Årets Flåtrimmer 2022

Postet av Flå IL - Trim den 27. Feb 2023

Nå er vinneren av Årets Flåtrimmer for 2022 kåret. Det var 26 stykk som var kvalifiserte; 20 voksne og 6 barn - og den heldige vinneren som ble trukket ut er : Bitte Sommersel - Gratulerer! Gavekort fra Sport 1 kommer til deg, verdi 3000 kr. Det er vel fortjent etter å ha deltatt på arrangementer og gått på trimposter i 2022. 

Vi fikk også trukket en vinner blant de som hadde besøkt alle trimpostene - og Mari Gamst ble heldig vinner her! Gratulerer; hodelykt blir overlevert hos deg. 

Til slutt gjennomførte vi en ekstra trekning blant de 6 barna som var kvalifiserte til Årets Flåtrimmer (selv om de også var med i hovedtrekningen), og Erik Stensås ble den heldige vinneren - Gratulerer; hodelykt blir overlevert til deg også :-) 

Månedens trimpost januar og månedens trimpost februar

Postet av Flå IL - Trim den 6. Feb 2023

Månedens trimpost på januar var Flat Rundløype på Langmyra. Denne posten har ikke trimpostkasse, og er kun et innsjekkingspunkt i Trimpoeng-appen. Mange hadde sjekket seg inn på januar, og noen har sendt e-post for å registrere seg. Anna Gurine Senneseth ble trukket ut som tilfeldig trimmer, Gratulerer et gavekort fra Prix Ler er på vei til deg! 

Månedens post for februar er Ulvtjønna, man får 30 poeng ved innsjekk her i februar, så ta turen ut :-) Trekningen vil bli foretatt via boka i trimpostkassen, så skriv deg opp, og du er med. 

Det ble gjort noen endringer fra Skiavdelinga, etter at Trimplanen for 2023 ble trykket opp. Det står oppført at det skal være Dagens Løype ved Ulvtjønna 19.februar, men dette utgår, da Dagens Løype ble gjennomført 14.januar. Dette til informasjon.  

Vi har mottatt mange Trimplaner for 2022, og vi vil i løpet av februar gjennomføre trekning av Årets Flåtrimmer for 2022.