Det nærmer seg oppstart for åpen gymsal!

Postet av Flå IL - Allidrett den 2. Mar 2022

Onsdag 16.03.2022 starter vi opp med Åpen gymsal igjen.

VELKOMMEN til både nye og godt kjente barn med foresatte! 
Det nærmer seg oppstart ABU våren 2022

Postet av Flå IL - Allidrett den 2. Mar 2022

Onsdag 16.03.2022 starter vi med aktiviteter for vårsesongen 2022. 

VELKOMMEN til både nye og godt kjente barn!
Oppstart aktiviteter våren 2022

Postet av Flå IL - Allidrett den 15. Jan 2022

I uke 3 kan vi endelig starte opp med innendørs treningsaktivitet for barn, ungdom og voksen. Basistreninger, steptrening og styrkesirkel starter opp i neste uke. Vi gleder oss til endelig å ha litt sosiale treninger igjen, MEN; er du syk eller i noen form for smittekarantene må du holde deg hjemme. Fremdeles krav om minimum 1 meters avstand til dine treningsvenner. 


ABU og åpen gymsal har oppstart i mars måned, når skikarusellen avslutter sine aktiviteter. Info om oppstart kommer!
Allidrett avlyser alle treninger før jul

Postet av Flå IL - Allidrett den 14. Des 2021

Grunnet nye koronarestriksjoner fra midnatt i natt, i tillegg til smitte ved skolene i området, har idrettslaget valgt å avlyse resten av treningene før jul. Informasjon angående oppstart i 2022 vil komme på nyåret og deles her inne, samt på FLÅ IL Allidrett sin Facebookside. Ei god og frisk jul ønskes alle våre medlemmer.
 
Nissetrim og julegrantenning

Postet av Flå IL - Allidrett den 28. Nov 2021


Flå IL Trim og Allidrett vil takke for et supert oppmøte på nissetrim og julegrantenning i ettermiddag. Flåbyggen tåler kuldegrader godt, og mange deltok i Styrkestien hvor kroppen fikk ekstra varme med gløgg og pepperkaker. Korpset måtte melde avbud grunnet alt for mange minusgrader, men Brian Sørmeland ordnet så vi fikk musikk, og treet utenfor Flå skole og barnehage fikk lysene tent i år også. Tusen takk til Brage Sæther som nok en gang har sponset idrettslaget og barna med et flott juletre. To nisser fant heldigvis veien i mørket, så alle barna fikk seg en pose med noe godt. En god og frisk adventstid ønskes til alle.