Kaffeservering ved Botnmyra søndag 14.mai

Postet av Flå IL - Trim den 13. Mai 2023

Søndag 14. mai kl 12 - 13 blir det kaffeservering ved Botnmyra. Dvs ; kaffeserveringa foregår på vei opp mot posten, i krysset før veien går opp til Botnmyra, ved Reitan. Den sisten delen av veien opp til posten er dekket av is og snø, og ettersom folk har funnet fram lettere skotøy, velger vi å møtes i krysset nedenfor. Vi serverer saft, kaffe og kake - og forfriskende vannmelon ettersom det er meldt sol. Det blir ikke ekstra poeng denne dagen, ettersom vi ikke går hele veien til Botnmyra-posten, men alle som kommer skal få 20 poeng i innsjekk, ettersom Botnmyra er månedens post. 

Så ta turen ut - dette er en fin start på søndagen :-)
Månedens trimpost april og månedens trimpost mai

Postet av Flå IL - Trim den 7. Mai 2023

Månedens trimpost i April var Styrkestien. Det var 253 som hadde skrevet seg inn i boka ved Trimposten. Ann-Kristin Eggen hadde flest besøk, med 19 turer. Marit N. Holte ble trukket ut som heldig vinner - gratulerer, gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg!

Månedens trimpost i Mai er Botnmyra - du får hele 20 poeng ved innsjekk her i mai, om du benytter Trimpoeng-appen. Vi har jo startet del 2 av Trimpoeng-konkurransen, og poengsanking i denne delen fordeler seg litt annerledes ift at sesongen på Langmyra er på hell. Så nå ligger det godt tilrette for de som liker å gå/springe. Vi har hatt fint trimvær i det siste - håper derfor alle kommer seg ut og får besøkt noen av de fine trimpostene våre. 

Søndag 14. mai arrangerer vi kaffeservering ved trimposten på Botnmyra, hvor vi serverer kaffe og kake. Vi har valgt å vise bildet fra kaffeservering for noen år tilbake, hvor det var flott oppmøte. Vi håper å se deg på søndag, og ta gjerne med en venn.