Registrering Flat Rundløype - månedens post januar

Postet av Flå IL - Trim den 19. Jan 2023

På Januar er det Flat Rundløype på Langmyra som er månedens trimpost. Det er ikke noe Trimkasse på denne posten, det er kun et innsjekkingspunkt i Trimpoeng-appen. Ved trekning benytter vi Trimpoeng-appen når vi skal trekke en tilfeldig vinner. For dere som ikke benytter Trimpoeng-app, send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no , hvor du skriver opp de turene du har hatt til denne posten, og du er med i trekningen på lik linje med de som benytter Trimpoeng-appen. 

Takk til alle som har levert Trimplan for 2022. Mange spreke deltagere som er med i trekningen til "Årets Flåtrimmer". For de som enda ikke har levert, så kan den legges i postkassa til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18.

Vi hadde en fin tur til Ulvehiet lørdag 14. januar. Takk til alle som var innom posten og slo av en prat før de gikk videre. Vi hadde servering av saft, kaffe og kjeks.  Legger ved noen bilder nedenfor her. LØRDAG 14. januar - Dagens Løype på Langmyra

Postet av Flå IL - Trim den 10. Jan 2023

Lørdag 14. januar er det Dagens Løype på Ulvtjønna på Langmyra. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å komme å delta! Vi kan friste med fine løyper, kaffe/saft og kjeks som serveres ved Ulvehiet mellom kl 12 - 13, og dobbel poengsum ved innsjekking i Trimpoeng-app ved Ulvtjønna denne dagen, altså 40 poeng. Serveringa foregår ved "Ulvehiet", en gapahuk som ligger noen hundre meter før man kommer til Ulvtjønna. Se eget kart over løypene på Langmyra, under fanen "Langmyra". 

Vil med det samme informere om at månedens post for januar er "Flat Rundløype" på Langmyra. Dette er ikke en fysisk trimpost med trimkasse, men kun et innsjekkingspunkt via Trimpoeng-appen. For dere som ikke benytter denne appen er det en mulighet å sende en e-post med oversikt over alle gangene man har besøkt Flat rundløype på januar. Send til leder.flail.trim@klubbkontor.no og dere blir registrert med i trekningen. 
Månedens trimpost desember og månedens trimpost januar

Postet av Flå IL - Trim den 5. Jan 2023

Månedens trimpost i desember var Kaldvellosen. Totalt 97 hadde skrevet seg inn i Trimboka, og Ann Kristin Sandvik hadde flest, med 17 besøk totalt. Sylvia Haugen ble trukket ut som månedens trimmer - gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i januar er Flat rundløype på Langmyra. Ta turen ut, enten du nøyer deg med månedens post, eller velger å gå hele runden. 

Trimplan for 2023 skal være utlevert i postkassene nå. Der står det oppført at Dagens Løype til Ulvtjønna er lørdag 19. februar, som det har brukt å vært, men dette er blitt endret nå. Dagens Løype på Langmyra er et felles arrangement i samarbeid med Trondheim Skiklubb og Dagens Løype til Ulvtjønna blir lørdag 14. januar - så sett av datoen. Da blir det servering av kaffe, saft og noe godt ved gapahuken ved Ulvehiet mellom kl 12 - 13. Det blir også laget bål - i tilfelle noen trenger å varme seg mat. Velkommen - store og små!

Årets Flåtrimmer 2022: For dere som har kvalifisert dere til å bli Årets Flåtrimmer, og ønsker å være med i trekninga, så lever utfylt Trimplan for 2022 i postkassa til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18, postkassestativ ved parkeringa til Flå Skole. Eller scan og send ferdig utfylt Trimplan til leder.flail.trim@klubbkontor.no innen 31. januar, og du er med i trekningen til å bli Årets Flåtrimmer for 2022. Da må man ha deltatt på minst 4 av de ulike arrangementene, samt besøkt minst 14 av de 19 trimpostene våre. blir spennende å se hvor mange som har kvalifisert seg :-)