Aktiviteter i Flå IL uke 2

Postet av Flå IL den 9. Jan 2023

Aktiviteter i Flå IL uke 2


Riktig godt nytt trim-år ønskes alle!


SKI


Lysløypa

Kom og leik på ski❄️
Onsdag 11.01 kl 18.00 starter vi opp igjen Telenorkarusellen med skilek.
Ulike aktiviteter blir spredd rundt i lysløypen. 
Vi fyrer opp bålpannen
Det blir servert saft til barna og kaffe til de voksene. 
Samt salg av pølser. ☕️🌭🔥


For påmelding til årets Telenorkarusell; send barnets navn og fødselsdato til Ann Iren Estenstad tlf 41242763. Betaling gjøres i vipps, på nr. 504793. 200,- pr barn. Merk betalingen "Telenorkarusell og barnet fornavn" 
Velkommen!


Hvordan slå på lysa langs løypetraséen i lysløypa når det ikke er aktivitet der?
Lysbryteren har vært defekt, men er nå i orden. Tirsdager, onsdager og torsdager kan du selv slå på lysa for en skitur etter mørkets frembrudd. 🙂 Lysbryteren finner du ved hoveddøra på sørveggen mot veien. Lysa slukkes automatisk kl. 21:00 og kan ikke slås på etter det.
God tur!Langmyra

Betaling, parkering: Vi benytter automatisk skiltgjenkjenning. Dette betyr at du bare skal kjøres opp bakken uten stopp. Du  vil IKKE kunne betale parkering ved å  VIPPS til Langmyra, du må betale via YOUPARK.NO
Betaling kan enten gjøres som enkelt-tur eller ved kjøp av årsabonnement.

All registrering av ditt abonnement og betaling foregår via leverandørens hjemmeside
Betal innen 48 timer for å unngå regning med gebyr.

For mer informasjon se fanen Parkering Langmyra og Langmyraflaail.no 


Husk at månedens trimpost for januar er flatrunden på Langmyra!


Dagens Løype på Langmyra er et felles arrangement i samarbeid med Trondheim Skiklubb og Dagens Løype til Ulvtjønna blir lørdag 14. januar - så sett av datoen. Da blir det servering av kaffe, saft og noe godt ved gapahuken ved Ulvehiet mellom kl 12 - 13. Det blir også laget bål - i tilfelle noen trenger å varme seg mat. 

Velkommen - store og små!


------------------------------------------------------------


TRIM

Månedens trimpost i desember var Kaldvellosen. Totalt 97 hadde skrevet seg inn i Trimboka, og Ann Kristin Sandvik hadde flest, med 17 besøk totalt. Sylvia Haugen ble trukket ut som månedens trimmer - gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i januar er Flat rundløype på Langmyra. Ta turen ut, enten du nøyer deg med månedens post, eller velger å gå hele runden. 

Trimplan for 2023 skal være utlevert i postkassene nå. Der står det oppført at Dagens Løype til Ulvtjønna er lørdag 19. februar, som det har brukt å vært, men dette er blitt endret nå. Dagens Løype på Langmyra er et felles arrangement i samarbeid med Trondheim Skiklubb og Dagens Løype til Ulvtjønna blir lørdag 14. januar - så sett av datoen. Da blir det servering av kaffe, saft og noe godt ved gapahuken ved Ulvehiet mellom kl 12 - 13. Det blir også laget bål - i tilfelle noen trenger å varme seg mat. Velkommen - store og små!

Årets Flåtrimmer 2022: For dere som har kvalifisert dere til å bli Årets Flåtrimmer, og ønsker å være med i trekninga, så lever utfylt Trimplan for 2022 i postkassa til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18, postkassestativ ved parkeringa til Flå Skole. Eller scan og send ferdig utfylt Trimplan til leder.flail.trim@klubbkontor.no innen 31. januar, og du er med i trekningen til å bli Årets Flåtrimmer for 2022. Da må man ha deltatt på minst 4 av de ulike arrangementene, samt besøkt minst 14 av de 19 trimpostene våre. blir spennende å se hvor mange som har kvalifisert seg :-)


------------------------------------------------------------                                                                                      

ALLIDRETT

Aktiviteter i gymsalen:

Mandag klokken 20-21 - Basistrening med Nora Ljøkjell og Julie Barlaup
Tirsdag klokken 20-21 - Step- og styrke med Ragnhild Elisabet Nyhus Røsbjørgen
Torsdag klokken 18:30-19:30 - Styrkesirkel med Jorun Gråbak Holte
Torsdag klokken 20:30 - 21:30 - Fotball for gøy 
Mer utfyllende opplysninger om aktivitetene, betaling og kontaktinformasjon finner du på flaail.no


                                                                                  

HÅNDBALL


NB! 

J8 som trener på Flå skole kl.17.30-18.30 på tirsdager har minihåndballturnering i Horghallen lørdag 21.januar kl.10.30.For mer informasjon gå inn på https://www.facebook.com/flaaoglundamohandball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.