Status fra Flå Idrettslag 30. april 2020

Postet av Flå IL den 30. Apr 2020

Hei, godtfolk! 

Vi har lagt bak oss noen underlige uker, med hjemmeskole, hjemmekontor, karantene og isolasjon. De fleste av oss har opplevd en helt annen hverdag enn vi noen gang har sett for oss. Den uvanlige situasjonen har utfordret oss til å tenke nytt i forhold til fysisk aktivitet. Fortsatt er all organisert aktivitet, som betinger samvær med mer enn fem personer, avlyst, foreløpig frem til 15. juni.

Rundt om i bygda ser vi at svært mange er ute på trimturer! Det er kjempeflott.  Flå IL kan fortsatt tilby flotte skispor på Langmyra. Svært mange har benyttet seg av skianlegget i de siste ukene. Bruk gjerne helga til å gå på ski. Det er sannsynligvis den siste helga vi finner skiføre i nærmiljøet.

Flå stadion er gjenåpnet, under forutsetning av at myndighetenes smittevernregler følges. Flå skole har delt av kunstgressbanen slik at den tilfredsstiller myndighetenes retningslinjer. Vi ber om at alle respekterer dette, og lar de tekniske innretningene stå i fred. Vi ber også om at foreldre følger opp de unges aktivitet på kunstgresset, så det ikke samles for store grupper på én gang.

Flå IL oppfordrer alle til å komme seg ut hver dag. Gåtur, løpetur skitur, sykkeltur. Få rørt på kroppen, få frisk luft og dagslys i ansiktet.  Naturen er åpen 24/7, og i Flå har vi mange fine turstier som kan benyttes.

I mai måned tilbyr vi en ny månedens trimpost, som er Botnmyra. Her trekkes et gavekort på kr 250,- blant de besøkende. Du kan dessverre ikke skrive deg inn i boka. Har du ikke app, skriv deg en oversikt sjøl, som leveres til leder i Trimavd.

Flå IL lanserer en ny utfordring i mai: 
Registrer minst 31 innsjekk på trimposter i løpet av mai, og bli med på uttrekning av to gavekort på henholdsvis kr 1000,- og kr 500,-. Oppsøk gjerne trimposter du ikke besøker så ofte, så får vi spredd oss litt. De som bruker trimapp blir automatisk registrert. De som ikke bruker app noterer antall besøk m/dato, og leverer enten pr epost eller på papir til leder i Trimavd (Line Ljøkjell).

Med ønske om en god mai måned! 

Berit Bolland, leder Flå IL.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.