Sesongåpning på Langmyra, lørdag 8. desember: Skisesongen er her

Postet av Flå IL - Ski den 7. Des 2018

Gladmelding: Sesongåpning på Langmyra, lørdag 8. desember. Kortløypa, 10 km, er rulla med skuter i dag. Lørdag formiddag kjøres samme løypa med tråkkemaskina - følg GPS-sporing på skisporet. Forhold for både klassisk og skøyting. Bilder kommer på lørdag.

God skitur på Langmyra i helga!Suveren seier på Soknastafetten

Postet av Flå IL - Ski den 15. Mar 2018


Gratulerer så mye til våre spreke Flågutter G12 Magnus Holte, Jonas Berget Tangvik og David Folde Eggen med seier på Soknastafetten! 

Magnus gjekk første etappe klassisk.  David gikk 2. etappe og veksla med Jonas som gikk inn til suveren seier💪

Flott avslutning på konkurransesesongen på ski! 

Klubbmesterskap på ski utsettes

Postet av Flå IL - Ski den 27. Feb 2018
Klubbmesterskapet 2018: Vi utsetter morgendagens klubbmesterskap. Sterk kulde og litt vind er ingen god miks når en planlegger et høydepunkt for skiinteresserte i Flå. Vi kommer om ikke lenge tilbake med nytt tidspunkt for klubbmesterskapet.Skikarusell på Valentinsdagen

Postet av Flå IL - Ski den 14. Feb 2018

Linus Eggen strålende fornøyd på kveldens skikarusell.

Over 80 stk tilsammen på kveldens renn i klassisk stil. Fine skiforhold til tross for tungt føre.

Resultat poengrenn 140218

Neste uke er det vinterferie. Onsdag etter vinterferie blir det klubbmesterskap i klassisk stil. Velkommen!Melhus Bankens skifestival med Flågutter til start

Postet av Flå IL - Ski den 11. Feb 2018


Magnus Holte og Jonas Tangvik stilte sammen på lag samt David Folde Eggen og Jonas Hokseggen fra Trønderlyn. Flott å kunne samarbeide med TrønderLyn 😊 Fartsfylt og godt gjennomført sprintstafett i solfylte Sjetnemyra. 3x2 etapper, 400m pr etappe.


Resultater kommer her etterhvert:

Melhus Ski

Skikarusell nr 5 2018

Postet av Flå IL - Ski den 7. Feb 2018

Over 100 stk har nå meldt seg på årets skikarusell, det er fantastisk! Mange møtte opp i lysløypa på kveldens poengrenn i fristil med eller uten tid. Flere bilder under: 

Bilder fra 7/2

Kveldens resultat:

Resultat skikarusell nr 5 2018


Nye muligheter neste onsdag! Vel møtt!Skikarusell med nullrenn 31/1-18

Postet av Flå IL - Ski den 31. Jan 2018

Over 80 stk tilsammen på start i kveldens renn. 54 stk til start i årets første nullrenn i Flå IL ski sin skikarusell. Det var ikke om å gjøre å gå fortest, men å gå to runder (valgfri distanse) på mest mulig lik tid. Vinner ble Jon Røstum med 0 sekunder i tidsdifferanse! I tillegg var det over 30 barn i barnehagealder og 1. klasse. Over 80 stk er fantastisk oppmøte! 

Neste skikarusell er neste onsdag, fristil, med eller uten tidtaking. Velkommen tilbake til en trivelig kveld for små og store i lysløypa vår! 

Resultat nullrenn 31.01.18

Flårennet 2018 i sol og påskestemning!

Postet av Flå IL - Ski den 28. Jan 2018


I et fantastisk flott vintervær ble årets Flårenn arrangert søndag 28. januar i fristil. Hele 170 stk stilte til start med løpere helt fra Oppdal og Kyrksæterøra til lokale deltagere i Gauldalen og Trondheimsregionen. Flå IL ski ønsker å rette en stor takk til alle for en fantastisk dag både deltagere, hjelpemannskap, løypekjørere og sponsorer. Vi ønsker alle deltagere og supportere velkommen tilbake neste år!

Resultat Flårennet 2018

Bilder Flårennet 2018

Startlister Flårennet 28. januar

Postet av Flå IL - Ski den 27. Jan 2018

Startliste Flårennet 2018.PDF

160 stk påmeldt til årets Flårennet! Etteranmelding innen kl 9.30 i morgen i skihytta. 

Velkommen! 
Inspirasjonskveld - Langrenn for barn og ungdom

Postet av Flå IL - Ski den 14. Jan 2018

Trondheim2023 arrangerer gratis inspirasjonskveld for trenere og foreldre på Kvennabakkan skianlegg mandag 22. januar kl 18:00-21:00.

Se mer informasjon: Invitasjon inspirasjonskveld

Hensikten med inspirasjonskvelden: Å spre skiglede og få nyttige, praktiske tips om hvordan ha det gøy på ski. Det er ingen tvil, dere foreldre er i så måte svært viktige bidragsytere. Og ikke minst: Alle foreldre er godt kvalifiserte for å delta. Det blir en kort teoridel inne før det braker løs med skileik ut i løypa. Alle må melde seg på selv, dette blir lærerikt, nyttig og gøy: Påmeldingsepost: trondelag2023@gmail.com

VEL MØTT!Tre Flågutter på Dalgårdstafett

Postet av Flå IL - Ski den 11. Jan 2018


Onsdag denne uka deltok Flå IL Ski på årets Dalgårdstafett med et lag i klassen Gutter 11-12 år. Laget besto av Magnus Holte, David Folde Eggen og Jonas Berget Tangvik. Det var tre spente gutter som gikk sitt første skirenn for sesongen. Dette ble en fin opplevelse i Nilsbyen skianlegg med fine løyper og stor skiglede hos guttene. Laget endte til slutt på 9. plass av totalt 47 lag, noe som guttene var veldig godt fornøyd med. 

Gratulerer med super innsats!