Utleira - Fjellhammer søndag kl. 1500

Postet av Asgeir Hatlen den 6. Okt 2023

UTLEIRA - FJELLHAMMER 1.DIVISJON

På søndag er det ny hjemmekamp med Utleira sitt 1.Divisjons lag. For alle dere som enda ikke har dratt på høstferie, så håper vi dere tar turen til hallen og støtter opp laget som er i skikkelig fremgang .

Kaja Røddesnes er en av de yngre på laget som kommer rett fra en meget god kamp Tirsdag i NM 20. Det er stor fremgang å spore. Kanskje får hun sitt store gjennombrudd på søndag.  

 

Fjellhammer har to seire og to tap før kampen i helga. Utleira kommer fra en sterk borteseier mot Sarpsborg og to knepne etmålstap i innledene runder.  Utleira har spilt treningskamp og hatt felles trening med Byåsen Håndball Elite og at hatt enkelt spillere på trening med Byåsen Håndball Elite nå på tirsdag. siden sist kamp. 

Ingvild Flåm er formspilleren fremfor alle akkurat nå. Det er artig å se hennes innstilling i alt på håndballbanen. Noe alle yngre spillere kan lære mye av. Verdt å ta turen å se.

Laget står godt rustet inn mot ny hjemmekamp og gleder seg til møtet mot Fjellhammer. 

Emma Eidem Olsen er en av de etablerte som har tatt steget opp i 1.divisjon og levert på et meget stabilt nivå i alle kamper. 

 

Ta med hele familien å kom på kamp. Her blir det fart, vilje, gøts og tæl fra start til mål.  Topp underholdning på en søndag ettermiddag.  Vel møtt! 


https://www.facebook.com/groups/989711988862785


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.