GOD JUL!

Postet av Flå IL den 20. Des 2017Med bilder av en aktiv høst for Flå IL ønsker vi alle ei riktig god jul og et godt nytt trimår!

Vi har hatt mange spennende aktiviteter i høst med oppstart av basistreningene og hele 500 personer innom tilsammen på alle treningene i gymsalen og på Blukkuåsen. Tusen takk til våre inspirerende og flinke trenere Vegard Stav og Jan Magnus Røsbjørgen som har pushet oss hardt mandager og torsdager høsten gjennom. Jorun Gråbak Holte har hatt flott opplegg med sirkelstyrketrening på torsdager. Og Ragnhild Nyhus Røsbjørgen har hatt sine faste steptimer på tirsdager. Gjennom høsten har det vært mange fine turarrangement i regi Trimavdelinga utover vakre Flåmarka. ABU (Aktive Barn og Unge) har gjennomført ulike aktiviteter på onsdager for de yngste på barneskolen. I samarbeid med Lundamo IL fikk vi i gang et turnprøvetilbud for de aller yngste i slutten av november. Håndball jobber godt sammen med Lundamo for å gi våre håndballinteresserte et godt tilbud i Lundahallen og Horghallen. I tillegg har vi hatt foredrag om "Sterk og stødig-styrketrening for eldre" med Monica Gundersen fra NTNU. Mandag 11. desember avsluttet vi de organiserte gymsalaktivitetene med fullsatt sal og zumbaparty med energiske Miriam Nordhus fra Oppdal. Snøen kom rekordtidlig i år og skisesongen er godt i gang for Skiavdelinga. Sjelden tidlig sesongstart med flotte løyper på Langmyra.

Vi setter i gang aktivitetstilbudet rett på nyåret. Følg med her og på facebook for mer informasjon etterhvert. Det er på Flå og Ler det skjer! GOD JUL OG GODT NYTT TRIMÅR!

 

Julehilsen fra oss i Flå IL


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.