Ny benk på Blukkuåsen

Postet av Flå IL - Trim den 26. Jul 2023


Nå har vi satt ut en ny benk på Blukkuåsen som vi oppfordrer folk til å prøve :-)  Vi tenkte at det kunne være fint med en ekstra benk med ryggstøtte, slik at folk kan sitte godt og nyte utsikten. Det er Melhus Vekst som har laget fine benker til oss i Trimavdelinga. Så om du har litt ledig tid - ta gjerne en tur og nyt utsikten fra Blukkuåsen. Månedens trimpost juni og månedens trimpost juli

Postet av Flå IL - Trim den 11. Jul 2023

Månedens trimpost i juni var Gudrunhula. Det var 76 innsjekk i Trimpoeng-appen. Grunnet litt travle ferietider, så gjorde vi det enkelt og trakk fra Trimpoeng-appen denne gangen. Nils Holthe hadde flest, med 6 innsjekk og Rannveig Engdal Danielsen ble trukket ut som månedens trimmer; Gratulerer, Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Månedens trimpost i juli er Fisklaustjønna - ta turen hit - en bratt tur på vei opp bakkene i starten, men et fint fiskevann venter på toppen. 

I juli blir det lagt ut et tilfeldig gavekort på en av trimpostene våre - lykke til i jakten på dette - et gavekort fra Prix Ler venter, og du kan kjøpe deg noe godt i ferien :-)