Del 2 i Trimpoeng-konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 27. Apr 2023

TRIMPOENG - del 2 starter 02.mai. 

Nå nærmer det seg slutten av konkurranse del 1 for Trimpoeng 2023. Mange har samlet masse poeng, spesielt Kristoffer Bolland og Ann Kristin Sandvik helt i toppen, med 4505 poeng hver, i skrivende stund...

Konkurransen går ut den 01.05., da det er enklere for administrasjonen i Trimpoeng å starte konkurransen på nytt den 02.05. Til informasjon blir ingen innsjekk slettet, det blir bare satt en ny startdato, og poengene beregnes på nytt fra denne datoen. 

Nå er det kun noen dager igjen av del 1 i konkurransen - så dersom du vil rykke litt lengre opp på lista så er det bare å komme seg ut på tur - selv om været er litt varierende :-) Barnas Dag i Styrkestien 16.april

Postet av Flå IL - Trim den 17. Apr 2023

Takk for en vellykket "Barnas dag" søndag 16.april. Vi hadde mange fine aktiviteter rundt omkring i Styrkestien, med ringspill, blikkbokskasting og diverse. Tror deltagerne koste seg, 25 barn var deltok. Ved målgang fikk alle hver sin "Smoothie" og medalje. Vi hadde også "Tegn hale på grisen". Nedenfor ser dere hvor kunstneriske deltagerne var :-) Ellen Marie var nærmest, og vant en sjokoladeplate. 

Takk for denne fine dagen, og til alle som var med!Barnas dag i Styrkestien 16.04.

Postet av Flå IL - Trim den 11. Apr 2023

BARNAS DAG VED STYRKESTIEN

SØNDAG 16.APRIL KL 12.00

Kom og bli med på diverse aktiviteter langs Styrkestien! 

Dette er et fint arrangement for barn i barnehagealder og barneskole. Vi skal kaste rispose på blikkbokser, finne vester, ringspill og diverse. Vi møtes i området ved “Eika” for registrering. Når man kommer i mål blir det gratis smoothie til alle deltagere.

En fin start på søndagen, velkommen til store og små :-)

trimavd_logoMånedens trimpost mars og månedens trimpost april

Postet av Flå IL - Trim den 3. Apr 2023

Månedens trimpost i April er Styrkestien - ta turen ut og skriv deg opp i boka ved trimposten. Da kan du være den heldige vinneren av et gavekort ved Coop Prix Ler, verdi 250 kr. Ønsker du å samle trimpoeng, kan vi nevne at du får dobbel poengsum ved innsjekk her denne måneden, altså 10 poeng, ikke 5 som det vanligvis er. 

Månedens trimpost i mars var Bybotsmyra. Det var mange som hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten, ca 100 besøk til sammen. Arne Christian Guldahl og Hege Skarhaug hadde flest; med 17 besøk hver. Hege Skarhaug ble trukket ut som månedens vinner - gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

På mars arrangerte vi M-konkurranse, hvor det var om å gjøre å sjekke inn på minst 7 trimposter med bokstaven M i navnet, for å være med i trekningen av et påskeegg til påske. Takk til alle som har sendt e-post og meldt seg på, og 7 vinnere har vi trukket: Reidar Einvik, Jorid Sunnset, Kristin Tangvik, Marit N. Holte, Arne Christian Guldahl, Mona K. Hugdal og Nils Holthe- Gratulerer, påskeegg blir levert til dere tirsdag/onsdag i påskeuka, og håper det kan glede 7 turglade trimmere. 

Ønsker alle en god påske videre :-)