Terrengløp/terrengtrimtur

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 10. Mai 2017

Velkommen til terrengløp/terrengtrimtur på lørdag 13/5 kl. 12:00

Du kan velge om du vil løpe/gå med eller uten startnummer. Det blir uttrekkspremier til alle deltagere. Gavekort 300,- til vinner av klubbmester dame og herreklassen som løper på tid. Servering av frukt og saft til alle som kommer.

Deltakeravgift på terrengløpet, 50,- for voksne, 30,- for barn og 150,- for familie.

Løypa blir merket i dag, så de som vil teste løypa kan gjøre det. Den går fra froskedammen ved Reitan, ned mot Karihytta og over mot gården ved Blukkuåsen, veien tilbake over skaret.

Husk det er helt lov å gå eller være med uten startnummer for de som vil.

Oppmøte ved froskedammen/krysse ved Reitan.

Det blir felles start for de som vil konkurrere 12.15

Ser ut som det blir en fin lørdag :)Årets klubbmestere i terrengløp!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 3. Jun 2016

Spreke ungdommer ble klubbmestere og fikk gavekort fra Melhusbanken for innsatsen.Klubbmesterskap i terrengløp eller terrengtrim om du vil :-)

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 25. Mai 2016

Årets utgave av terrengløpet/ terrengtrim går av stabelen førstkommende lørdag, 28. mai. Løypa starter ved grinda ved Reitan og går ned mot Karihytta, deretter opp mot Blukkuåsen, og ned til gården. Vi følger deretter veien mot skaret, og så over skaret og ned til mål ved grinda der løpet startet. Løypa er ca. 2,5 km lang og passer for alle enten du har lyst å å gå, jogge lett eller løpe fort.

Vi tar påmelding fra klokka 11, og har fellesstart 11:15. Den som kommer først i mål i dame, herreklassen får premie. Det blir uttrekkspremier til barna som deltar, og medalje til de minste. Servering av frukt, saft og kaffe etter målgang til alle som kommer.

Dette er ett av arrangementene som kreves for å bli med i trekningen om å bli årets flåtrimmer 2016. Bli med på en hyggelig og uhøytidelig dag sammen trimavdelingen.

Bildene er fra fjorårets arrangement.Artig å være med på årets terrengløp!

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 31. Mai 2015

Årets terrengløp gikk av stabelen i fint vær lørdag 30.mai. Noen gikk løypen som startet ved Reitan, mens de fleste løp med fellesstart kl.11. Rundløypen var tørr og fin, og 2,8 km lang. Ved innkomst fikk alle barn medalje, og uttrekspremier ble trukket blant alle deltagerne. Det ble servert saft, kaffe, kake og frukt til alle etter løpet. I herreklassen vant Jan Magnus Røsbjørgen, og dameklassen ble vunnet av Ragnhild Røsbjørgen. Gratulerer til alle med bra innsats!Velkommen på klubbmesterskap i terrengløp 30. mai kl.11

Postet av Flå IL - Trim/Mosjon den 12. Mai 2015

Terrengløpet er en rundtur fra grinda ved Reitan, ned mot Karihytta, stien mot Blukkuåsen som går til venstre for posten, veien bortover mot Rita Bolland og over Skaret. Turen er 2,8 km lang, og dere kan selv bestemme om dere vil gå eller løpe. Vinneren i dame og herreklassen blir klubbmestere, og det vil bli flere uttrekspremier. Om dere løper eller går turen, kvalifiserer det uansett også som ett av de tre arrangementene som kreves for å bli årets flåtrimmer 2015. Enkel servering ved grinda ved Reitan etter løpet. Bildet er tatt ved terrengløpet i 2010.