Uke 12

Postet av Flå IL den 18. Mar 2024

Påskeegg 23 cm sjokolade og Smågodt 850g | Lyreco®UKE 12

M – M – M påske og påskekonkurranse – besøk minst 7 trimposten med bokstaven M i seg før 20. mars og du er med i trekningen av 5 påskeegg. Du blir med når du sender dine trimposter til leder.flail.trim@klubbkontor.no

 


God påske - Påskekylling på ski tur - PÅSKE - Tegninger.no

Flå skole og barnehage kjører gul uke denne uka, og vi utfordrer også våre medlemmer til å ha på seg noe gult på trening eller ut på tur. Ta gjerne bilde og tagg oss #flaail



17. mars ble Årsmøtet for Flå IL avholdt. Vi er stolte over medlemmene og bygda som igjen har stilt opp med dugnadsånd og vilje til å ta på seg verv i Laget. Vi ønsker hjertelig velkommen til gjengen som skal være med å skape aktivitet for barn, unge og voksne i bygda.

Og takker samtidig for innsats og samarbeid til de som gikk ut av verv.Vi har inngått samarbeid med MAXform på Lundamo. Våre medlemmer får redusert pris på medlemskap ved fremvisning av gyldig medlemskap. Medlemebevis finner du på minidrett.no eller i appen idrettenonline. Medlemskapet får status gyldig når kontingent er betalt.


Tirsdag blir det liv og røre på Step og styrke! 3T`s danseglade Joachim kommer og vi skal få danse oss gjennom leken treningsøkt.

 

UKENS AKTIVITETER

Mandag

19:00

Basis

Gymsalen på Flå

Tirsdag

20:00

Step & styrke

Gymsalen på Flå

Onsdag

16:30

Åpen gymsal

Gymsalen på Flå

Torsdag

18:00

Tabata

Gymsalen på Flå

Torsdag

19:30

Styrkesirkel

Gymsalen på Flå

Torsdag

20:30

Fotball for gøy

Gymsalen på Flå

 




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.