"Til topps i Flå" - vinnere av konkurransen

Postet av Flå IL - Trim den 22. Okt 2023

Da er konkurransen "Til topps i Flå" avsluttet. Konkurransen gikk ut på å bestige Brungfjellet, Ballfjellet, Vassfjellet og Kråkfjellet - de fire største toppene i Flå. Konkurransen pågikk i September og ut høstferieuka på oktober. Takk til alle som kvalifiserte seg; tilsammen 16 personer. Tre spreke barn, som alle får utdelt hver sin "Til topps i Flå" t-skjorte. Ellers er det mulig å kjøpe t-skjorte, koster 250 kr pr stykk.


Tre gavekort fra Sport 1 Melhus er trukket; til en verdi for 500 kr. 

Vinner barn: Lukas Sandvik Gråbak

Vinner kvinner: Jorid Sunnset

Vinner menn: Per Kenneth Fremo

GRATULERER - til spreke trimmere!


Takk til Sport1 på Melhus for sponsing av konkurransen!

Månedens trimpost september og månedens trimpost oktober

Postet av Flå IL - Trim den 8. Okt 2023

Månedens trimpost i september var Finngangen. 33 hadde tatt turen hit og skrevet seg inn i boka ved posten. Ann Kristin Sandvik og Kristin Tangvik hadde flest; med 3 besøk hver. Lukas Sandvik Gråbak ble trukket ut som månedens trimmer - Gratulerer : Gavekort fra Prix Ler kommer i posten til deg. 

Månedens trimpost i oktober er Lokdalen. Dette er en fin post å besøke på høsten. Man må kjøre opp til Rangåa og parkere. Det er bomvei opp dit, fra Fremo. Vi kan friste med 20 poeng for de som benytter seg av Trimpoeng-appen. 

Over her er bilde innsendt av en av de spreke trimmerne som har kvalifisert seg i "Til topps i Flå". Konkurransen varer ut høstferien; t.o.m. 15.oktober. Gå på tur til Ballfjellet, Brungfjellet, Vassfjellet og  Kråkfjellet - og du er med å kvalifiserer deg i konkurransen. For de av dere som har gått på disse toppene, send e-post til leder.flail.trim@klubbkontor.no. Har mottatt e-post fra endel, men det er ikke for sent enda :-) Så finn fram sko eller støvler, og ta turen ut på de fine toppene våre!