Langhelg på Langmyra

Postet av Flå IL - Ski den 8. Jan 2017

Ei stor arrangementshelg på Langmyra er over. Lørdag 7/1 arrangerte Bedriftslangrenn Midt-Norge bedriftsrenn i klassisk stil. Fantastiske snøforhold og hederlig innsats fra løypemannskapet gjorde dette til et bra arrangement med fornøyde deltagere (51 stk stilte til start) og arrangør. Mer info om Bedriftslangrenn her: Bedriftslangrenn Midt-Norge

Søndag 8/1 arrangerte vi i Flå IL ski vårt årlige fristilrenn: Sigurd Fremos Minneløp. Snøforholdene kunne ikke vært bedre, og for første gang på mange år ble rennet arrangert som det opprinnelig var tenkt: 15 km for 17 år-senior og 10 km for 12-16 år. 34 stk stilte til start. Spurtpris på Tjukkåsen ble vunnet av Berit Gjelten fra Vestbyen IL og Gjermund Løfald fra Rindal IL.

I mål var det kun en knapp halv meter som skilte Løfald og Flå egens Vegard Stav der Løfald trakk det lengste strået. Og rett bak kom enda en Gauldaling, Magnus Wiig, som da fikk 3. plassen. Et meget spennende spurtoppgjør i herreklassen! Berit Gjelten vant kvinneklassen.

Komplett resultatliste 2017

Flere løpere samlet ved passering på Tjukkåsen.

Berit Gjelten ved spurtprisen på Tjukkåsen.

Fire spreke gutter fra Tiller IL ski stilte til start i 12-16 årsklassen.


41 stk stilte i trimklassen uten tidtaking og fikk en fin søndagstur i vakre omgivelser og nydelige forhold på Langmyra.


Godt å komme inn i varm brakke med kaffe- og kakesalg da regnet kom rett etter målkomst.

Takk til alle funksjonærer og løypemannskap som har bidratt til å gjøre dette til ei fantastisk skihelg!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.