UKEBREV FLÅ IL UKE 10: Finaleuka!

Postet av Flå IL den 2. Mar 2018

Da nærmer det seg slutten på vinterens utfordring fra Flå IL. Vi er straks inne i den aller siste uka av Flå Challenge og siste mulighet til å sanke poeng. Det har vært over 100 stk som har registrert seg. Men blir det så mange som kommer i mål? Se oversikt her. Gi beskjed om feil eller mangler til Ragnhild Nyhus Røsbjørgen via PM på fb eller på mail til ragnhild.rosbjorgen@ntnu.no. Til dere som mangler noen treninger: Legg inn støtet nå, så kommer dere i mål! Lykke til den siste uka! 


Søndag 04.03:

Seterrennet

Info Seterrennet 2018

Mandag 05.03:

❄️ 19:00-20:00 Basistrening for ungdom (og voksne) i gymsalen med Vegard Stav og Jan Magnus Røsbjørgen. Styrke-, spenst-, hurtighet,- og beveglighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. 

❄️ 20:00-21:00 Basistrening for voksne i gymsalen med Vegard og Jan Magnus. Styrke-, spenst-, hurtighet,- og beveglighetstrening. Med andre ord: litt av hvert for alle og enhver. 

Tirsdag 06.03:

❄️  20:00-21:00 Step og styrketrening i gymsalen med Ragnhild Nyhus Røsbjørgen. 

Onsdag 07.03:

Klubbmesterskap med premieutdeling direkte i skihytta, se info:

Klubbmesterskap ski 2018

❄️ 20:00-21:30 Fotball for gøy! Uhøytidelig fotballtrening for voksne i gymsalen. Kom bli med!

Torsdag 08.03:

❄️ 18:45-19:45 Styrkesirkeltrening i gymsalen for alle! Med Jorun Gråbak Holte.

❄️ 20:00-21.30 Basistrening for ungdom og voksne i gymsalen med Vegard og Jan Magnus. Lignende opplegg som på mandager, men det kan variere fra gang til gang. 

Fredag 09.03:

❄️ 19:30-21:00 Teknikktrening i Horghallen med selveste Arne Høgdahl.

Minner også om at den 9/3 kommer selveste Arne Högdahl og trener våre eldste på Horghallen Teknikktrening! Den økta starter kl 1930. Arne Högdahl er en ettertraktet spillerutvikler og trener. Han har blant annet i flere år vært høyre hånd til Marit Breivik og landslaget. I tillegg har han trent flere lag og vært involvert i flere klubber på elitenivå.

Teknikktrening Horghallen 

Søndag 11.03:

❄️ Barnas skidag Langmyra, se invitasjon på ABU på fb.


Info om Flå Challenge:

Flå Challenge vinter 2018

Meld din interesse og trykk liker/interessert/skal på facebook arrangementet her:

Flå Challenge facebook arrangement

Registrering for Flå Challenge gjøres på hver trening hvor du skriver opp navnet ditt og krysser av for Challenge. Denne uka er det basistreninger, måneskinnstur på Langmyra, step, poengrenn i lysløypa, fotball, styrketrening og teknikktrening håndball som er tellende i challengen. Og vi er over halvveis. 

Og i helga kan dere fortsatt oppleve ekte håndballglede i Horghallen, sjekk kamper i kalenderen her på hjemmesiden og følg med på facebooksiden Flå og Lundamo håndball.

Kan og melde om fremdeles flotte forhold på Langmyra: Sjekk løypestatus her:

Skisporet Langmyra


Månedens trimpost for mars er Møstaosen.


Premieutdeling mandag 12. mars:

Premieutdeling fb-arrangement

Invitasjon premieutdeling


VELKOMMEN TIL EN NY OG AKTIV UKE MED FLÅ IL!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.