Stort engasjement før under og etter håndballsesongen

Postet av Asgeir Hatlen den 20. Jun 2023

Det er mye morro som skjer i håndballen også i off season. Det er mindre kamper og de fleste har gjort unna cupspill som avslutning, men det trenes godt i alle aldre i Utleirahallen. Barn, ungdom og senior har god aktivitet. Gode tiltak skapes av engasjerte trenere og foreldre grupper. 

Stor avslutning på J2011 med foreldre kamp med full tenning både fra foreldre og spillere. Foreldre hadde flere forsøk på både flygere og andre krumspring. Stor jubel og god stemning på begge lag. 

 

Felles økter for ungdommen i nabolaget gjennom Tiger ekstra der Utleira og Nidelv trener sammen på tvers av alder. 

 

Fire unge lovende spillere som har treningshverdagen sin på 1.divisjon Utleira. Tøff treningsperiode er nettopp avsluttet. Janne, Viktoria, Karoline og Synne er alle lovende unge Trøndere med fremtiden foran seg på håndballbanen. 

 

      Ernærings foredrag for Rekrutt og Junior. 

      Løftekurs for 09 årgangen . 
Landslagsamling med USA for Emma Ready .       

Samtidig har klubben gjennomført to store dugnader for festivaler iTrondheim og stilt med ekstremt mange frivillige. Det har vært gjennomført mange cuper i vår og sommer på yngres lag og til helga reiser flere av våre 08 spillere på talent utviklingssamling på Orkanger. 

Grilling etter trening med laget for J07/08. 


 

Gutter 16 avsluttet sesongen med en meget sterk seier i Rema 1000 Cup i Trondheim. De er nå i fullgang med oppkjøring til Lerøy, 3.Divisjon, Trønderenergispill til høsten. 

 

Uten det store engasjementet i klubben ville mye av dette være vanskelig å gjennomføre.  Stor takk til alle som bidrar med å skape gode klubb tiltak , tilbud som gir barn og ungdom i nærmiljhø flotte muligheter i hverdagen. Ingen nevnt og ingen glemt. Alle er like viktige.  

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.