Takk for godt oppmøte på Flå Games!

Postet av Flå IL - Trim den 28. Aug 2022

Takk for godt oppmøte på Flå Games! 34 barn i skolealder deltok, samt flere barnehagebarn og voksne. Det er artig for oss i Trimavdelinga når vi arrangerer noe! Det var diverse aktiviteter rundt omkring i løypa, og tautrekning når man kom i mål. Vi hadde hengt opp vester langs løypa, disse skulle telles. Vi hadde uhøytidelig trekning blant deltagerne; Matheo og Linus vant sjokoladeplate. Varg Benjamin vant 2 billetter til Melhus kino. Hovedpremien var det stort engasjement rundt...nemlig en fruktkurv til den klassen som hadde flest deltagere (prosentvis ift antall elever i klassen). Det var jevnt i toppen; og 3.klasse stakk av med seieren - Gratulerer, en fruktkurv blir utlevert til dere på tirsdag :-)

Nå er det snart ny periode i Trimpoeng-konkurransen - Torsdag 01. september nullstilles poengene, og "Del 3" i Trimpoengkonkurransen er i gang. Det kan bli spennende, med tanke på at "Til Topps i Flå" er konkurransen neste måned. Hvor man kan gå på tur til Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet og samle mange poeng. Da kan man få et forsprang på naboen, eller noen andre det måtte være morro å lede over :-) 



Flå Games i Styrkestien 28.aug

Postet av Flå IL - Trim den 22. Aug 2022

FLÅ GAMES

HVOR: OPPMØTE STYRKESTIEN

NÅR: SØNDAG 28.AUG KL 17

Bli med på diverse utfordringer i Styrkestien og opp til Rødlåven, eller Blukkuåsen, det er valgfritt. Forskjellige aktiviteter med hinderløype. Nytt av året: Det blir konkurranse blant elevene i 1. – 7. klasse ved Flå Skole. Det er om å gjøre at flest mulig klassekamerater deltar. Den av klassene, som har størst deltagelse ut i fra antall elever i klassen vinner en FRUKTKURV med masse godsaker, som vil bli levert til elevene på tirsdag 29.august. Så møt opp – det er DIN klasse som skal vinne!




Månedens trimpost juli og månedens trimpost august

Postet av Flå IL - Trim den 6. Aug 2022

Månedens trimpost for august er Blukkuåsen, du får 20 poeng ved innsjekk her i august. Det vokser og gror overalt, samt oppe ved posten. Det er vanskelig å holde buskaset unna, selv om vi har klipt med kantklipper, for å fjerne det verste. 

Månedens trimpost på juli var Raudsand, og mange tok turen hit. 98 innsjekk er registrert på trimappen. Avlesning er bare gjort via app nå i juli, for å forenkle jobben for trimavdelinga i ferietida. Heidi Bolland hadde flest besøk, med 14 innsjekk. Og den som er trukket ut som månedens trimmer er Wenche Gråbak, gratulerer - Gavekort på Prix Ler kommer i posten til deg.

Vi lever i en travel tid, men høster godt av den gode innsatsen som er lagt i Trimavdelinga gjennom flere år. Det er fint å se for oss som er med i Trimavdelinga nå. Et godt grunnlag, som har resultert i at vi har fine trimturer til mange trimposter, med plakater og oppslag som skal være til informasjon. Så selv om det vokser og gror overalt, og vi ikke rekker å rydde like godt som vi skulle ha gjort, så ta turen ut! Stien opp til Blukkuåsen er bratt og pulsen går opp. Belønninga får du når du kommer til toppen, hvor du kan sette deg på benken og nyte den fine utsikten. Nedenfor ligger noen bilder - og flere får du ved å ta turen ut selv, ønsker alle en fin tur ut!