Jubileumstur på Kråkfjellet

Postet av Flå IL den 11. Aug 2019

Over 100 spreke trimmere i alle aldre tok turen til Kråkfjellet søndag 11. august i et nydelig sommervær. Flå IL og Lundamo IL arrangerte felles tur fra Samsjøen for å markere kong Olav V og statsminister Per Borten sitt besøk på Kråkfjellet 12. august 1969. 

I lang lang rekke fra Samsjøen.

Flere benyttet seg av tilbudet om buss til Samsjøen og fulgte KIM-merket rute til toppen. Andre kom fra hytter ved Håen og omegn, mens noen hadde til og med tatt turen gjennom hele Flåmarka for å nå toppen.


Kråkfjellet ligger på grensa mellom Melhus og Klæbu, og er Klæbu kommunes høyeste fjell med sine 817 moh. Når Klæbu blir en del av Trondheim kommune i 2020, vil Kråkfjellet bli Trondheims høyeste topp.


Minnesteinen som er satt opp på Kråkfjellet. Her kan dere lese mer om turen til kong Olav V og statsminister Per Borten for 50 år siden i Trønderbladet.


Det ble en meget flott tur i et strålende sommervær med 23 grader på toppen. Folk i alle aldre tok turen til Kråkfjellet og det var en godt fornøyd gjeng som samlet seg rundt varden. Denne turen var også et bidrag i forbindelse med Flå ILs 125 års jubileum i år.


Flå IL ønsker å takke alle som var med på å gjøre denne turen til en fin og minnerik tur. Aldri har det vel før vært samlet så mange spreke og flotte folk på toppen av Kråkfjellet samtidig! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline