Nytt trimår 2024 - Velkommen!

Postet av Flå IL - Trim den 31. Des 2023

Nå er vi på tampen av 2023 ; og vil takke for et fint år med trim :-)

Ny Trimplan for 2024 er kjørt ut i disse dager. De er lagt rundt omkring i postkassene. Desverre har vi trykt opp litt for lite, bygda er jo blitt større med mange leiligheter ved Litjskjeet blant annet. For de som ikke har mottatt trimplan, kan man laste ned/ skrive ut Trimplan selv. Gå inn på fanen "Trim" på hjemmesida og videre til Trimplan 2024. Beklager at det ble slik, til neste år skal vi trykke opp flere. 

Trimplan for 2023 kan leveres i postkassa til Line Ljøkjell, Lykkjvegen 18, eller sende en e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no og dere er med i trekning av å bli "Årets Flåtrimmer" for 2023. Hovedpremien er gavekort fra Sport 1 Melhus på 3000 kr, samt heder og ære. Kriteriene for å være kvalifisert er oppført på Trimplanen; man må delta på minst 4 arrangementer og ha besøkt minst 14 av Trimpostene våre ila året. 

For alle som har lyst til å være med i "Flåtrimmen 2024" og benytte Trimpoeng-appen er denne klar til å lastes ned nå. Trimpoeng-appen har til hensikt å motivere folk til å komme seg ut på trimposter. Vi har innsjekkingspunkter i tillegg til de fysiske trimpostene våre. Man er med og samler poeng og kan konkurrere med seg selv eller kanskje naboen? :-) Vi lager også små konkurranser i Trimpoeng-appen innimellom. Denne appen er gratis for alle som er medlemmer av Flå Idrettslag, øvrige må betale 200 kr pr år. Til #525752 på Vipps. 

Månedens trimpost for Januar er Flat rundløype på Langmyra. Ta deg en tur ut på ski - og få dobbel poengsum for de som benytter Trimpoeng-app. 

Ønsker alle trimmere et godt nytt år! 

Månedens trimpost november og månedens trimpost desember

Postet av Flå IL - Trim den 7. Des 2023

Først og fremst må vi takke for flott oppmøte på nissetrim og julegrantenning som var på søndag. Så bra at så mange dristet seg ut i kulda; selv om det var nede i 15 minusgrader. Møte med julenissen ble det også! Han ankom på rattkjelke; litt av en entre. Har ikke sett nissen rutsje ned på kjelke før, men reinsdyra trengte vel en pause...

Månedens trimpost i November var Drammensveien. 159 hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten, og Kristin Tangvik hadde flest besøk; 21. Bodil Ljøkjell ble trukket ut som månedens trimmer - Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer til deg.

Månedens trimpost i Desember er Møstaosen. Ta turen ut - det kan være godt med et avbrekk i en travel førjulstid. 20 poeng venter, for de som benytter seg av Trimpoeng-appen. 

Et år nærmer seg slutten, og siste innspurt ift å kvalifisere seg til å være med i trekningen av å bli "Årets Flåtrimmer". For å være kvalifisert må man ha deltatt på minst 4 av våre arrangementer,  samt ha besøkt minst 14 av de 21 Trimpostene våre. Dersom du har fylt kriteriene: Fyll ut Trimplan og lever i postkassa til Line Ljøkjell Lykkjvegen 18 eller send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no med oversikt over de arrangementene du har deltatt på, samt Trimposter som er besøkt. Dette må leveres innen 31. januar, slik at man har fortsatt litt tid for å få levert det. Premie til Årets Flåtrimmer 2023 er ære og berømmelse samt et gavekort pålydende kr 3000,- fra Sport 1 på Melhus. 

Ønsker alle en fin førjulstid!