Det ekstra gavekortet for november er funnet!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 8. Des 2015

Ole Kristian Stav er den heldige vinneren av gavekortet fra Sport1, som lå på Ulvtjønna. Trimavdelingen gratulerer og ønsker alle en riktig god jul og ett godt nytt trimår! Trimplanene for 2016 blir delt ut til alle husstander i romjula.VELKOMMEN TIL SKØYTEISEN PÅ GÅSBAKKEN!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 10. Nov 2015

Vi i Leik Hockey ønsker at alle i vårt nærmiljø skal få bruke vårt
flotte anlegg. Vi har is til disposisjon på mandager kl 17.30 -18.45.
Her får dere hele banen som brukes til aktivitet for deres gruppe. Dere
styrer selv aktiviteten, hvis dere ønsker en trener eller aktivitør
fra oss, så spør gjerne om det.

Det barna må ha av utstyr selv, er hjelm og skøyter. Vi har endel
hjelmer til utlån så spør når dere kontakter oss for lån av banen.
Hjelm er påbudt!!!


Vi har åpen kiosk ved salg av vafler og drikke.


Er det noe dere lurer på, eller rett og slett ønsker å ta kontakt for
utlån av banen, så ta kontakt med Lillian Eid på tlf: 92054163.Månedens trimmer i oktober

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Nov 2015

Høsten har kommet for fullt og 78 stykk tok turen til bortsvollen i oktober. Berit bolland var den mest flittige til å gå med 10 turer. Den som ble trukket ut som månedens trimmer ble Anders Holte!


Husk månedens trimpost i November som er Drammensveien og kaffeservering på samme plass på farsdagen 7/11 klokken 11:00Månedens trimpost i november

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 29. Okt 2015

Månedens trimpost i november er

Drammensveien


Opp Simensbakken og til høyre v/sæter, mot Drammensveien. Evt.opp Møstadalen, ta til venstre v/Drammenveien. Trimposten er montert ved utkikkspunktet i Drammensveien. Ca 3,2 km fra Flå Skole.
Barnevognvennlig. Sykkelvennlig.

God tur!!


Gavekort pålydende kr 250,- fra vår gode samarbeidspartner Coop Prix Ler trekkes ut hver måned blant besøkende på månedens post!

Denne måneden kan det plutselig ligge et overraskende gavekort på en av trimpostene, i tillegg til det ordinære månedlige gavekortet! Følg med, følg med!!

8/11 kl 11:00 kaffeservering ved trimposten Drammensveien

29/11 NissetrimGapahukåpning 25/10 klokken 12:00

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 18. Okt 2015


Gapahukåpning!

Trimavdelingen har satt opp en gapahuk ved Ulvtjønna og nå er det tid for innvielse.

Møt opp ved Ulvtjønna søndag 25/10 klokken 12:00.

Det blir enkel servering og bålkos!Med vennligst hilsen

Trimavdelinga Flå il


Familietur til Bortsvollen

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 18. Okt 2015

Takk for turen alle sammen :-) Fin dag i Flåmarka med mye trivelige folk, masse lek og god stemning!


Familietur til Bortsvollen

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 13. Okt 2015

Søndag 18. oktober blir det familietur til Bortsvollen. Trimavdelingen loser tre ulike veier til arrangementet denne dagen. Dere kan velge å gå fra toppen av Rangåveien mot Finngangen, eller fra Trongan. Nytt av året er guiding fra p-plass på Rangåa over Grasdalshøgda til Bortsvollen. Det er oppmøte ved de tre stedene klokka 11. Det er litt i overkant av 3 km å gå fra hver av oppstartsstedene. Vi ønsker alle velkomne: om du er kjent i marka eller ikke, skal alle komme trygt fram enten du velger den ene eller andre veien. Når vi kommer fram til idylliske Bortsvollen, lager vi bål og finner på ulike aktiviteter for de som vil være med.


Månedens trimmer i september

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 4. Okt 2015

Månedens trimmer i september ble Isak Einvik. Det var 84 stykk som besøkte posten i september og Sissel Hvitsand besøkte den flest ganger med 10 besøk, og slo dermed Berit Bolland knapt med hennes 9 besøk.

Minner om at månedens trimpost i oktober er Bortsvollen!


Verdensdagen for psykisk helse

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 28. Sep 2015


Nå er denne boka plassert ved posten på Bottenmyra. Skriv navnet ditt i boka og bli med i trekningen om 500,- i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse. Ta gjerne med en venn og ta en pust i bakken på benken ved posten. God tur 😊


Hverdagsstress og psykisk helse

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 22. Sep 2015

Hverdagsstress og psykisk helse

Se hverandre – senk skuldreneTrimavdelingen vil også være med å arrangere denne dagen.

Vi legger ut en ekstra trimbok ved Botnmyra som du kan skrive deg på.

Start ved skolen, følg Lykkjveien og deretter skogsveien opp forbi Rødlåven. Gå forbi Karihytta og ta til høyre rett før Reitan Gård og følg skogsveien til Botnmyra. Trimposten finner du der hvor skogsveien deler seg, ca 2,5 km fra Flå Skole.

Denne turen er barnevognvennlig og sykkelvennlig ved tørt vær! Alternativt kan turen gå opp Flååsen og til Reitan Gård eller fra skihytta på Fremo og over Skaret.

Denne boka vil bli liggende der i uke 40 – 43.

Vårt mål er å oppfordre folk til å gå tur, gjerne be med seg noen som kanskje ikke går så mye på tur, kanskje en ny nabo eller en gammel nabo, rusle en tur-senke skuldrene og ta en prat – se hverandre.Det vil bli trukket ut et gavekort på 500,- til en av de som besøker trimposten i løpet av perioden.

Da håper vi at du tar utfordringen vår og inviterer en eller flere på gåtur.God tur!
Bilderesultat for ole brumm


KIM: Kjent I Melhus

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 19. Sep 2015Kjent i Melhus har startet opp igjen, og postene skal henge opp i 2 år. Det er 30 poster fordelt rundt i kommunen, og målet er at flere skal bli bedre kjent med alle de fine turmålene vi har i nærmiljøet vårt. I Flå har vi valgt trimpostene Blukkuåsen, Austtjønna og Kaldvellosen. Stiene er merket med orangerøde merker til alle KIM postene. Dere kan kjøpe kart og beskrivelsen over postene hos vår samarbeidspartner Coop Prix Ler. KIM sin kontaktperson i Flå IL er Bitte Sommersel. God tur! Bildet er tatt med utsikt mot Rangåa på vei fra Finngangen.


Ny gapahuk på plass!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 17. Sep 2015


I de siste dagene har Even Teialeret, Nils Holthe og Bjarne Sommersel bygget den nye gapahuken ved Ulvtjønna. Taket er tett, nå mangler bare torvtak, som vi håper å få litt yngre krefter til å hjelpe oss med. Gapahuken er ellers klar til bruk, og den ligger på en kjempefin plass ved krysset der ekstrasløyfen starter. Takk til grunneier Ole Henrik Engan for at vi fikk sette den opp akkurat her! Velkommen til alle, innvielsen blir når torvtaket er på plass.


Tur til Finngangen 20/9

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 15. Sep 2015


Tur til Finngangen 20/9-15

Bli med på en koselig høsttur til Finngangen.

Møt opp ved Rangåveien kl 11:00

Det kan være lurt med støvler eller gore-tex sko siden det er en god del myr.

Ta med mat, drikke, ei vedski og masse godt humør!Månedens trimmer i august ble

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Sep 2015

Månedens trimmer i august ble Ingrid Eidem Hova. Det var 247 stk som besøkte Raudsand i løpet av måneden og Berit Bolland besøkte den flest med 19 turer.
Vil minne om at månedens trimpost i september er Finngangen. Husk høstturen til Finngangen som er den 20/9!
Vi har en fin høst i vente!!


Tur til Perlestien

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 26. Aug 2015

Søndag 30/8 klokken 11.00 går vi fra Rangåa. Vi følger Perlestien.
Vi ber dere ta med perlinger i trå som vi kan henge opp langs stien. Det er en del myr så vi anbefaler støvler eller gode tursko.
Vi håper YR fortsatt er med oss med godt vær!!Månedens trimpost i september

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 26. Aug 2015Månedens trimpost i september erFinngangenStart fra høyeste punkt på Rangåveien, merket "Fuggellekan". Gå ca 2 km i sørlig retning. Trimposten finner du på ett tre nedenfor toppen av Finngangen. Kjempeflott utsikt!

God tur!!
Gavekort pålydende kr 250,- fra vår gode samarbeidspartner Coop Prix Ler trekkes ut hver måned blant besøkende på månedens post!HUSK:

5-6/9 Bendit Flå- cup

20/9 Høsttur til Finngangen start fra RangåveienOppsamlingsheat Gudrunhuletrimmen

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 17. Aug 2015

Lørdag 22. August og søndag 23. August kan de som ønsker å få godkjent årets Gudrunhuletrim gå til gudrunhulen og skrive seg opp i boka på trimposten der. Registrering og betaling foregår hos Kari Johanne søndag kveld etter kl.19. God tur! :-)


Gavekortet er funnet!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 16. Aug 2015Det ekstra avekortet er funnet! Det viser seg at det ble funnet etter en liten dag på Langvatnet, men ingen har meldt seg. Vet noen hvem Geir Aune er? Gavekortet fra vår sponsor Sportshuset Melhus venter hos Kari Johanne, telefon 482 33 571.


Steptreningene starter opp igjen!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 12. Aug 2015Dagens gladnyhet: Ragnhild Røsbjørgen starter på ny sesong med steptrening! Nytt treningstidspunkt: MANDAGER fra 20-21 i gymsalen på Flå Skole. For medlemmer av Flå IL koster det kr. 400,- og for ikke-medlemmer kr. 500,- Alle som ønskerå være med å trene kondisjon og styrke i sosialt fellesskap med vår inspirerende og gode instruktør er hjertelig velkomne! Vi starter allerede mandag 17.august kl.20.Månedens trimmer i juli:

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Aug 2015Der var 227 stykker som hadde skrevet seg på posten ved Møstaosen i sommermåneden juli. Eva Kjøsen noterte seg flest ganger med imponerende 31 besøk. Norunn Holthe ble trukket ut som vinneren av gavekortet på Prix Ler. Trimavdelingen gratulerer! Månedens post i august er Rausand. Minner også om det ekstra gavekortet som er lagt ut på en av de 18 trimpostene, det er ikke funnet... Vi ønsker alle en riktig god tur!

Det ekstra gavekortet

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 24. Jul 2015


Det er ingen som har funnet det ekstra gavekortet som er lagt ut i en av våre 18 trimposter i Flå. Kom deg ut å let etter det! Kanskje blir du den heldige vinneren :-)
Minner om at månedens trimpost er Møstaosen. En snill mann/kvinne har tatt med seg ljåen eller ryddesaga å ryddet stien i fra gapahuken til trimposten. Rene autobanen der nå!!!


Månedens trimmer i juni:

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 5. Jul 2015


Månedens trimmer på Blukkuåsen i juni ble Iben Eggen! Mona Stensås hadde flest besøk med 40(!) i løpet av måneden, mens mange andre også hadde vært over 30 ganger! Det ga totalt 968 besøk på posten i løpet av måneden. I juli er Møstaosen månedens post. God tur i sommer 😄


Tok alle 18 Trimpostene på en dag!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 26. Jun 2015Årets mål er nådd! Anders Holte og Reidar Einvik tok i går alle Trimpostene til Flå IL!! Turen startet med en joggetur opp Bjørga til postene Fisklaustjønna, Raudsand, Lokdalen, Austtjønna, Losavollen, Bortsvollen, Finngangen, Kaldvellvatnet og Gudrunhula. Da var halvparten av postene unnagjort, og tørre klær og sykler ventet ved Trongan. Sykkelturen startet ved Bybotsmyra, deretter til Drammensveien, Langvatnet, Tjukkåsen, Ulvtjønna, Bottenmyra, Blukkuåsen, Møstaosen og målgang ved Kaldvellosen. Gratulerer!


Gode kamper av G16!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 16. Jun 2015

Fredag 12. juni spilte Flå sitt G16 lag mot Melhus 2. Det ble en spennende kamp, 0-0 til pause. Men så ble det målfest på Flå Stadion. Tross regn og vind, var det stor stemning på tribunen, med ca. 50 tilskuere. Flå vant til slutt hele 5-0!

Søndag 14. juni spilte guttene en solid kamp, og klarte uavgjort 1-1 mot det sterke Størenlaget. Flå sitt lag ligger nå på 4. plass på tabellen når 8 serieomganger er spilt. Neste kamp er mot Kattem på fredag, og siste kamp er mot Utleira på søndag. Heia Flå!Bra oppmøte på Gudrunhuletrimmen!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 16. Jun 2015

Tross hagl- og snøbyger, var det ca. 100 deltagere på Gudrunhuletrimmen søndag. 25 barn fullførte naturstien som ble premiert med uttrekkspremier til alle deltagere. Naturstien gikk fra Langland og til hulen, den turen er ca 1 mil tur/ retur. Bra innsats i fuktig terreng! Ved ankomst hulen fikk alle kaffe, saft, boller, kjeks og sjokolade. Takk for oppmøtet alle sammen!BLI MED PÅ GUDRUNHULETRIMMEN 2015

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 7. Jun 2015
Gudrunhuletrimmen ble første gang, i regi av Trimavdelinga i Flå idrettslag, arrangert i 1978 og har siden vært en årlig foreteelse. Traséen går fra Øvre Langland, om Trongan og opp til ”Hølet i Flå” oppe i Hørvåsen. Derfra videre rundt og nordom Hørvåsen og ned til Langland, til sammen ca 10 km. Idrettslagets familietrim er inspirert av hendelsene i 1907, hvor Gudrun fra Kristinana forsvant. Fløttumsguten fra Singsås mente å "se" at hun var fanget av tater og ført til berget i Flå. Det må sies å være en historisk attraksjon å se åstedet for begivenhetene. I bergveggen foran en av hulene er det hogget inn årstallet 1907.

Opp ved hula tar de fleste seg god tid med en lang rast. Stort kaffebål, der svartkjelen putrer med nykokt kaffe etter hvert som turgåerne kommer. Til de yngste er det saft og boller. Noe godt til kaffen vanker også. For de som ønsker å ta seg inn i hulene, anbefales det å ta med lommelykt/hodelykt. Dette er en spennende aktivitet, spesielt for de yngste deltakerne.

Gudrunhuletrimmen samler hvert år god deltakelse. Årets arrangement vil i tillegg til det tradisjonelle opplegget også inneholde natursti på tur opp til hula og lek ved hula når alle er kommet fram!

Praktiske opplysninger om arrangementet

 • Start: søndag 14. juni kl. 10:30-11:00. Ca 1½ times gange til hula.
 • Startsted: Langland Øvre. Parkering v/start.
 • Veibeskrivelse:

  Fra Ler sentrum: følg Fylkesveien i retning Klæbu, sving opp Simensbakken, følg skilting til Langland.

  Fra Klæbu: Ta av Fylkesveien ved Fremo leir, følg skilting til Langland.
 • Deltakeravgift: Voksne kr 50,- Barn kr. 30,-. Familie kr 120,-
 • Terreng: skogsbilvei, myr. Støvler/fjellsko anbefales.
 • Servering: Gratis kaffe- og saftservering. Ta med matpakke.

  Trimmerker:

  1.gangs deltakelse: bronsemerke

  5 år: sølvmerke

  10 år: gullmerke

  Deretter 15-, 20- 25- og 30-årsplaketter.

  Uttrekkspremier. TRIMAVDELINGEN ØNSKER ALLE VELKOMMEN! :-)
Bottenmyra slo alle rekorder i mai!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 2. Jun 2015

995 besøkende på posten i løpet av måneden, og Kjell Holthe vant med 39 besøk. Mange hadde 31 besøk, og flere hadde over 20 også. Hildegunn Gravråk ble månedens trimmer i mai. I juni er det Blukkuåsen som er månedens post. God tur :-)


Artig å være med på årets terrengløp!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 31. Mai 2015

Årets terrengløp gikk av stabelen i fint vær lørdag 30.mai. Noen gikk løypen som startet ved Reitan, mens de fleste løp med fellesstart kl.11. Rundløypen var tørr og fin, og 2,8 km lang. Ved innkomst fikk alle barn medalje, og uttrekspremier ble trukket blant alle deltagerne. Det ble servert saft, kaffe, kake og frukt til alle etter løpet. I herreklassen vant Jan Magnus Røsbjørgen, og dameklassen ble vunnet av Ragnhild Røsbjørgen. Gratulerer til alle med bra innsats!Imponerende stor utfart til trimposten på Bottenmyra i mai!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 26. Mai 2015

Mange har vært med på konkurransen om å nå 31 besøk på Bottenmyra i mai. Det har vært spreke folk som har gått syklet eller løpt til posten til alle døgnets tider. Dette ga imponerende tall på totalt 995 besøk hittil! Kjell Holthe ble den som klarte flest besøk, med utrolige 39 noteringer i boka. Hildegunn Gravråk ble månedens trimmer, og vant dermed gavekortet på 250,- fra vår samarbeidspartner Coop Prix Ler. Bildet er tatt på toppen av Flååsen på vei til Bottenmyra på sykkel tidlig i mai. God trimtur :-)


Velkommen på klubbmesterskap i terrengløp 30. mai kl.11

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 12. Mai 2015

Terrengløpet er en rundtur fra grinda ved Reitan, ned mot Karihytta, stien mot Blukkuåsen som går til venstre for posten, veien bortover mot Rita Bolland og over Skaret. Turen er 2,8 km lang, og dere kan selv bestemme om dere vil gå eller løpe. Vinneren i dame og herreklassen blir klubbmestere, og det vil bli flere uttrekspremier. Om dere løper eller går turen, kvalifiserer det uansett også som ett av de tre arrangementene som kreves for å bli årets flåtrimmer 2015. Enkel servering ved grinda ved Reitan etter løpet. Bildet er tatt ved terrengløpet i 2010.


Koselig kaffeservering på Bottenmyra på søndag.

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 12. Mai 2015

Fint vær, masse folk, gode kaker og kaffe kokt på bål, ga mange en fin søndagstur. 112 noterte navnet i boka når trimavdelingen var på plass ved posten. I tillegg er det stor valfart til Bottenmyra som er månedens post i mai. Vinneren som trekkes tilfeldig blant alle besøkende, får et gavekort på 250,- fra Coop Prix Ler. Denne posten ligger 2,5 km fra Flå Skole, og er lett tilgjengelig med barnevogn, sykkel og for de som går eller jogger. Alternativt kan man gå fra skihytta over skaret eller via Flååsen. Det er mange som er motivert til å få flest besøk denne måneden, flere har vært minst en gang hver dag! GOD TUR disse fine maidagene ønskes fra trimavdelingen!