Allidrett avlyser alle treninger før jul

Postet av Flå IL - Allidrett den 14. Des 2021

Grunnet nye koronarestriksjoner fra midnatt i natt, i tillegg til smitte ved skolene i området, har idrettslaget valgt å avlyse resten av treningene før jul. Informasjon angående oppstart i 2022 vil komme på nyåret og deles her inne, samt på FLÅ IL Allidrett sin Facebookside. Ei god og frisk jul ønskes alle våre medlemmer.
 
Nissetrim og julegrantenning

Postet av Flå IL - Allidrett den 28. Nov 2021


Flå IL Trim og Allidrett vil takke for et supert oppmøte på nissetrim og julegrantenning i ettermiddag. Flåbyggen tåler kuldegrader godt, og mange deltok i Styrkestien hvor kroppen fikk ekstra varme med gløgg og pepperkaker. Korpset måtte melde avbud grunnet alt for mange minusgrader, men Brian Sørmeland ordnet så vi fikk musikk, og treet utenfor Flå skole og barnehage fikk lysene tent i år også. Tusen takk til Brage Sæther som nok en gang har sponset idrettslaget og barna med et flott juletre. To nisser fant heldigvis veien i mørket, så alle barna fikk seg en pose med noe godt. En god og frisk adventstid ønskes til alle.

Endringer i aktivitet uke 47

Postet av Flå IL - Allidrett den 21. Nov 2021


             

 

 
Grunnet stengt gymsal er det også denne uken noen endringer i våre aktiviteter.
             
Mandag klokken 19-20: Basistrening utendørs med Nora Ljøkjell og Ella Høiseth. Møt opp utenfor skolen - husk refleksvest og ta gjerne med deg hodelykt.

Tirsdag klokken 19:45-20:45:
Aerobic i storsalen på Flå Samfunnshus med Ragnhild Elisabet Nyhus Røsbjørgen Bruk inngang på baksiden.

Onsdag: Åpen gymsal og ABU AVLYST


Torsdag klokken 18:45-19:45:
Styrkesirkel i gymsalen med Jorun Gråbak Holte.

Torsdag klokken 20-21:
Basistrening i gymsalen med Markus Løvik

Søndag klokken 16:45:
Nissetrim og julegrantenning i samarbeid med Trimavdelingen. Se egen invitasjon til arrangement. Dette er sesongavslutningen for ABU og Åpen gymsal. Vi oppfordrer barna til å delta på ski/poengrenn i vintersesongen. Starter opp med aktivitetene igjen til våren. Velkommen tilbake!UKE 46 - Endringer i trening grunnet stengt gymsal

Postet av Flå IL - Allidrett den 14. Nov 2021

Skolen skal selv benytte gymsalen fra og med 15. november til og med 24. november. Dette medfører endring i treningene i uke 46 og 47.

UKE 46

 • Mandag klokken 19-20: Basistrening ute med Nora Ljøkjell. Møt opp utenfor skolen - husk refleksvest og ta gjerne med deg hodelykt.
 • Tirsdag klokken 19:45-20:45: Aerobic i storsalen på Flå Samfunnshus med Ragnhild Elisabet Nyhus Røsbjørgen Bruk inngang på baksiden.
 • Onsdag: Åpen gymsal og ABU AVLYST
 • Torsdag klokken 18:45-19:45: Utetrening - Styrkestien med Jorun Gråbak Holte. Møt opp ved skolen til vanlig tid.
 • Torsdag: Basistrening AVLYST


UKE 47
 • Mandag klokken 19-20: Basistrening, ikke bestemt hvordan det løses denne uka enda. Ny beskjed kommer!
 • Tirsdag klokken 19:45-20:45: Aerobic i storsalen på Flå Samfunnshus med Ragnhild Elisabet Nyhus Røsbjørgen. Bruk inngang på baksiden av huset.
 • Onsdag: Åpen gymsal og ABU AVLYST
 • Torsdag klokken 18:45-19:45: Gymsalen er åpen. Styrkesirkel i gymsalen med Jorun Gråbak Holte.
 • Torsdag klokken 20-21: Gymsalen er åpen. Basistrening i gymsalen med Markus Løvik. 
 •  Søndag klokken 16:45: Nissetrim og julegrantenning. Se egen invitasjon.

Nytt tidspunkt for STEP tirsdager klokken 19:45-20:45

Postet av Flå IL - Allidrett den 31. Okt 2021

For å få 60 minutter med trening og samtidig rekke å rydde opp, gjør vi et forsøk på å forskyve step-treningen frem 15 minutter. Da vil salen være klar til de som starter sin trening klokken 21. Hjelp oss å spre ordet så alle som skal på step-trening får det med seg!
Ingen styrkesirkel i morgen 28.10

Postet av Flå IL - Allidrett den 27. Okt 2021

Ettersom de fleste deltakerne på Styrkesirkel er opptatt med Sanitetsbasar i morgen utgår treningen i gymsalen klokken 18:45-19:45. 
Endring i ABU 27.10!

Postet av Flå IL - Allidrett den 26. Okt 2021

Grunnet sykdom utgår DANS som aktivitet på ABU 27.10. Av samme grunn vil vi bli nødt til å samle begge gruppene. Det vil si at i morgen blir det gymsalaktivitet, lek/ballspill klokken 18:30-19:30, og denne timen er åpen for alle fra 1.-4. klasse. Hjelp oss å spre ordet slik at ingen får en bomtur! Vi forsøker å få dans inn på programmet litt senere i høst. 
Allidretts-aktiviteter i uke 41

Postet av Flå IL - Allidrett den 10. Okt 2021

Skolen har høstferie, og det har de fleste av våre aktiviteter også - bortsett fra STEP tirsdag 12.10 kl 20-21 i skolens gymsal. Her kan du få trent deg svett med Ragnhild Røsbjørgen som instruktør. Har du ikke prøvd? Gi det en sjans! Her får du forbedret både kondis og muskelmasse!
Ingen åpen gymsal 22.09

Postet av Flå IL - Allidrett den 19. Sep 2021

Det blir dessverre ingen åpen gymsal 16:30-17:30 22.09. Gymsalen er opptatt. Aktivitet som vanlig fra og med uke 39. 
Instruktører til basistrening

Postet av Flå IL - Allidrett den 14. Aug 2021

Flå IL Allidrett søker instruktører til å lede basistreninger i høst- og vårsesongen. 

Dette har i flere år vært et populært treningstilbud for voksne, ungdom og barn fra og med 5. klasse. Idrettslaget har gymsal med tilhørende utstyr tilgjengelig mandager klokken 19-20 og torsdager klokken 20-21.

Basistrening skal være en allsidig og morsom styrketreningstime med varierte økter som alle kan være med på uavhengig av øvelse og prestasjonsnivå/satsningsønske. Dette er ei flott økt for skadeforebygging for de aktive, men også for andre som ønsker å komme i gang med trening. 

Instruktørene blir lønnet etter idrettslagets bestemte satser ut ifra alder og erfaring. Vi dekker kostnader i forbindelse relevante kurs.

Er du interessert, eller vet du om noen som kan være det? 

Ta kontakt med Mari K. Haanæs på mobil 905 09 299!
Aktivitetsdag

Postet av Flå IL - Allidrett den 29. Jun 2021


28.06 arrangerte Flå IL Allidrett AKTIVITETSDAG på Flå skole. 14 barn som til høsten starter i 4., 5. og 6. klasse deltok.

 

Hukommelse - telle vester, kjegler og hoppetau 

 

Først ut var styrke inne i gymsalen og hinderløype ute. Videre ble det lek og dans inne før fotball ute på kunstgressbanen. Til lunsj fikk barna wraps og smoothie. Etter lunsj var det ringlek før mesternes mester satte i gang. Her var 2 og 2 barn på lag.

 

Reaksjonsøvelse - frem, bak, stå rolig og ned på magen 

 

Mesternes mester konkurransene var:

-reaksjon (frem, bak, stå stille, ned på magen)

-hukommelse (telle antall kjegler, hoppetau og vester og regne sammen)

-beregning (gjette antall liter vann i ulike beholdere) 

-idealtid (begge på laget skulle komme seg rundt et bygg på så lik tid som mulig)

-styrke (90graderen)


Da konkurransen var over og mens instruktørene summerte tider fikk barna frukt og lekte fritt inne og ute. Premieutdeling med sjokolade-medalje til beste tider og lag gjennom alle dagens aktiviteter.

Premieutdeling og is til alle

 

En stor takk til instruktørene Nora Ljøkjell, Ellen Haugen og Ella Haanæs Høiseth OG takk til alle de 14 flotte ungene som deltok.
Aktivitetsdag

Postet av Flå IL - Allidrett den 8. Jun 2021
Aktivitetsdag

Postet av Flå IL - Allidrett den 8. Jun 2021
AVLYST Sesongavslutning for ABU og ÅPEN GYMSAL

Postet av Flå IL - Allidrett den 26. Mai 2021

AVLYST - grunnet ingen påmeldte

Søndag 30. mai klokken 12 arrangerer Flå IL Allidrett en familietur til Ulvtjønna. Det meldes nydelig vær og vi planlegger hyggelig samvær (med 1 meters avstand mellom kohortene). Det er ikke langt å gå, så turen passer også for de miste barna.

Ta med dere mat og drikke, og kanskje badetøy og fiskestang? Det vil bli mulighet for grilling.

Veibeskrivelse: Følg skilt mot Kirkflå. Ta andre vei til høyre oppe på åsen. Bomvei. Idrettslaget teller biler og betaler bom for alle, bare kjør gjennom. Følg denne veien innover til Ulvtjønna.

Grunnet smittevern må vi ha påmelding med deltakernes navn og telefonnummer på sms til 905 09 299 innen lørdag 29.05 klokken 15.