Kvalifisering til Årets Flåtrimmer 2021

Postet av Flå IL - Trim den 17. Okt 2021

Vi i Trimstyret har diskutert hvilke kriterier som skal til for å være kvalifisert til å bli "Årets Flåtrimmer 2021". I forhold til at flere arrangementer har blitt avlyst i år, grunnet Covid-19 pandemi, så senker vi kravet fra 4 til 2 arrangementer. Det vil si at man må ha deltatt på minst 2 arrangementer i 2021 for å være kvalifisert, og ha besøkt 14 trimposter. Det er fortsatt mulig å kvalifisere seg da det gjenstår 2 arrangement; Kaffeservering ved Drammensveien søndag 7.november og Nissetrim 28. november. Så møt opp og bli med på disse :-) Ønsker alle ei fin tid framover med turer ute. Her er et bilde av utsikten og bålplassen ved månedens trimpost; Blukkuåsen. I oktober får du 20 poeng i Trimapp`en ved innsjekk her. Ønsker med det samme å informere om "Til topps i Flå" t-skjorte, fortsatt mulig å få kjøpt. Betaling gjøres enkelt i vipps-meny "Flå il Trim" nr #525752 og du finner "T-skjorte" i menyen. Dette er en unik t-skjorte kun designet med de høyeste toppene i området vårt. 



Månedens trimpost for September og Oktober

Postet av Flå IL - Trim den 6. Okt 2021

Månedens trimpost for September var Finngangen. Det var 68 innsjekk via Trimappen, og Berit Bolland hadde flest, med 10 innsjekk. Vi gjorde en trekning, og Heidi Bolland ble den heldige vinneren av gavekort fra Coop Prix, Gratulerer gavekort kommer i posten hos deg! Høsten er fin, med fine farger. Ta turen ut - månedens trimpost for oktober er Blukkuåsen, og du får 20 poeng for innsjekk her. 

Vil med det samme takke for en tur til Bortsvollen søndag 03. oktober. Det var så morro at så mange tok turen, nå som alt har vært nedstengt så lenge. Det var 36 som møtte opp, og 21 voksne og 15 barn. Det var servering av bålkaffe og twist, og de yngste ble med på litt lek og morro til slutt. Nedenfor er bilder fra dagen, takk for en fin tur!




Til Topps i Flå

Postet av Flå IL - Trim den 1. Okt 2021

Da er konkurransen "Til topps i Flå" avsluttet. Konkurransen foregikk i September måned, og det var om å gjøre å besøke de fire høyeste toppene i Flå; Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet - (Toppen på Kråkfjellet ligger vel også i Trondheim, men den diskusjonen tar vi ikke her;-) Vi lanserer en T-skjorte som det er mulig å få kjøpt, for de som er så spreke og har besøkt alle toppene. T-skjorten er hvit, med sort print og med bilde av toppene og navnet på hver fjelltopp øverst. Sponsorene Coop Prix, Melhus Banken og Heimdal Eiendomsmegling er trykt på baksiden. Prisen pr skjorte blir 250 kr - og for de som ønsker å bestille, send en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no T-skjortene fins i str S - M -L - XL, så det skal være noe for enhver ;-)

Det var mange som deltok i konkurransen og i trimappen var det 49 innsjekk på Vassfjellet, 31 innsjekk på Brungfjellet, 44 innsjekk på Ballfjellet og 38 innsjekk på Kråkfjellet. Vi har gjort en trekning blant alle deltagerne og Amalie Ørsnes Holthe ble den heldige vinneren av gavekort på Melhus Torget, verdi 500 kr. Gratulerer! 

Bra innsats til alle som har deltatt, vi er heldige som har så fine topper vi kan besøke!