Gudrunhuletrimmen 12.06.2022

Postet av Flå IL - Trim den 12. Jun 2022

Takk for en fin tur til Gudrunhula idag! Takk til alle 37 som tok turen hit - vi kokte bålkaffe og spiste sjokolade, og fikk mang en hyggelig prat. Gudrunhuletrimmen har vært tradisjon i over 40 år, og Brit Anni Øian hadde sin 42. tur hit idag, vi er imponert! Spennende å høre om den gamle historien fra 1907, om den store leteaksjonen etter Gudrun, hvor over 1000 mann deltok. Ved hula henger det et oppslag om historien, for de som ønsker å lese. Man kan utforske selve hula ved å krype igjennom, spennende trim for store og små. Vi kan anbefale å ta turen hit i Juni - 40 poeng venter for dem som benytter Trimpoeng-appen. 

Vi minner også om sommer-konkurransen som varer i hele Juni-måned: besøk minst 8 trimposter på en dag, det har ingen betydning hvilke poster man besøker. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med dato og hvilke poster, og du er med i trekningen av en "Sommer-bag" med solkrem, badehåndkle og annet fint til sommeren. E-post må sendes innen 30. juni, Premien kjøres ut fredag 01. juli. Håper dette kan være til motivasjon for å komme seg ut på tur :-) Månedens trimpost mai og månedens trimpost juni

Postet av Flå IL - Trim den 3. Jun 2022

Månedens Trimpost i juni er Gudrunhula. Ta turen hit og for de som benytter Trimpoeng-appen, venter 40 poeng ved innsjekk her i juni. 

Månedens trimpost for mai var Botnmyra, og det var notert 382 besøk i Trimboka ved posten. Kristoffer Bolland hadde flest, med 20 besøk. Marit N. Holte ble trukket ut som heldig vinner - gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. Nå ser vi at det var registrert flere besøk i Trimboka, enn det var innsjekk ved Trimpoeng-app, som viste 293 innsjekk. Det er gledelig å se at folk har begynt å skrive seg inn i Trimboka igjen, og vi trekker månedens vinner ut i fra de som har skrevet seg i Trimboka. 

Søndag 12. juni arrangeres Gudrunhuletrimmen. Da blir det kaffeservering ved Gudrunhula fra kl 12-13. Håper du tar turen hit :-)

I juni arrangerer vi i tillegg en sommer-konkurranse: for å delta må du besøk minst 8 trimposter på samme dag, og det har ingen betydning hvilke poster man besøker. Send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med dato og hvilke poster, og du er med i trekningen av en "Sommer-bag" med solkrem, badehåndkle og annet fint til sommeren. E-post må sendes innen 30. juni, Premien kjøres ut fredag 01. juli. Håper dette kan være til motivasjon for å komme seg ut på tur :-)

Ønsker alle en fin juni - med besøk til Gudrunhula eller noen av de andre postene i Flå. Rydding av tursti

Postet av Flå IL - Trim den 6. Mai 2022

Rydding av tursti over Skardet - 

DUGNAD LØRDAG 07.05. kl 10

Vi skal samles og ha en liten dugnad på lørdag, for å rydde veien som går igjennom Skardet. Vi ønsker å rydde vekk det som vokser på veien ned til veggrøfta. Har du ryddesag/ utstyr som kan brukes, så ta det med. Vi får gjort mye dersom vi er flere, så vi håper at du/dere har anledning, ta gjerne med en venn :-)

Ta kontakt med leder for Trim dersom du er usikker på hvor denne turstien/veien er. 

Kaffe og niste må alle ta med selv, så tar vi en kaffe og matpause etter økta :-)

Månedens trimpost april og månedens trimpost mai

Postet av Flå IL - Trim den 2. Mai 2022

Månedens trimpost i april var Styrkestien. I trimboka ved posten, kunne vi se at posten var besøkt hele 298 ganger. Så fint at folk har begynt å skrive seg inn i trimbøkene igjen. Mari Gamst hadde flest besøk, med 18. Ann-Kristin Eggen ble trukket ut som månedens vinner, gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i mai er Botnmyra, så ta turen hit. Fortsett å skriv dere i trimbøkene, og dersom man benytter Trimpoeng-appen, får man 20 poeng ved innsjekk for Botnmyra i mai. 

Trimpoeng-administrasjonen har hjulpet oss å nullstille poengene i Flåtrimmen for oss, så nå er del 2 av Flåtrim-konkurransen igang. Alle som hadde sjekket inn 01. mai har fått poengene registrert i del 2 av konkurransen. Oppfordrer alle til å gripe sjansen og samle poeng nå, før naboen har rukket å få altfor stort forsprang :-) 

Minner med det samme om kaffeservering ved Botnmyra 22. mai. Da blir det servering av kaffe og kake, og hyggelig samvær mellom kl 12 - 13. Det er konfirmasjon i bygda denne dagen, det var vi ikke klar over da vi planla trimplanen for 2022. Vi håper at dere som ikke er invitert i konfirmasjon denne dagen vil ta turen opp til Botnmyra denne dagen. 
Barnas Dag i Styrkestien 24.04.

Postet av Flå IL - Trim den 24. Apr 2022

Takk for en veldig fin "Barnas Dag i Styrkestien" i dag. Takk til alle som kom å deltok; 36 ivrige barn ble påmeldt. De tok turen rundt i stien, prøvde forskjellige aktiviteter, telte vester og fikk smoothie og diplom da de kom i mål. Takk til Coop Prix Ler, som sponset oss med smoothie! 

På det nederste bildet vises en "kosebamse" og hvit klut som ble funnet. Dersom noen savner denne kan de henvende seg til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18. 

Styrkestien er månedens trimpost, skriv dere i boka og bli med i trekningen for April.

Ønsker alle en fin uke - med nye turer og fine opplevelser!