Tur til Bortsvollen søndag 01. oktober

Postet av Flå IL - Trim den 28. Sep 2023

Søndag 01. oktober blir det kaffeservering ved Bortsvollen mellom kl 12 - 13. Da koker vi bålkaffe og serverer noe godt attåt. Det blir også servert saft, for de som ønsker det. 

Bli med på tur - høsten er i anmarsj og trærne går over i fine gule og røde farger. 

Det blir dobbel poengsum ved innsjekk ved Bortsvollen denne dagen; hele 40 poeng :-)

Turen til Ballfjellet er i nærheten, for de som ønsker å delta i "Til topps i Flå". Brungfjellet er heller ikke langt unna. For å være kvalifisert i konkurransen må man også gå til Kråkfjellet og Vassfjellet. Konkurransen varer ut uke 41 - som er høstferieuka. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no og du er med i trekningen blant gavekort fra Sport 1 Melhus. Det er også mulig å få kjøpt "Til topps i Flå" t-skjorte. 

Vi ønsker en fin søndag til alle turglade!Månedens Trimpost August og Månedens Trimpost September

Postet av Flå IL - Trim den 16. Sep 2023

Månedens trimpost i September er Finngangen - anbefaler alle å ta en tur hit. Vi kan lokke med 4o poeng i Trimpoeng-appen. Du kan jo stikke innom her, i jakten på de fire store toppene i September-konkurransen; Til topps i Flå. 

Til topps i Flå går ut på å besøke: Kråkfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Vassfjellet. Konkurransen varer ut uke 41, slik at man kan få med seg de som har høstferie også :-) Send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no når du har gått på alle de 4 toppene, og du er med i konkurransen. Alle barn som kvalifiserer seg får "Til topps i Flå" t-skjorte. De voksne kan kjøpe for 250 kr. Ellers blir det trukket gavekort fra Sport 1 Melhus, blant barn, dame og herre. 

Månedens trimpost i August var Blukkuåsen. 176 gikk på tur hit og skrev seg opp i boka. Kristoffer Bolland hadde flest; med 10 turer. Svein A. Holthe ble trukket ut til månedens trimmer - gratulerer Gavekort fra Prix Ler kommer i postkassa til deg. Del 3 i Trimpoengkonkurranse

Postet av Flå IL - Trim den 3. Sep 2023

Del 3 av Trimpoengkonkurransen er i gang! Fredag 01. september ble poengene nullstilt, alle starter på nytt. Håper dette kan være til motivasjon for å ta turen ut og samle poeng. 

Nå er det september, og "Til topps i Flå" er også i gang. Gå på tur til Vassfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Kråkfjellet - de høyeste toppene vi har i Flå. Bli med - og kvalifiserer deg i trekning av gavekort fra Sport 1 på Melhus. Vi kommer til å trekke iblant de voksne, og blant barna - hvert gavekort er på 500 kroner. 

Vi kommer også til å trekke t-skjorter i "Til topps i Flå"-design, til dame, herre og barn. Ellers kan de som er kvalifiserte velge å kjøpe en t-skjorte for 250 kroner. Vi utvider slik at konkurransen varer ut uke 41, slik at man kan gå på noen av disse turene i høstferien, om man ønsker det.

Håper alle får fine turer ut - enten om det er i bygda eller på noen av de fine toppene våre.