Nissetrim og julegrantenning - 1. søndag i advent

Postet av Flå IL - Trim den 28. Nov 2023

NISSETRIM OG JULEGRANTENNING

 

Søndag 03.desember kl 16:45 møtes vi på parkeringsplassen ved skolen og går Styrkestien bort til trimposten i Styrkestien ved brua – her vil det bli servering av gløgg og pepperkaker. Etterpå går vi tilbake til skolen, hvor vi synger og går rundt juletreet og kanskje kommer nissen? Nissen frister med godtepose til «alle snille barn». Lyst til å bli med? Ta gjerne på nisselue hvis du har. Et hyggelig avbrekk i ei travel førjulstid, et fint møtepunkt for store og små! 

Et bilde som inneholder plante

Automatisk generert beskrivelse

Hilsen Flå IL Trim og Allidrett

 
Månedens trimpost oktober og månedens trimpost november

Postet av Flå IL - Trim den 7. Nov 2023

Månedens Trimpost for november er Drammensvegen. Søndag 05. november hadde vi kaffeservering ved posten. Det kom 22 stykk, til tross for regnvær. Vi hadde kaffeservering ved posten, og fine samtaler. 


På oktober var Lokdalen månedens trimpost. Vi valgte å lese av fra trimappen denne gangen, det var 14 stykk som hadde sjekket inn her. Tobias Ørsnes Holthe ble trukket ut som heldig vinner - Gratulerer! Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg.

Anbefaler alle å ta en tur ut selv om det begynner å bli høst og mørkere om ettermiddagene. Finn fram hodelykt og refleks - så vil du få en fin tur ut. Besøk gjerne Drammensveien som er månedens trimpost!