Nok en ung spiller klar for 1.Divisjon

Postet av Asgeir Hatlen den 9. Jun 2023

Det er med stor glede vi kan annonsere at Utleira tar opp spiller i fra egne rekker i 1.divisjonstroppen. Karoline Gundersen fikk muligheten til å trene med 1.Divisjon de tre siste ukene av sesongen. Der gjorde hun et godt inntrykk på trener team og spillere. Hun fikk fornyet tillit å være med troppen fra oppstart i Mai.  Etter noen uker i mai ble trenerteam enige om å ta henne fast opp i 1.divisjon troppen. 

Karoline er venstrehendt bakspiller som blir i tospann med Karin Steen. 

 

Det er et klart mål i Utleira idrettslag og utvikle spillere fra yngres og opp på øverste nivå på senior. Derfor er det veldig gledelig å se at jobben som legges ned på yngre lag kan føre til at de får muligheten videre opp på våre topplag på senior. En klok mann i klubben sier ofte at man ikke skal se etter nye tilbud før man har brukt opp tilbudene i egen klubb. Det er vel vanskelig å si seg uenig det. 

I samarbeid med Trondheim Idrettsklinikk legger Karoline ned noen ekstra timer hver uke for å utvikle sitt eget spill. 

 Samarbeidet med eksterne krefter som Trondheim Idrettsklinikk er med å styrker mulighetene for den fysiske utviklingen som er et viktig utviklingsvåpen i det lange løpet imot å utvikle spillere som en dag kan ta steget opp på øverste nivå i klubb. 

I går kveld hadde Rekrutt felles kveldsmat der Karoline øverst til venstre kunne fortelle sine lagvenniner om at hun nå tar steget opp til 1.Divisjon. Det ble stor applaus og mange gratulasjoner . 

 Det er fra før to spillere i samme årskull som Karoline som allerede har vært en del av troppen i over et år. Tre stykk født i 2005 fast i troppen og fire andre i samme alder eller yngre som hospiterer opp på ulikt antall økter igjennom treningsuka. Det som er felles for dem alle er at de er tålmodige og opptatt av best mulig treningshverdag. Godt å se at de får betalt for den jobben de legger ned. Det gjør også at andre spillere i klubben ser at det er mulig å ta steg med en god treningshverdag  over tid. Ingen får slike muligheter uten å ha lagt ned et godt stykke arbeid over flere år. Vi gleder oss til å følge utviklingen til Karoline Gundersen videre . Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.