Månedens trimmer i november, månedens trimpost i desember og nissetrim 6/12!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Des 2020

Månedens trimmer i november ble Marianne Bollandsås! Vi gratulerer og gavekort ligger snart i din postkasse. Kristin Tangvik hadde flest besøk med 28. Det var 284 innsjekkinger på posten via appen. 


Månedens trimpost i desember er Bybotsmyra. 

Nå søndag 6/12 er det nissetrim. Vi går samlet fra skolen kl 17 og rundt styrkestien, ved posten blir det enkel servering. Ta gjerne på nisselue/nisseklær. Vi oppfordrer til god avstand under arrangementet. Ikke møt om du/dere ikke er friske. 

I trimpoeng appen har vi en konkurranse gående. Besøk 5 forskjellige trimposter t.o.m 15 desember og du er med i trekningen av en julekurv med mye godt til jul. Kom igjen og bli med:)Månedens trimmer i oktober og månedens trimpost i november.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 4. Nov 2020

Tusen takk til alle 42stk. som kom på kaffeservering i Drammensvegen den 1 november. 

Drammensvegen er månedens trimpost i november. 

I september skulle vi trekke månedens trimmer fra boka å de som noterte flest besøk der var Kjell og Gunnhild Rosmo med 19 besøk. Nils Holte hadde også notert 19 besøk i boka, men via appen så hadde han flest besøk på posten med hele 28 innsjekkinger. 

Det var 332 som hadde skrevet seg inn ila september.

Den som ble den heldige vinneren av et gavekort fra Prix Ler er Oda Bollandsås! 

Vi gratulerer så mye! Et gavekort ligger snart i din postkasse. 
Kaffeservering drammensvegen 1 november!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 27. Okt 2020

Vi i trimavdelingen står å serverer kaffe og kake ved trimposten i Drammensvegen mellom kl 12:00-14:00. Velkommen! 


Dette er også månedens trimpost i november. Topp 4 Flå og månedens trimmer i september.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Okt 2020

Det var dette fine bilde til Ann Kristin Sandvik som ble trukket ut som vinner på instagramkonkurransen og vinner et visagavekort på 500kr

Det var 33 som klarte og gjennomføre Topp 4 i Flå. 27 voksene og 6 barn😊  

Og det ble Amalie Ørsnes Holthe som ble den heldige vinner av Topp 4 i Flå og vinner et visagavekort på 1000kr🤩🤩

Månedens trimpost i september:
95 innsjekk på Finngangen ila september og Grete Langland hadde flest innsjekk på hele 9 stykk.

Reidar Einvik ble trukket ut som månedens trimmer! Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler er snart på tur.😊Månedens trimpost!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Okt 2020

Blukkuåsen er månedens trimpost! Fra nå av trekkes månedens trimmer fra trimpostboka!  Ta gjerne turen innom den fine treningstrappa i styrkestien på runden💪🏼

Kommer eget innlegg i kveld om hvem som vant topp4 i Flå konkurransene og månedens trimmer i september😊 Høsttur til Bortsvollen

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 28. Sep 2020

På søndag arrangerer trimavdelinga tur til Bortsvollen, mellom kl 12 og 13 blir det blir servert bålkaffe.  Kan gå fra Trongan eller Rangåvegen. Ta med familien, naboen eller en venn! Om du er usikker på vegen så gå gjerne sammen med noen som kan den😅 Detter er et av 4 arrangement du kan velge i for å kvalifisere deg til årets Flåtrimmer. 


Vi har med håndsprit.  

Husk smitteværnsreglene! 


🍁God tur! 🍁


https://facebook.com/events/s/h%C3%B8sttur-til-bortsvollen/1548327882019382/?ti=icl

Månedens trimpost i oktober er Blukkuåsen! God tur😊Månedens trimmer i August og månedens trimpost i September.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 1. Sep 2020

 45 stykk sjekket inn med appen ved Langlandsvollen.

Heidi Bolland gikk flest ganger hun hadde 5 turer.

Berit Bolland ble trukket ut som tilfeldig vinner og ble månedens trimmer.😊 Gavekort kommer i posten!  Gratulerer!

Månedens trimpost i September er Finngangen 526 moh.

 Lett kupert terreng, delvis myrlendt, ca 2 km. fra Rangåvegen til toppen. Fjellsko/støvler anbefales.

Fikk tilsendt et nydelig bilde av turen til Berit Bolland i dag! Anbefaler denne turen med utsikt i alle retninger. Husk også at vi arrangerer Topp 4 i Flå hele September😊 Les eget innlegg! 

God tur! TOPP 4 FLÅ I HELE SEPTEMBER

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 29. Aug 2020

I hele september arrangerer Flå il trim "Topp 4 i Flå". Det går ut på at man skal besøke 4 topper ila September. Toppene som skal bestiges er Vassfjellet, Ballfjellet, Brungfjellet og Kråkfjellet. Man sjekker inn via trimpoengappen eller sender en mail til Line Ljøkjell   leder.flail.trim@klubbkontor.no med dato på når toppene er besøkt. Man kan selvfølgelig besøke de flere ganger. Det trekkes ut en vinner blant alle som har besøkt alle 4 toppene ila September. Vinneren får et visa gavekort på 1000kr. Vi kjører også en Instagram konkurranse. Tagg et bilde fra toppturen med #Topp4flå og vær med i trekningen av et visagavekort på 500kr. Dette er også et av arrangementene som teller for å kvalifisere seg for årets Flå trimmer 2020.


Vassfjellet 30 poeng

Brungfjellet 40 poeng

Ballfjellet 50 poeng 

Kråkfjellet 100 poeng


Vassfjellet

1.P-plass på Løvset, v/ Uglevegen(Rønningsgjerdet), venstre side. 2,1 km fra start Løvsetvegen.
2.P-plass på Løvsethaugen, Markavollen parkering. 3,4 km fra start Løvsetvegen.
3. Kirkflå: Ta av E6 v/Prix på Ler. Kjør mot Klæbu og ta av første vei til venstre etter 10 m, Nyhusvegen. Følg den til skilt mot Kirkflå. Ta andre vei til høyre oppe på åsen. Bomvei. Følg denne forbi Ulvtjønna, til veien slutter. Går sti opp til toppen. Ca 4 km tur/retur fra parkeringa.
 4. Vassfjellvegen:  Ta av E6 v/bensinststasjonen på Kvål, følg Vassfjellvegen og ta til høyre i krysset der det står Til Vassfjellet. Ved neste veikryss ta til venstre og følg veien til parkeringsplass v/bommen. Ca 1,6 km fra E6. Ca 11 km tur/retur fra parkeringa. 

Vassfjellet er et sentralt friluftsområde som ligger i Klæbu, Melhus og Trondheim kommune. Området er det eneste virkelig høyfjellsterrenget (710 m.) sentralt i regionen, og er velegnet for friluftsliv hele året. Utsikten fra den flate toppen er fremragende.

Vassfjellet har en variert og fin natur, et variert planteliv og et rikt fugleliv. Området brukes til ski og fotturer, soppsanking, bærplukking, turorientering, skiidrett, skogsdrift, sauebeite, småvilt og storviltjakt og litt sportsfiske.

Ballfjellet

Parkering ved Rangåa.
 Kjør til Ler, kjør Fremovegen fra Ler sentrum, i retning Klæbu. Kjør ca 6 km, til Fremo leir. Kjør bomveg fra Fremo opp til Rangåa, ca 5 km. Bomvegavgift betales via mobil/sms nede ved starten på bomvegen.

Ballfjellet 566 moh. Turen starter ved parkeringa på Rangåa. Gå noen hundre meter tilbake på veien du kom ifra. I svingen ved ei hytte, starter merket sti. Merket med både røde og oransje merker. I begynnelsen er det stigning til du er oppe ved en åskam. Der er det fin utsikt. Følg stien videre ned mot foten av Ballfjellet, og oppstigningen begynner her. Det er flere knauser ved toppen, men posten ligger ytterst mot sør oppe på fjellet. Her er det fantastisk utsikt. Ser t.o.m Trondheim i det fjerne. Turen er ca 4,5 km en vei.

Brungfjellet

Parkering ved Rangåa.
 Kjør til Ler, kjør Fremovegen fra Ler sentrum, i retning Klæbu. Kjør ca 6 km, til Fremo leir. Kjør bomveg fra Fremo opp til Rangåa, ca 5 km. Bomvegavgift betales via mobil/sms nede ved starten på bomvegen. Følg vegen til Raudsand der er det skiltet og merket en sti litt nede i bakken mot Teigatjønna som går til Brunga. Stien går opp forbi Teigavollen å videre bakover. Følg stien/merkene til du kommer til ei bru som fører over Brunga. Nå skal du følge merkene opp til høyre forbi ei hytte. Ganske bratt noen plasser. Når du kommer opp over tregrensa ser du toppen av Brungfjellet og velger vei til toppen selv. 

Kråkfjellet

Kråkfjellet er Trondheims høyeste fjelltopp, etter kommunesammenslåingen med Klæbu i 2020. Toppen ligger 810 meter over havet. Folkekongen Olav V rastet her på en fjelltur sammen med tidligere statsminister Per Borten i 1969, og dette er markert med en plakett ved varden. Det er ingen enkel adkomst til fjellet, men korteste vei blir med bil via Lundamo og bomvei opp til parkeringsplass ved Samsjøen. Herfra tar det om lag to timer å nå toppen, hvis man går i jevn fart. Terrenget er stavete og ulendt med myr, svartmyr og dammer som man må gå rundt på sommerstid. 

Man kan kjøre til P.Plass på Rangåa og sykkle inn til Austtjønna, da ser du ser kråkfjellet til venstre bak Litjfjellet. Gå over Litjfjellet og forbi Kråksjøen,  fint  gå opp bak setervollene som ligger i Kråklia. 

  

https://www.tt.no/aktiviteter/121095/882691/ Trondheim Turistforening arrangerer felles tur 8 september om du er usikker på vegen eller vil slå følge med andre. 


Er du usikker på veien slå gjerne følge med en som er kjent. Kan jo avtale å gå flere sammen.  


Foto fra toppen av Brungfjellet av Brage Sæther.Felles tur til Brunga 15 august!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 10. Aug 2020

Lørdag 15 august blir det felles tur til Brunga, vi møtes på Rangåa P-plass kl 11.  

Følg E6 til Ler sentrum, ta av østover på Fremovegen (FV 712 mot Hyttfossen). Kjør ca 6 km, ta av til Fremo leir, bomvegen til Rangåa er på venstre hånd. Bompenger betales ved mobil/nettbank. Kjør til P-plassen ved Rangåbekken, ca 5 km fra Fremo leir. Herfra er det sti. Ca 3,5 km en vei fra parkeringa.           Støvler/fjellsko er å anbefale som skotøy. 


Vi forhold oss te smittevern-tiltak ift at alle må være friske og holde 1-meters avstand. 

Alle tar med egen mat og drikke. Vi tar med twist til kaffen 😊 De som blir med på turen kan sjekke inn ved Brunga og få 70 poeng👍 Mye multe og blåbær nå, så ta gjerne med noe å plukke i. Juli/August

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Aug 2020På månedens trimpost i juli var det 178 innsjekk ved Langvatnet på trimappen. Det var Bodil Ljøkjell som hadde flest innsjekk med 37! Imponerende.
Månedens gavekort ble funnet av Ingrid Lovise Hugdal Sakseide ved trimpost på Drammensveien.

Ny måned - nye utfordringer 😉 

Månedens trimpost i august er Langlandsvollen. Selve trimpost-plakaten er desverre ikke komme opp enda da vi venter på nye. Ligger bok der, men trekkinga vil skje via appen.  Fra krysset i Lokdalen der du tar av mot Langlandsvollen er det ca 1,8 km til der du tar av veien til trimposten. Fra  merket vi har satt ved veien og opp til posten er det et par hundre meter bare. Hele turen fra Rangåa P.plass og til trimposten er det 6,5 km. Legger ved bilder med litt forklaring. Ellers e det fellestur til Brunga lørdag 15.august som vi oppfordrer og bli med på. Mer info kommer.Resultat på konkurranse og månedens trimmer i Mai.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Jun 2020

Da er trekningen gjennomført og vi har kåret vinnere for Mai-konkurransen: 53 stykk var kvalifisert! Arnstein Holte var den heldige vinner av gavekort på 1000 kr og Bård Eggen vant gavekort fra Sport 1 på 500 kr. Gratulerer!  

Månedens trimmer på Botnmya for mai: 

Det va 536 besøk via appen og Trond Henrik Reitan ble trekt ut som tilfeldig vinner. Gavekort fra Prix Ler vente i posten 🎉

God tur til månedens trimpost Møstaosen.  (Mye vann i stien) Gudrunhuletrim 2020, Konkurranse og månedens trimpost i juni.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 31. Mai 2020

Det blir Gudrunhuletrim i år også. 

Husk å hold avstand. Trykk på link under for info om turen.

Gudrunhuletrimmen innbydelse 2020nettutgave.doc


Kan alle de som har deltatt på konkurransen i Mai om å besøke 31 trimposter å som ikke har trimpoengapp sende inn liste til Line over besøkte trimposter snarest. 


Månedens trimpost i Juni er Møstaosen. Den posten er flyttet litt nermere pga at stien har rast ut enda mer. 


God tur:)
Da åpner vi trimpostene Møstaosen og Kaldvellosen igjen.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 19. Apr 2020

Da åpner vi opp trimpostene ved elva igjen. Er litt vann i undergangen, men det er fremkommelig! God tur🌞
Trimpostene ved elva blir midlertidig stengt!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 17. Apr 2020

På grunn av gjentatte kryssinger av jernbanesporet, velger Flå IL midlertidig å stenge trimpostene ved Kaldvellosen og Møstaosen. Postene blir aktivert igjen så snart det er fremkommelig i jernbaneundergangen.Trimpoeng-konkurranse , månedens trimmer og månedens trimpost.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Apr 2020

Heldig vinner i Trimpoeng-konkurransen ble Marianne Bringedal. Hun var en av mange som hadde sjekket inn på minst 6 forskjellige trimposter fra 11.03 - 31.03. Et påskeegg kommer til deg - Gratulerer!! 🐣
Ola Raaen Grendstad ble månedens trimmer for Losavollen. Det har vært 84 innsjekk via appen, og mange har nok gått dit i tillegg uten å sjekke inn. Flest besøk hadd Eirin Folde Eggen med 15 innsjekk!
Vi har blitt nødt te å gjennomføre trekningen kun via Trimappen "Trimpoeng", ettersom vi ikke er anbefalt å skrive i trimbøker i disse tider.
Månedens trimpost i April er styrkestien.
Vi i Trimavdelinga ønske alle sammen ei god påske med fine tura ut i nærområdet.Månedens trimmer i februar og månedens trimpost i mars.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 5. Mar 2020

Månedens trimmer ble 

Isak S Fremo.

Totalt 333 besøk på posten

Flest besøk Kjetil Reitan, med 17!

Månedens trimpost i mars er Losavollen.  Trimpoeng på seterrennet!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 28. Feb 2020

Hei til alle dere sprekinger som skal gå seterrennet på søndag. Noen av dere samler kanskje trimpoeng! Posten på langlandsvollen blir utvidet, så der kan man sjekke inn i løypa nedenfor vollene.  
God tur!


(Takk for lånet av bilde Veronica Lufall)Månedens trimmer i januar!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Feb 2020


Månedens trimmer ble

Per Kenneth Fremo. Gratulerer! 

Antall besøk var 275

Flest besøk Kjetil Reitan med 24!!Dagens løype!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Feb 2020

Takk til alle som trosset været og kom innom ulvehiet på dagens løype! Ca 50 store og små. Bål, varm drikke, lek og moro.
Regn i bygda betyr snø på Langmyra😊 Husk at Ulvtjønna er månedens trimpost. 30 poeng for den som bruker trimpoeng appen. Men du må skrive deg i boka for å være med i trekningen av et gavekort på 250kr fra Prix Ler. Månedens trimpost og arrangement i februar. Husk å levere trimplan for 2019 innen lørdag 1/2!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 30. Jan 2020

Månedens trimpost i februar er Ulvtjønna. Og på søndag 2/2 er det dagens løype, vi står å har servering ved gapahuken «Ulvehiet» på Langmyra. Mellom 12:00-13:30.
Vi lager bål som er fritt til bruk! Alt er GRATIS!
Dagens løype inngår i Flå Challenge. http://www.flaail.no/blog/post/154060/fla-challenge-2020?ispage=true

Husk å levere trimplan for 2019 før lørdag 1/2 om du skal være med i trekningen om å bli årets Flåtrimmer!Ny trimpost!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 12. Jan 2020

Da er trimposten i Lokdalen historie! Og vi ønsker dere velkommen til vår nye trimpost Langlandsvollen!  Det kommer merker etter hvert, men dere tar til høyre i Lokdalen og følger veien mot Langlandsvollen. 

Koordinater er: 

63 grader 10.00 minutter nord

10 grader 31,43 minutter øst

En perle av en plass med nydelig utsikt!  Nå er det fantastisk skiføre på Flåmarka. Kan gå over alt.  Legger ved bilde av et kart så dere ser sånn ca hvor den står. God tur! 


Bilde bildetekstMånedens trimmer i desember og månedens trimpost i januar!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 6. Jan 2020

Langvatnet

I desember 2019 var 34 personer innom posten, derav  16 menn og 18 kvinner. 

Totalt 60 oppføringer i desember 2019. Det er 5 

mindre enn desember 2018. 


Norunn og Ingunn Holthe hadde flest besøk, begge med 5 besøk i desember.


Heldige vinner av trekning: Marianne Lenas (eller Lenæs) Hansen og Ulu (hund)


Vi gratulerer!  


Månedens trimpost i januar er Tjukkåsen!  Husk at du må skrive deg inn i boken for å være med i trekningen av månedens trimmer.