Flåsætra - nytt innsjekkingspunkt

Postet av Flå IL - Trim den 9. Jan 2022

Flåsætra: Vi har lagt til et nytt innsjekkingspunkt i Trimpoeng-appen, som ligger på Langmyra. Du går forbi trimposten Tjukkåsen, på nord-øst siden av Storlerhaugen. Fortsett langs skitraseen og du vil få Flåsætra på høyre side. Dette innsjekkingspunktet ble lagt til for de som ønsker å gå hele langrunden på Langmyra. 

Januar-konkurranse i Trimpoeng: Vi har mange fine trimposter i Flå, og arrangerer en januarkonkurranse. For å delta; må man sjekke inn på forskjellige trimposter i løpet av Januar, hvor bokstavene kan brukes til å danne ordet "Vinter". Premien er et gavekort fra Sport 1 Melhus Torget, verdi 300 kr. Send mail innen 31.januar til leder.flail.trim@klubbkontor.no med hvilke trimposter, og du er med i trekningen. 


0 Kommentar

Flåtrimmen 2022

Postet av Flå IL - Trim den 31. Des 2021

Det nærmer seg nytt år og Trimavdelinga ønsker å takke alle turglade trimmere for året som har vært!

Del 3 av Flåtrimmen 2021 viser ett fortsatt stor engasjement, og Ann Kristin Sandvik endte opp med over 5300 poeng. Hun ble derfor den trimmeren med flest poeng i del 3 i Trimpoeng konkurransen.

Topp 5 i del 3.: 

  1. Ann Kristin Sandvik - 5305p
  2. Arild Vårvik - 4125p
  3. Arne Christian Guldahl - 3995p
  4. Geir Bollandsås - 3275p
  5. Mari Gamst - 3115p

Flåtrimmen 2022 er nå åpen for påmelding i Trimpoeng-appen. Trykk på meny øverst til venstre og velg "Tilbake til konkurranseoversikt". Der skal Flåtrimmen 2022 ligge klar.

Samme vilkår gjelder som tidligere. Konkurransen er gratis for medlemmer av Flå IL. (200,- for ikke medlemmer, betales til Vipps #525752)

Konkurransen deles opp i 3 deler, som foregående år:
Del 1 - Vinter (Januar-April)
Del 2 - Sommer (Mai-August)
Del 3 - Høst (September-Desember)

Årets Flåtrimmer 2021:

Trekningen av Årets Flåtrimmer 2021 foregår som tidligere år med innsending av utfylt skjema på trimplan. Trimplan kan lastes ned på denne siden for de som ikke har den for hånden (Trimplan2021). Skjema sendes på e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no eller i postkasse til Lykkjvegen 18 (ved parkeringa til skolen) innen 31 Januar 2022.


0 Kommentar

Månedens trimpost November og månedens trimpost Desember

Postet av Flå IL - Trim den 3. Des 2021

Månedens trimpost for November var Drammensveien. Det var mange som tok turen hit, 157 registrerte seg i Trimpoeng-appen. Marianne Bollandsås og Arne Christian Guldahl hadde flest; med 17 innsjekk hver. Ellinor Berg Nyhus er trukket ut som månedens trimmer, og et gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. Gratulerer! Månedens trimpost for Desember er Bybotsmyra, og vi kan friste med 20 poeng dersom du tar turen hit i Desember. Det er friskt nå om dagene, med mange minusgrader, men sola titter fram innimellom, så vi anbefaler å ta turen ut. I desember er det mulig å hive seg med på en liten adventskonkurranse hvor den som besøker 5 forskjellige trimposter er med i trekningen av en julekurv med frukt, nøtter og sjokolade. Du sjekker inn som vanlig med Trimpoeng-appen, og for de som ikke har appen er det mulig å sende en mail til: leder.flaIL.trim@klubbkontor.no Konkurransen varer fram til 20. desember, slik at vi har tid til å overlevere fruktkurven til jul. Vi ønsker alle ei fin adventstid! 

0 Kommentar

Månedens trimmer oktober og månedens trimpost november

Postet av Flå IL - Trim den 7. Nov 2021

Månedens trimpost på Oktober var Blukkuåsen, og det var 210 innsjekk på Trimappen. Nils Holthe hadde flest besøk; 15 innsjekk - bra jobba! Elisabeth Bolland ble trukket ut som den heldige vinner av gavekort fra Prix Ler, som kommer i postkassa til deg. Månedens trimpost for November er Drammensveien, og vi kan friste med 20 poeng ved innsjekk i Trimpoeng-appen. Trimposten ligger på en høyde med fin utsikt utover Møstadalen - og vi kan anbefale en tur tundt Aunåsen med det samme. Her er bilde fra tidligere idag hvor det var kaffeservering ved posten mellom kl 12 og 13. Det kom ca 25 stykk innom, og vi koste oss med kaffe og kake i fint høstvær. Nå er det like før snøen kommer - ta turen ut før skiene må hentes fram. 


0 Kommentar

Kvalifisering til Årets Flåtrimmer 2021

Postet av Flå IL - Trim den 17. Okt 2021

Vi i Trimstyret har diskutert hvilke kriterier som skal til for å være kvalifisert til å bli "Årets Flåtrimmer 2021". I forhold til at flere arrangementer har blitt avlyst i år, grunnet Covid-19 pandemi, så senker vi kravet fra 4 til 2 arrangementer. Det vil si at man må ha deltatt på minst 2 arrangementer i 2021 for å være kvalifisert, og ha besøkt 14 trimposter. Det er fortsatt mulig å kvalifisere seg da det gjenstår 2 arrangement; Kaffeservering ved Drammensveien søndag 7.november og Nissetrim 28. november. Så møt opp og bli med på disse :-) Ønsker alle ei fin tid framover med turer ute. Her er et bilde av utsikten og bålplassen ved månedens trimpost; Blukkuåsen. I oktober får du 20 poeng i Trimapp`en ved innsjekk her. Ønsker med det samme å informere om "Til topps i Flå" t-skjorte, fortsatt mulig å få kjøpt. Betaling gjøres enkelt i vipps-meny "Flå il Trim" nr #525752 og du finner "T-skjorte" i menyen. Dette er en unik t-skjorte kun designet med de høyeste toppene i området vårt. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline