Månedens trimmer i november

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 5. Des 2016

181015 015.JPG

I november hadde det vært 116 besøk på månedens trimpost som var Drammensveien. Flest besøk hadde Harald Birkeland med 9 noteringer.

Månedens trimmer ble Sigrun Voll. Vi gratulerer! Et gavekort fra Prix Ler kommer din vei.
Månedens trimpost i desember

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 5. Des 2016

Månedens trimpost i Desember er Kaldvellosen. Dette er en overkommelig tur for de fleste. Det er også veldig barnevognvennlig å gå til denne posten. En fin trimtur og en god anledning til å ta seg en snartur ut i julestria.

GOD TUR!
NISSETRIM,- OBS! Endret dato og sted

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 5. Nov 2016

Søndag 4 desember kl 16.00. Oppmøte ved skihytta.

Ta på deg nisselua og bli med på nissetrim. Vi går fra skihytta og til trimposten ved Langvatnet.

Ved trimposten blir det enkel servering. Dette teller arrangementet som ett av de fire du må ha vært med på for å være med i trekningen om årets flåtrimmer. Siste sjanse for de som mangler ett arrangement.

VELKOMMEN!
Kaffeservering i Drammensveien

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 5. Nov 2016

KAFFESERVERING I DRAMMENSVEIEN

Søndag 13.november inviterer Trimavdelingen til kaffeservering ved trimposten i Drammensveien. Dette er også månedens trimpost så de er en fin anledning til å få skrevet seg inn i trimboka og være med på trekningen av et gavekort fra Prix Ler.

Dette arrangementet er også ett av de fire som teller med i trekningen av årets Flåtrimmer.

Velkommen!
Månedens trimpost i november

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 5. Nov 2016

November kommer med snø og nye trimmuligheter. Månedens trimpost i november er Drammensveien. En ypperlig turmulighet for alle, også de som går med vogn e.l.
Månedens trimmer i oktober

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Nov 2016

Månedens trimpost ble i løpet av oktober besøkt 83 ganger. Av disse hadde Harald Birkeland besøkt den flest ganger med hele 10 noteringer. Månedens trimmer ble Erik Birkeland. Gratulerer med gavekort pålydende 250,- fra Prix Ler
STEP OG STYRKETRENING HØST 2016!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 27. Aug 2016

Da er vi klar for en ny sesong med trening til musikk i gymsalen på Flå skole tirsdager

Kl. 20.00-21.00. Første trening blir tirsdag 6. september. Dette er lystbetont trening der vi har en kondisjonsdel med eller uten step og påfølgende styrketrening. Instruktør er Ragnhild Nyhus Røsbjørgen. Dette er trening for alle uansett alder og form, svette blir vi!

Pris: for medlemmer av Flå IL: 400,- for hele sesongen fram til jul.

Ikke- medlemmer: 500,-

Velkommen!

Hvis dere lurer på noe, ta gjerne kontakt med Kari Johanne Einvik, mobil: 48233571.

Vennlig hilsen Flå IL Trimavdeling
Oppsamling GUDRUNHULETRIM

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 15. Aug 2016

image.jpgHelgen 20. og 21.august har du/dere muligheten til å ta igjen Gudrunhuletrimmen om dere ikke fikk vært med 12.juni. Gudrunhuletrimmen er obligatorisk om du vil være med i trekningen om årets Flåtrimmer. Du kan gå når du selv vil disse to dagene. vi vil oppfprdre alle til å gå rundturen fra Langland.

Registrering og betaling hos Kari Johanne Einvik søndag 21.august kl 1800-2000.

Voksen: 60,-

Barn: 40,-

Familie: 200,-

GOD TUR!
Månedens trimmer i juli

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Aug 2016

Månedens trimmer i juli ble Odd Harald Hofset. Han hadde besøkt trimposten 7 ganger. Tilsammen var trimposten ved Langvatnet blitt besøkt 111 ganger i løpet av juli.
Månedens trimpost i august: Gudrunhula

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Aug 2016

E:\2013\2013\2013\P1060511.JPG

Månedens tirmpost nå i august er Gudrunhula. En kjempefin tur innover i Flåmarka som passer for alle. Vil du ha en skikkelig langtur går du rundturen fra Langland, ønsker du en kortere tur så går du fra parkeringsplassen på Trongan. God tur!
Ekstra gavekort i juli 😄🌞

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 14. Jul 2016

I juli har trimavdelingen lagt ut et gavekort fra Sport1 på en av våre trimposter! Lykke til med jakten og god sommer alle trimmere 🌞😄
Månedens trimpost juli; Langvatnet

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 4. Jul 2016

Månedens trimpost i juli er Langvatnet. Kanskje kan det friste med et lite bad etter turen?
Månedens trimmer i juni 2016

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 4. Jul 2016

220415 038.JPG

Månedens trimmer i juni ble Marit N Holte. Kjell Holte og Berit Bolland hadde flest noteringer med hele 30 besøk hver. I alt hadde 543 personer skrevet seg inn i posten på Blukkuåsen i løpet av juni.
Månedens trimmer i mai

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Jun 2016

I løpet av mai hadde 820 stk besøkt trimposten ved Botnmyra. Det er imponerende mange spreke folk i bygda! Månedens trimmer ble trukket til Anders Holte som vant et gavekort hos Prix Ler.

Heidi Bolland var den som hadde besøkt posten flest ganger med hele 31 innskrivinger. Hun ble tett fulgt av Hilde Mosand med 26 besøk.

Månedens trimpost i juni er Blukkuåsen.
GUDRUNHULETRIM 2016 søndag 12. juni fra klokka 10.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Jun 2016

Påmelding ved Langland Øvre.

Veibeskrivelse:

Fra Ler sentrum, følg fylkesvei mot Klæbu, ta av opp simensbakken og følg skilting til Langland. Parkering her ved start. Det er ca. 1 1/2 times gange opp til hula.

Natursti:

Vi oppfordrer alle fra skolealder til å gå løypa helt fra start. Det blir naturstiposter fra start til mål oppe ved Gudrunhula. Heder og ære, og uttrekkspremier til de som deltar.

Deltageravgift:

Voksen: 60,-

Barn: 40,-

Familie: 200,-

Merker:

1 år: Bronse

5 år: Sølv

10 år: Gull

Deretter 15, 20, 25 og 30 årsplaketter. Hefet Taterjakta i Flå høsten 1907. Høle oppi Flå" av Endre Hugdal selges og kan kjøpes ved start.

Gratis servering av kaffe, kjeks og saft ved hula. Arrangementet inngår som obligatorisk krav for å bli med i trekningen om årets flåtrimmer.

VELKOMMEN til Gudrunhuletrim!! :-)

Årets klubbmestere i terrengløp!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Jun 2016

Spreke ungdommer ble klubbmestere og fikk gavekort fra Melhusbanken for innsatsen.
Klubbmesterskap i terrengløp eller terrengtrim om du vil :-)

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 25. Mai 2016

Årets utgave av terrengløpet/ terrengtrim går av stabelen førstkommende lørdag, 28. mai. Løypa starter ved grinda ved Reitan og går ned mot Karihytta, deretter opp mot Blukkuåsen, og ned til gården. Vi følger deretter veien mot skaret, og så over skaret og ned til mål ved grinda der løpet startet. Løypa er ca. 2,5 km lang og passer for alle enten du har lyst å å gå, jogge lett eller løpe fort.

Vi tar påmelding fra klokka 11, og har fellesstart 11:15. Den som kommer først i mål i dame, herreklassen får premie. Det blir uttrekkspremier til barna som deltar, og medalje til de minste. Servering av frukt, saft og kaffe etter målgang til alle som kommer.

Dette er ett av arrangementene som kreves for å bli med i trekningen om å bli årets flåtrimmer 2016. Bli med på en hyggelig og uhøytidelig dag sammen trimavdelingen.

Bildene er fra fjorårets arrangement.
Månedens trimmer i april.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Mai 2016

Trimavdelingen gratulerer Hans Kvernød som måndens trimmer i april! Gavekort fra vår samarbeidspartner Coop Prix Ler på 250,- er underveis til vinneren. Det var 438 besøkende på trimposten ved Møstaosen i løpet av måneden. Eva Kjøsen hadde notert navnet sitt imponerende 23 ganger i april.
Kaffeservering på Botnmyra 1.mai

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 23. Apr 2016

Kaffeservering ved Botnmyra!

Trimavdelingen håper å se deg ved trimposten på Botnmyra søndag 1 mai fra klokken 11:00

Da blir det servert kaffe og noe å bite i.

Botnmyra er månedens trimpost i mai der du har muligheten til å bli trukket ut som månedens trimmer om du skriver deg på i boka. Månedens trimmer vinner gavekort fra Coop Prix Ler!

Botnmyra er ett av de minimum fire arrangementene som kreves til å bli med i trekningen av årets Flåtrimmer.

Vi håper på fint vær og at du kommer!

Velkommen
Årets Flåtrimmer 2015

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 12. Apr 2016

Gratulerer til John Einvik som Årets Flåtrimmer 2015! David Folde Eggen trakk John blant de 61 små og store som var kvalifiserte! For å bli kvalifisert, må man delta på minst 3 av trimavdelingen sine arrangement, og besøke minst 12 av 18 av trimpostene i løpet av året. Gavekortet på 3000,- er ærlig fortjent etter mange turer og god hjelp på alle arrangement i regi av trimavdelingen i fjor. Håper mange vil være med oss på tur dette året også. Følg med oss på trimplanen 2016, nettsiden her, eller på facebook Flå IL Trimavd.
Kaldvellosen og Møstaosen

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 8. Apr 2016

I går var det trimtreff ved Kaldvellosen med bål, kake, skuffkake og saft i vårsola. Posten ble godt besøkt av de som hadde fri, og det ble ett trivelig pesnjonistreff. I april er det Møstaosen som er månedens post. Stien er fin fram til posten, litt fuktig noen få steder. Følg med hvordan beveren jobber langs kanten av Gaula. God tur!
Månedens trimmer i mars

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Apr 2016

I mars var det veldig fint skiføre og Seterrennet ble avviklet en perfekt vinterdag. Det ga 132 besøkende på Losavollen i løpet av mars. Ole Flåøien hadde flest besøk med 7, men flere andre hadde vært der 5 ganger. Trimavdelingen gratulerer Kjell Berntzen fra Melhus som månedens trimmer!
Månedens trimmer i desember

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Jan 2016

Godt nytt år!!

Da har vi kommet til 2016 og vi kan begynne å sanke trimposter på nytt, men mange var å besøkte Langvatnet i løpet av desember. Det har vært skiftene vær med vind, regn, snø, måneskinn og sol, men det har ikke hindret folk til å ta en tur. Det var 111 stk som tok turen til Langvatnet der Rolf Høiseth gikk der flest ganger med 19 besøk. Hakk i hæl kom Harald Birkeland med 18 besøk. Månedens trimmer ble Jørgen Holte!

Trimavdelingen gratulerer :-)

Husk månedens trimpost som er Tjukkåsen. Det er mye is og litt snø så det er fullt fremkommelig med piggsko. Skiene må du nok sette igjen hjemme en liten stund til.