Pang sesong i 4.divisjon av Junior

Postet av Asgeir Hatlen den 4. Mar 2024

Det har vært en lang sesong for våre spillere i 4.divisjon som til daglig trener på vårt juniorlag. Det har vært mange kamper og ut desember var laget ubeseiret. 

Det har vært litt mer varierende etter jul, men det har vært lite tvil om at laget står øverst på tabellen når sesongen er ferdig. De har scoret mye mål og spilt artig og fremoverrettet håndball med et ønske om å ha stor fart i laget. Klart vil det da komme noen perioder i kamper der man kanskje ikke putter ballen i mål, men løper du nok over tid vil de fleste motstandere få utfordringer med å følge laget helt inn. Noe som har vist seg og stemme stort sett i hele sesongen.

Artig er det og at to av spillerne på laget er søstre . Lillesøster Lena har spilt for Utleira hele livet mens storesøster Maria har prøvd seg noen år utenfor Utleira og kommet tilbake til moderklubben. Her kan du lese begge deres tanker om årets sesong og litt om det å være på lag sammen med søsken. Noe som klubben syns er stor stas. 

Maria sine tanker om årets sesong:

Etter jeg hadde gjennomført førstegangstjenesten og flyttet hjem igjen, ville jeg tilbake på håndballbanen. Det var ikke tvil om at jeg ville spille i moderklubben, og med lillesøster på Junior laget og flere venninner som ble med, var det et enkelt valg.

 Det var uvant for kroppen å begynne med håndball igjen, ettersom treningen i militæret har et helt annet fokus enn en håndballspillers trening. Men det er fullt mulig å komme tilbake og sesongen med Junior har derfor vært en bra sesong hvor jeg har fått kommet i gang med håndball igjen og hatt det gøy på og utenfor banen. 

Gruppa består av spillere født 2002 - 2006 og det er gøy å se hvor samspilte vi har blitt og at det har gitt resultater på kamper. 

Det å spille på lag med lillesøster har vært fint i en tung høst. Til tross for litt kjefting og krangling er det fint å ha en trygghet på laget og som tørr å gi deg ærlige tilbakemeldinger.


Lena sine tanker om årets sesong :

Denne sesongen har vært full av mange forskjellige tanker og følelser. Mange oppturer og nedturer. Det har vært veldig gøy å gjøre noe som gjør meg glad og som interesserer meg. Det har også vært godt å ha håndballen som et avbrekk fra resten av verden.

Selv om det har vært noen nedturer også, så har det vært veldig godt å ha storesøster på laget. En person som støtter og forstår deg. Selv om det er litt krangling er hun alltid en støttespiller på og utenfor håndballbanen. Håndball er noe jeg kommer til å fortsette å spille en god stund fremover, å håper jeg kan gå inn i en ny sesong med det fine laget jeg spiller med nå, å ikke minst med Maria.

Det har vært en knallsesong av vårt unge 4.divisjonslag , så det er viktig å høre hva hovedtrener Stefan Hassel Uthaug sitter igjen med etter sesongen så, langt.  


Som hovedtrener for denne gruppen, vil jeg si at de sportslige prestasjonene kommer fra en målrettet gruppe, som har godt humør, et ønske om utvikling, ikke minst har et eierskaps forhold til det prosjektet vi driver og utvikler.

I løpet av sesongen, så har det vært et tett samarbeid med K3, med samtrening og der spillere fra K3 har vært med å bidra på en positiv måte inn i kamptroppen. Noe som har vært uproblematisk i forhold til til spillestil, da både K4 og K3 har den samme filosofien i sin spillestil. 

Stefan som hovedtrener har tatt masse kampansvar i klubben over de to siste sesongene og er foruten å være med 4.divisjon også delaktig på 3.divisjon , region serien og Lerøy. Så, det legges ned noen timer for håndballen i Utleira. 

Som klubb er det gøy å følge med utviklingen som er i ferd med å skje på juniornivå i klubben . 

I dag er det over 45 juniorspillere på jentesiden og over 20 spillere på guttesiden. Det er mange yngre spillere som velger å drive med lagidrett etter fylte 16 år. Noe som er veldig positivt for klubben og nærmiljø som helhet.  

Vi gratulerer alle med en flott sesong i 4.divisjon og er som klubb veldig stolte av arbeidet som legges ned mandag til søndag hver eneste uke året rundt.  


Kamper sesongen  2023/24 

https://www.handball.no/system/kamper/lag/?lagid=583249#allmatches





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.