Månedens trimpost november og månedens trimpost desember

Postet av Flå IL - Trim den 7. Des 2023

Først og fremst må vi takke for flott oppmøte på nissetrim og julegrantenning som var på søndag. Så bra at så mange dristet seg ut i kulda; selv om det var nede i 15 minusgrader. Møte med julenissen ble det også! Han ankom på rattkjelke; litt av en entre. Har ikke sett nissen rutsje ned på kjelke før, men reinsdyra trengte vel en pause...

Månedens trimpost i November var Drammensveien. 159 hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten, og Kristin Tangvik hadde flest besøk; 21. Bodil Ljøkjell ble trukket ut som månedens trimmer - Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer til deg.

Månedens trimpost i Desember er Møstaosen. Ta turen ut - det kan være godt med et avbrekk i en travel førjulstid. 20 poeng venter, for de som benytter seg av Trimpoeng-appen. 

Et år nærmer seg slutten, og siste innspurt ift å kvalifisere seg til å være med i trekningen av å bli "Årets Flåtrimmer". For å være kvalifisert må man ha deltatt på minst 4 av våre arrangementer,  samt ha besøkt minst 14 av de 21 Trimpostene våre. Dersom du har fylt kriteriene: Fyll ut Trimplan og lever i postkassa til Line Ljøkjell Lykkjvegen 18 eller send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med oversikt over de arrangementene du har deltatt på, samt Trimposter som er besøkt. Dette må leveres innen 31. januar, slik at man har fortsatt litt tid for å få levert det. Premie til Årets Flåtrimmer 2023 er ære og berømmelse samt et gavekort pålydende kr 3000,- fra Sport 1 på Melhus. 

Ønsker alle en fin førjulstid!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.