hvor vi synger og går rundt juletreet og kanskje kommer nissen? Nissen frister med godtepose til «alle snille barn». Lyst til å bli med? Ta gjerne på nisselue hvis du har. Et hyggelig avbrekk i ei travel førjulstid, et fint møtepunkt for store og små! 

Et bilde som inneholder plante

Automatisk generert beskrivelse

Hilsen Flå IL Trim og Allidrett

 




Månedens trimpost oktober og månedens trimpost november

Postet av Flå IL - Trim den 7. Nov 2023

Månedens Trimpost for november er Drammensvegen. Søndag 05. november hadde vi kaffeservering ved posten. Det kom 22 stykk, til tross for regnvær. Vi hadde kaffeservering ved posten, og fine samtaler. 


På oktober var Lokdalen månedens trimpost. Vi valgte å lese av fra trimappen denne gangen, det var 14 stykk som hadde sjekket inn her. Tobias Ørsnes Holthe ble trukket ut som heldig vinner - Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg.

Anbefaler alle å ta en tur ut selv om det begynner å bli høst og mørkere om ettermiddagene. Finn fram hodelykt og refleks - så vil du få en fin tur ut. Besøk gjerne Drammensveien som er månedens trimpost!  




"Til topps i Flå" - vinnere av konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 22. Okt 2023

Da er konkurransen "Til topps i Flå" avsluttet. Konkurransen gikk ut på å bestige Brungfjellet, Ballfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet - de fire største toppene i Flå. Konkurransen pågikk i September og ut høstferieuka på oktober. Takk til alle som kvalifiserte seg; tilsammen 16 personer. Tre spreke barn, som alle får utdelt hver sin "Til topps i Flå" t-skjorte. Ellers er det mulig å kjøpe t-skjorte, koster 250 kr pr stykk.


Tre gavekort fra Sport 1 Melhus er trukket; til en verdi for 500 kr. 

Vinner barn: Lukas Sandvik Gråbak

Vinner kvinner: Jorid Sunnset

Vinner menn: Per Kenneth Fremo

GRATULERER - til spreke trimmere!


Takk til Sport1 på Melhus for sponsing av konkurransen!





Månedens trimpost september og månedens trimpost oktober

Postet av Flå IL - Trim den 8. Okt 2023

Månedens trimpost i september var Finngangen. 33 hadde tatt turen hit og skrevet seg inn i boka ved posten. Ann Kristin Sandvik og Kristin Tangvik hadde flest; med 3 besøk hver. Lukas Sandvik Gråbak ble trukket ut som månedens trimmer - Gratulerer : Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i oktober er Lokdalen. Dette er en fin post å besøke på høsten. Man må kjøre opp til Rangåa og parkere. Det er bomvei opp dit, fra Fremo. Vi kan friste med 20 poeng for de som benytter seg av Trimpoeng-appen. 

Over her er bilde innsendt av en av de spreke trimmerne som har kvalifisert seg i "Til topps i Flå". Konkurransen varer ut høstferien; t.o.m. 15.oktober. Gå på tur til Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og  Kråkfjellet - og du er med å kvalifiserer deg i konkurransen. For de av dere som har gått på disse toppene, send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no. Har mottatt e-post fra endel, men det er ikke for sent enda :-) Så finn fram sko eller støvler, og ta turen ut på de fine toppene våre!




Tur til Bortsvollen søndag 01. oktober

Postet av Flå IL - Trim den 28. Sep 2023

Søndag 01. oktober blir det kaffeservering ved Bortsvollen mellom kl 12 - 13. Da koker vi bålkaffe og serverer noe godt attåt. Det blir også servert saft, for de som ønsker det. 

Bli med på tur - høsten er i anmarsj og trærne går over i fine gule og røde farger. 

Det blir dobbel poengsum ved innsjekk ved Bortsvollen denne dagen; hele 40 poeng :-)

Turen til Ballfjellet er i nærheten, for de som ønsker å delta i "Til topps i Flå". Brungfjellet er heller ikke langt unna. For å være kvalifisert i konkurransen må man også gå til Kråkfjellet og Vassfjellet. Konkurransen varer ut uke 41 - som er høstferieuka. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no og du er med i trekningen blant gavekort fra Sport 1 Melhus. Det er også mulig å få kjøpt "Til topps i Flå" t-skjorte. 

Vi ønsker en fin søndag til alle turglade!




Månedens Trimpost August og Månedens Trimpost September

Postet av Flå IL - Trim den 16. Sep 2023

Månedens trimpost i September er Finngangen - anbefaler alle å ta en tur hit. Vi kan lokke med 4o poeng i Trimpoeng-appen. Du kan jo stikke innom her, i jakten på de fire store toppene i September-konkurransen; Til topps i Flå. 

Til topps i Flå går ut på å besøke: Kråkfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Vassfjellet. Konkurransen varer ut uke 41, slik at man kan få med seg de som har høstferie også :-) Send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no når du har gått på alle de 4 toppene, og du er med i konkurransen. Alle barn som kvalifiserer seg får "Til topps i Flå" t-skjorte. De voksne kan kjøpe for 250 kr. Ellers blir det trukket gavekort fra Sport 1 Melhus, blant barn, dame og herre. 

Månedens trimpost i August var Blukkuåsen. 176 gikk på tur hit og skrev seg opp i boka. Kristoffer Bolland hadde flest; med 10 turer. Svein A. Holthe ble trukket ut til månedens trimmer - gratulerer Gavekort fra Prix Ler kommer i postkassa til deg. 




Del 3 i Trimpoengkonkurranse

Postet av Flå IL - Trim den 3. Sep 2023

Del 3 av Trimpoengkonkurransen er i gang! Fredag 01. september ble poengene nullstilt, alle starter på nytt. Håper dette kan være til motivasjon for å ta turen ut og samle poeng. 

Nå er det september, og "Til topps i Flå" er også i gang. Gå på tur til Vassfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Kråkfjellet - de høyeste toppene vi har i Flå. Bli med - og kvalifiserer deg i trekning av gavekort fra Sport 1 på Melhus. Vi kommer til å trekke iblant de voksne, og blant barna - hvert gavekort er på 500 kroner. 

Vi kommer også til å trekke t-skjorter i "Til topps i Flå"-design, til dame, herre og barn. Ellers kan de som er kvalifiserte velge å kjøpe en t-skjorte for 250 kroner. Vi utvider slik at konkurransen varer ut uke 41, slik at man kan gå på noen av disse turene i høstferien, om man ønsker det.

Håper alle får fine turer ut - enten om det er i bygda eller på noen av de fine toppene våre.  






Månedens trimpost juli og månedens trimpost august

Postet av Flå IL - Trim den 7. Aug 2023

Månedens trimpost i juli var Fisklaustjønna. 91 personer hadde skrevet seg inn i boka, og Nils Holthe hadde flest besøk med 11 ganger. Kristin Tangvik ble trukket ut som månedens trimmer; Gratulerere - Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg :-)

Månedens trimpost i august er Blukkuåsen - ta turen hit og nyt utsikten fra den nye benken som er satt opp. Du får 20 poeng ved innsjekk i Trimpoeng-appen. Skriv deg inn i boka ved trimposten og du er med i trekningen av månedens trimmer for august. 

Ellers kan vi minne om oppstart etter sommeren - vi kjører i gang med "Flå Games" søndag 27.aug kl 17. Møt opp og bli med - det blir forskjellige øvelser rundt omkring i Styrkestien - mer info kommer. 




Ny benk på Blukkuåsen

Postet av Flå IL - Trim den 26. Jul 2023


Nå har vi satt ut en ny benk på Blukkuåsen som vi oppfordrer folk til å prøve :-)  Vi tenkte at det kunne være fint med en ekstra benk med ryggstøtte, slik at folk kan sitte godt og nyte utsikten. Det er Melhus Vekst som har laget fine benker til oss i Trimavdelinga. Så om du har litt ledig tid - ta gjerne en tur og nyt utsikten fra Blukkuåsen. 




Månedens trimpost juni og månedens trimpost juli

Postet av Flå IL - Trim den 11. Jul 2023

Månedens trimpost i juni var Gudrunhula. Det var 76 innsjekk i Trimpoeng-appen. Grunnet litt travle ferietider, så gjorde vi det enkelt og trakk fra Trimpoeng-appen denne gangen. Nils Holthe hadde flest, med 6 innsjekk og Rannveig Engdal Danielsen ble trukket ut som månedens trimmer; Gratulerer, Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Månedens trimpost i juli er Fisklaustjønna - ta turen hit - en bratt tur på vei opp bakkene i starten, men et fint fiskevann venter på toppen. 

I juli blir det lagt ut et tilfeldig gavekort på en av trimpostene våre - lykke til i jakten på dette - et gavekort fra Prix Ler venter, og du kan kjøpe deg noe godt i ferien :-)





Månedens trimpost mai og månedens trimpost juni

Postet av Flå IL - Trim den 4. Jun 2023

Månedens trimpost i mai var Botnmyra. 222 hadde skrevet seg i boka ved posten, og Marit Nilsen Holte hadde flest med 15 besøk. Beate Bolland Røe ble trukket ut som månedens trimmer - gratulerer Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i juni er Gudrunula. Ta turen hit, og du får 40 poeng ved innsjekk :-) Søndag 11. juni mellom kl 12 - 13 arrangerer vi kaffeservering ved Gudrunhula. Håper du tar turen ut, da vi kan friste med nykokt bålkaffe og noe godt attåt. Vi registrerer antall deltagere på denne turen, og du mottar en pin dersom du har gått til bronsje - sølv eller gullmerket. Som henholdsvis er etter 1 år, 5 år og 10 år. Vi har også noen utmerkelser for de som har deltatt i 20 og 30 år. For å være med å registrere seg vipser man 50 kr for barn, 100 kr for voksne og 250 kr for familie. Vippsnr er #525752. Kan vipses når man kommer på arrangementet. Dersom man ikke benytter Vipps kan man betale kontant, ha gjerne med eksakt sum ;-)

Velkommen til store og små.






Kaffeservering ved Botnmyra søndag 14.mai

Postet av Flå IL - Trim den 13. Mai 2023

Søndag 14. mai kl 12 - 13 blir det kaffeservering ved Botnmyra. Dvs ; kaffeserveringa foregår på vei opp mot posten, i krysset før veien går opp til Botnmyra, ved Reitan. Den sisten delen av veien opp til posten er dekket av is og snø, og ettersom folk har funnet fram lettere skotøy, velger vi å møtes i krysset nedenfor. Vi serverer saft, kaffe og kake - og forfriskende vannmelon ettersom det er meldt sol. Det blir ikke ekstra poeng denne dagen, ettersom vi ikke går hele veien til Botnmyra-posten, men alle som kommer skal få 20 poeng i innsjekk, ettersom Botnmyra er månedens post. 

Så ta turen ut - dette er en fin start på søndagen :-)




Månedens trimpost april og månedens trimpost mai

Postet av Flå IL - Trim den 7. Mai 2023

Månedens trimpost i April var Styrkestien. Det var 253 som hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten. Ann-Kristin Eggen hadde flest besøk, med 19 turer. Marit N. Holte ble trukket ut som heldig vinner - gratulerer, gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Månedens trimpost i Mai er Botnmyra - du får hele 20 poeng ved innsjekk her i mai, om du benytter Trimpoeng-appen. Vi har jo startet del 2 av Trimpoeng-konkurransen, og poengsanking i denne delen fordeler seg litt annerledes ift at sesongen på Langmyra er på hell. Så nå ligger det godt tilrette for de som liker å gå/springe. Vi har hatt fint trimvær i det siste - håper derfor alle kommer seg ut og får besøkt noen av de fine trimpostene våre. 

Søndag 14. mai arrangerer vi kaffeservering ved trimposten på Botnmyra, hvor vi serverer kaffe og kake. Vi har valgt å vise bildet fra kaffeservering for noen år tilbake, hvor det var flott oppmøte. Vi håper å se deg på søndag, og ta gjerne med en venn. 






Del 2 i Trimpoeng-konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 27. Apr 2023

TRIMPOENG - del 2 starter 02.mai. 

Nå nærmer det seg slutten av konkurranse del 1 for Trimpoeng 2023. Mange har samlet masse poeng, spesielt Kristoffer Bolland og Ann Kristin Sandvik helt i toppen, med 4505 poeng hver, i skrivende stund...

Konkurransen går ut den 01.05., da det er enklere for administrasjonen i Trimpoeng å starte konkurransen på nytt den 02.05. Til informasjon blir ingen innsjekk slettet, det blir bare satt en ny startdato, og poengene beregnes på nytt fra denne datoen. 

Nå er det kun noen dager igjen av del 1 i konkurransen - så dersom du vil rykke litt lengre opp på lista så er det bare å komme seg ut på tur - selv om været er litt varierende :-) 




Barnas Dag i Styrkestien 16.april

Postet av Flå IL - Trim den 17. Apr 2023

Takk for en vellykket "Barnas dag" søndag 16.april. Vi hadde mange fine aktiviteter rundt omkring i Styrkestien, med ringspill, blikkbokskasting og diverse. Tror deltagerne koste seg, 25 barn var deltok. Ved målgang fikk alle hver sin "Smoothie" og medalje. Vi hadde også "Tegn hale på grisen". Nedenfor ser dere hvor kunstneriske deltagerne var :-) Ellen Marie var nærmest, og vant en sjokoladeplate. 

Takk for denne fine dagen, og til alle som var med!




Barnas dag i Styrkestien 16.04.

Postet av Flå IL - Trim den 11. Apr 2023

BARNAS DAG VED STYRKESTIEN

SØNDAG 16.APRIL KL 12.00

Kom og bli med på diverse aktiviteter langs Styrkestien! 

Dette er et fint arrangement for barn i barnehagealder og barneskole. Vi skal kaste rispose på blikkbokser, finne vester, ringspill og diverse. Vi møtes i området ved “Eika” for registrering. Når man kommer i mål blir det gratis smoothie til alle deltagere.

En fin start på søndagen, velkommen til store og små :-)

trimavd_logo




Månedens trimpost mars og månedens trimpost april

Postet av Flå IL - Trim den 3. Apr 2023

Månedens trimpost i April er Styrkestien - ta turen ut og skriv deg opp i boka ved trimposten. Da kan du være den heldige vinneren av et gavekort ved Coop Prix Ler, verdi 250 kr. Ønsker du å samle trimpoeng, kan vi nevne at du får dobbel poengsum ved innsjekk her denne måneden, altså 10 poeng, ikke 5 som det vanligvis er. 

Månedens trimpost i mars var Bybotsmyra. Det var mange som hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten, ca 100 besøk til sammen. Arne Christian Guldahl og Hege Skarhaug hadde flest; med 17 besøk hver. Hege Skarhaug ble trukket ut som månedens vinner - gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

På mars arrangerte vi M-konkurranse, hvor det var om å gjøre å sjekke inn på minst 7 trimposter med bokstaven M i navnet, for å være med i trekningen av et påskeegg til påske. Takk til alle som har sendt e-post og meldt seg på, og 7 vinnere har vi trukket: Reidar Einvik, Jorid Sunnset, Kristin Tangvik, Marit N. Holte, Arne Christian Guldahl, Mona K. Hugdal og Nils Holthe- Gratulerer, påskeegg blir levert til dere tirsdag/onsdag i påskeuka, og håper det kan glede 7 turglade trimmere. 

Ønsker alle en god påske videre :-)





Månedens trimpost februar og månedens trimpost mars

Postet av Flå IL - Trim den 6. Mar 2023

Månedens trimpost for mars er Bybotsmyra. Se trimplanen dersom du lurer på hvor denne posten er. Du kan gå turen rundt Aunåsen med det samme, dette er en fin rundtur. Skriv deg gjerne inn i boka ved trimposten når du passerer, og du er med i trekningen av månedens trimpost. Vi trekker kun blant de som er skrevet inn i boka. I tillegg kan du benytte Trimpoeng-appen, du får 20 poeng ved innsjekk her i mars.

Månedens trimpost for februar var Ulvtjønna. 109 personer hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten. Geir Bollandsås og Kristoffer Bolland hadde flest besøk, med 7 besøk hver. Vi trakk "Månedens trimmer", og det ble Mona Keiserås Hugdal, Gratulerer - Gavekort fra Prix Ler kommer i postkassen til deg. 

M-KONKURRANSE! På mars kjører vi "M-konkurranse" slik vi gjorde i fjor: Besøk minst 7 trimposter/innsjekkingspunkt som har bokstaven M- i navnet, og du er med i trekningen av 7 påskeegg til påske. Send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no når du har besøkt 7 trimposter, og du er med i trekningen. Frist for å sende e-post er 31.mars. Konkurransen gjelder for både de som benytter Trimpoeng-app og alle andre. Så ta turen ut - selv om værmeldingen varierer :-)






Årets Flåtrimmer 2022

Postet av Flå IL - Trim den 27. Feb 2023

Nå er vinneren av Årets Flåtrimmer for 2022 kåret. Det var 26 stykk som var kvalifiserte; 20 voksne og 6 barn - og den heldige vinneren som ble trukket ut er : Bitte Sommersel - Gratulerer! Gavekort fra Sport 1 kommer til deg, verdi 3000 kr. Det er vel fortjent etter å ha deltatt på arrangementer og gått på trimposter i 2022. 

Vi fikk også trukket en vinner blant de som hadde besøkt alle trimpostene - og Mari Gamst ble heldig vinner her! Gratulerer; hodelykt blir overlevert hos deg. 

Til slutt gjennomførte vi en ekstra trekning blant de 6 barna som var kvalifiserte til Årets Flåtrimmer (selv om de også var med i hovedtrekningen), og Erik Stensås ble den heldige vinneren - Gratulerer; hodelykt blir overlevert til deg også :-) 





Månedens trimpost januar og månedens trimpost februar

Postet av Flå IL - Trim den 6. Feb 2023

Månedens trimpost på januar var Flat Rundløype på Langmyra. Denne posten har ikke trimpostkasse, og er kun et innsjekkingspunkt i Trimpoeng-appen. Mange hadde sjekket seg inn på januar, og noen har sendt e-post for å registrere seg. Anna Gurine Senneseth ble trukket ut som tilfeldig trimmer, Gratulerer et gavekort fra Prix Ler er på vei til deg! 

Månedens post for februar er Ulvtjønna, man får 30 poeng ved innsjekk her i februar, så ta turen ut :-) Trekningen vil bli foretatt via boka i trimpostkassen, så skriv deg opp, og du er med. 

Det ble gjort noen endringer fra Skiavdelinga, etter at Trimplanen for 2023 ble trykket opp. Det står oppført at det skal være Dagens Løype ved Ulvtjønna 19.februar, men dette utgår, da Dagens Løype ble gjennomført 14.januar. Dette til informasjon.  

Vi har mottatt mange Trimplaner for 2022, og vi vil i løpet av februar gjennomføre trekning av Årets Flåtrimmer for 2022. 




Registrering Flat Rundløype - månedens post januar

Postet av Flå IL - Trim den 19. Jan 2023

På Januar er det Flat Rundløype på Langmyra som er månedens trimpost. Det er ikke noe Trimkasse på denne posten, det er kun et innsjekkingspunkt i Trimpoeng-appen. Ved trekning benytter vi Trimpoeng-appen når vi skal trekke en tilfeldig vinner. For dere som ikke benytter Trimpoeng-app, send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no , hvor du skriver opp de turene du har hatt til denne posten, og du er med i trekningen på lik linje med de som benytter Trimpoeng-appen. 

Takk til alle som har levert Trimplan for 2022. Mange spreke deltagere som er med i trekningen til "Årets Flåtrimmer". For de som enda ikke har levert, så kan den legges i postkassa til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18.

Vi hadde en fin tur til Ulvehiet lørdag 14. januar. Takk til alle som var innom posten og slo av en prat før de gikk videre. Vi hadde servering av saft, kaffe og kjeks.  Legger ved noen bilder nedenfor her. 




LØRDAG 14. januar - Dagens Løype på Langmyra

Postet av Flå IL - Trim den 10. Jan 2023

Lørdag 14. januar er det Dagens Løype på Ulvtjønna på Langmyra. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å komme å delta! Vi kan friste med fine løyper, kaffe/saft og kjeks som serveres ved Ulvehiet mellom kl 12 - 13, og dobbel poengsum ved innsjekking i Trimpoeng-app ved Ulvtjønna denne dagen, altså 40 poeng. Serveringa foregår ved "Ulvehiet", en gapahuk som ligger noen hundre meter før man kommer til Ulvtjønna. Se eget kart over løypene på Langmyra, under fanen "Langmyra". 

Vil med det samme informere om at månedens post for januar er "Flat Rundløype" på Langmyra. Dette er ikke en fysisk trimpost med trimkasse, men kun et innsjekkingspunkt via Trimpoeng-appen. For dere som ikke benytter denne appen er det en mulighet å sende en e-post med oversikt over alle gangene man har besøkt Flat rundløype på januar. Send til leder.flail.trim@klubbkontor.no og dere blir registrert med i trekningen. 





Månedens trimpost desember og månedens trimpost januar

Postet av Flå IL - Trim den 5. Jan 2023

Månedens trimpost i desember var Kaldvellosen. Totalt 97 hadde skrevet seg inn i Trimboka, og Ann Kristin Sandvik hadde flest, med 17 besøk totalt. Sylvia Haugen ble trukket ut som månedens trimmer - gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i januar er Flat rundløype på Langmyra. Ta turen ut, enten du nøyer deg med månedens post, eller velger å gå hele runden. 

Trimplan for 2023 skal være utlevert i postkassene nå. Der står det oppført at Dagens Løype til Ulvtjønna er lørdag 19. februar, som det har brukt å vært, men dette er blitt endret nå. Dagens Løype på Langmyra er et felles arrangement i samarbeid med Trondheim Skiklubb og Dagens Løype til Ulvtjønna blir lørdag 14. januar - så sett av datoen. Da blir det servering av kaffe, saft og noe godt ved gapahuken ved Ulvehiet mellom kl 12 - 13. Det blir også laget bål - i tilfelle noen trenger å varme seg mat. Velkommen - store og små!

Årets Flåtrimmer 2022: For dere som har kvalifisert dere til å bli Årets Flåtrimmer, og ønsker å være med i trekninga, så lever utfylt Trimplan for 2022 i postkassa til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18, postkassestativ ved parkeringa til Flå Skole. Eller scan og send ferdig utfylt Trimplan til leder.flail.trim@klubbkontor.no innen 31. januar, og du er med i trekningen til å bli Årets Flåtrimmer for 2022. Da må man ha deltatt på minst 4 av de ulike arrangementene, samt besøkt minst 14 av de 19 trimpostene våre. blir spennende å se hvor mange som har kvalifisert seg :-)