Informasjon ang. dugnader

Postet av Håndball, Kamper den 20. Nov 2015

Hei alle forelde og foresatte i tilknytning Flå/LIL håndball.Vi har mottatt kritikk fra noen foreldre/foresatte ang sesongens dugnader.

Vi skjønner at dette kan bli vel mye på kort tid. Og vi tar selvkritikk på at informasjonen ut til foreldre/foresatte har vært for dårlig når det gjelder obligatoriske dugnader.

Flå/LIL har jobbet knallhardt for å få klubbene til å fungere sammen igjen og vi har hatt vårt hovedfokus på å gi alle ungene våre best mulig sportslig tilbud. Det er ingen unnskyldning for at kommunikasjonen utad ikke har vært god nok, men fokuset og vårt primærmål har vært å prioritere ungene våre.

Økonomisk så har ingen av klubbene buffer til å drifte denne første sesongen uten dugnadsinnsats. Om vi fortsatt skal klare å holde lav treningsavgift, samt opprettholde det fantastiske sportslige tilbudet til ungene våre vi har klart å få til, må vi hente inn penger. Alternativet er å øke treningsavgiften, men det ønsker vi ikke å gjøre.

Håper på forståelse for at ikke alt har vært supergjennomtenkt i oppkjøringen her og at dere gjør så godt dere kan når det gjelder å bidra på våre dugnader:) Blir det utfordringer med å få solgt alle produktene, gå i dialog med lederne av Flå/LIL, Anita og Bjarne.

Vi tar selvkritikk på mye! Vi skal bli bedre! Håper forelde og foresatte har tålmodighet og ser at vi tross alt jobber for å legge til rette så godt som mulig sportslig for ungene våre. Det er primærmålet, så ser vi at vi har noen utfordringer kommunikasjonsmessigJ

Flå har alltid hatt dopapirdugnad på høsten, men LIL har hatt Bonusguiden og Statoilkoppen. Så det er ingen nye dugnader som har dukket opp, men sammen ble det mye på kort tid. Vi ser den.

Kostnadsrammer for drift av lag, vil bli oversendt lagets oppmann og bli tilgjengelig for alle over helga.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.